Да, и аз помогнах с няколко К днес. Тази седмица залагам само на този жребец.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеНе се бойте, момци! Свърших с освобождаването на парата по тези нива и сега би трябвало да литне (може би). Ще пусна още малко пара към 3.60 (може би).
Иначе и на пощальоните май им решиха проблема ... с тия пакети дето прехвръкнаха. Аз разбира се също помогнах с малко, че нещо не ми се връзва тая работа - Софикс нагоре, а Хима надолу
Коментар
-
ivandavidov
Не се бойте, момци! Свърших с освобождаването на парата по тези нива и сега би трябвало да литне (може би). Ще пусна още малко пара към 3.60 (може би).
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1_9_7_8 Разгледай мнениеТБ "Юробанк България" АД 129 EFBBG
ИП "Елана Трейдинг" АД 107 ETRBGтенкс мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от D.J. Bogger Разгледай мнениеНе сипват само пощальоните. И други явно са решили да разтоварват.
На 2.25 са EFBBG
иначе на 2.238 бяха ETRBG които и да са те
Коментар
-
Първоначално изпратено от interseptor Разгледай мнениеабе купих на 2.24 пък незнам
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеТе ли сипват като бушмениИма някаква игра или много си мразят клиента
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПощаците пак се явиха подобаващо на аск-а. Добър момент уцелиха
Така и така коригираме, няма да е лошо да си изчистят и техните бройкиИма някаква игра или много си мразят клиента
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеПичове поздрави от слънчева Варна - на малка почивчица. Сега гледам пазара за 30 мин и отивам на обиколки с гаджето и колата. Днес ще се забия на центъра да гледам сеир, утре съм планирал да отида до нос Калиакра.
Пожелавам ви по-малко нерви, повече приятни емоции и по-малко меки спусъци - не са полезни за вас и вашето здраве, както би казало министерството на здравеопазването
приятно изкарване-и аз излизам на разходка с гаджето,стига с тази борса-няколко стинки нагоре или надолу няма да решат нещата(пък и тези жени нали за това са създадени да им се радва човек)
Коментар
-
Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнениеВсеки сам си прави сметката, но от петък има някой продавач, който ме дразни.... може и да са различни, незнам, въпрос на нерви ли е или не.... правенето на неразнумни сделки на пръв поглед изглежда неразумно, но това е някой със стратегия. Въпросът е къде ще си държи парите, може би в банка на разплащателна сметка.... Там мога да го светна, ако иска банки, защото имам опит как се преговаря с тях.... Защо трябва тук да се мъти водата по балъшки начин.... Това не мога да разбера......за тези обеми не си заслужава и телефонната любов.... или трябва да е фалирал или жена му да иска подаръци.... бахти пичовете...
Сори, последното не е препоръка....
Коментар
Коментар