IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
    Батя ви, като разкеши ще ви обади, сега няма намерение да му се пречкате, що трябва първо на вас да казва
    Е, остава да е станал от Пощальоните и той ...
    Но ,и Батката и Каката да продават - трендът си е тренд и той е нагоре !!!
    А , който върви срещу тренда , нали знаеш ...
    не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Батя ви, като разкеши ще ви обади, сега няма намерение да му се пречкате, що трябва първо на вас да казва
      Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Батя я-я-я къде си?

Коментар

• Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнение
          Абе и на мен нещо ми е весело , понеже сега Пощата ми продаде на 2,24,а пък по-рано купуваше на по-висока цена - явно имат различни клиенти или съвсем са ...
          На мен пощата ми взе на 2,246 - сигурно са клиенти като гледам какви малки обеми се играят ...
          Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
            Ако някой се интересува кой купува - Елана, Пощенска и Бенча.
            Абе и на мен нещо ми е весело , понеже сега Пощата ми продаде на 2,24,а пък по-рано купуваше на по-висока цена - явно имат различни клиенти или съвсем са ...
            не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• И аз купувам. Днес нови 12К.

Коментар

• Ако някой се интересува кой купува - Елана, Пощенска и Бенча.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                  десетина "ника" обявиха че са купували; един обяви че е свършил с продажбите; един обяви че му предстои да продава ............................ и аз купих 10-11К акции

играта е интересна ..................... да видим какво ще стане...
                  Аз все още имам малко в хима има няма 4т да продавам - по сериозно минах в храните остава и банката ако някой му се взима повече от няколко т да пише

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                    десетина "ника" обявиха че са купували; един обяви че е свършил с продажбите; един обяви че му предстои да продава ............................ и аз купих 10-11К акции

По-интересното е, че няколко души обявиха, че са купували на конкретни нива при положение, че броят сделки на точно тези нива (и съответно бройките акции) са по-малко.

Коментар

• десетина "ника" обявиха че са купували; един обяви че е свършил с продажбите; един обяви че му предстои да продава ............................ и аз купих 10-11К акции

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• и аз си купих тук малко акции,като не пропуснах и Зрънчо...пък времето ще покаже дали инвестицията е добра(отъпкахме това ниво достатъчно-дали не е време да се поразходим нагоре?)

Коментар

• И аз помагах сутрината с парите от репото при обикновените, че от привилегиите си имам достатъчно. На 1,27 ми е средната, и са заради некъв идиот дето продаде 40 бр. на 1,26 ми прееба доходността за деня и само тука съм червен
                          Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
                            и аз бях там, и аз помогнах

Софикс подкрепа на 595-600, а Химимпорт подкрепа 2,20-2,23

Явно доста сме тия , дето сме помогнали.
                            Ама големе стипци тия продавачи - едвам съм закъчил 1200 бр средна на 2.244.
                            Опасявам се , че май ще връщам парата пак при мустака другата седмица.
                            Никви мечки не са това да ги иба.

Коментар

• Някой ако иска да му продавам от групата да драсне, че трябва да разтоварвам за жалост ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                ... нещо не ми се връзва тая работа - Софикс нагоре, а Хима надолу
                                Хима е над 37% от оборота на БФБ

Коментар

Working...
                                X