IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какво го ядете колегата, поне им знаеше на франсетата бакиите.
    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
      Прав си и аз съм жив пример за това! Хем съм беден, хем неграмотен.........
      А и си грозен на всичкото отгоре

Иначе по темата, 3-те лева се виждат вече. Ама ще трябва да преглътнем още няколко такива момента - от 2,5 на 2,10, от 2,7 на 2,20.....много е ликивдна акцията, няма как.
      Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Ами взели са си комисионните хората ,и се видя че ЕС ще набива кеш в Украйна и керваните продължават да си вървят

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Стига сте оспамвали темата!

Я да кажат надъханите продавачи от вчера, защо не сипват днес. Вижте с какви хубови бидове ги чакат, а те... никви ги няма!
          Ако искаше да купиш на тези нива така ли би наредил бида?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            Стига сте оспамвали темата!

Я да кажат надъханите продавачи от вчера, защо не сипват днес. Вижте с какви хубови бидове ги чакат, а те... никви ги няма!
            Като са продали какво да сипват?

Коментар

• Стига сте оспамвали темата!

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5
                тва е глупав стеитмент
                едно не иzклу4ва другото.
                Прав си и аз съм жив пример за това! Хем съм беден, хем неграмотен.........
                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
                  а вас да правите пари и да не мранкате само
                  Не ни мисли, ние си правим пари и се забавляваме едновременно А ти с leverage 50 нали знаеш къде ще я докараш

Коментар

• И тук опираме до въпроса: Кое е по-важно - човек да бъде грамотен или богат
                    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                      Тия вашите професори да бяха ви научили и на правопис
                      а вас да правите пари и да не мранкате само

Коментар

така е, но профецора е zабравил zа ликвидност и тиме хориzон.

едва ли SOFIX би бил 4аст от long-term view-to ми, пак и ми лиспва наи важното тук: insider view или както каzва моиaт проф Breuer: SOFIX? Was ist das fuer ein Tier
                        Тия вашите професори да бяха ви научили и на правопис

Коментар

• Първоначално изпратено от Кака Дечка Разгледай мнение
                          Николай, спомням си доц. Тодоров какво казваше в лекциите по статистика: "Процентите са хубаво нещо, но трябва да гледаме и абсолютните цифри. Не бива да смятаме, че 100 % ръст на туристите от Мароко е за предпочитане от 5 % ръст на туристите от Русия, защото зад тези проценти могат да се крие ръст от 50 на 100 туриста от Мароко и ръст от 200 000 на 210 000 туриста от Русия". Ти обаче отиде в другата крайност - 50-60 стотинки на какво?

така е, но профецора е zабравил zа ликвидност и тиме хориzон.

едва ли SOFIX би бил 4аст от long-term view-to ми, пак и ми лиспва наи важното тук: insider view или както каzва моиaт проф Breuer: SOFIX? Was ist das fuer ein Tier

Коментар

сте имам пове4е време zа моите опции и тем подобни. тук zа 50-60 стотинки лигни немам време
                            Николай, спомням си доц. Тодоров какво казваше в лекциите по статистика: "Процентите са хубаво нещо, но трябва да гледаме и абсолютните цифри. Не бива да смятаме, че 100 % ръст на туристите от Мароко е за предпочитане от 5 % ръст на туристите от Русия, защото зад тези проценти могат да се крие ръст от 50 на 100 туриста от Мароко и ръст от 200 000 на 210 000 туриста от Русия". Ти обаче отиде в другата крайност - 50-60 стотинки на какво?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              даа
                              Щом ники напуска ,нещата стават сериозни....
                              Той си е спекулант ,но не рисков....
                              м да под leverage 50 не барам ве4е
                              успех

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                                брях , ако имаш информация ще ми постеш ли графика на акция която е струвала над 100$ и после е отишла на 1 цент . ако има такава значи виетнамезетата си заслужават
                                хехе с теб мои да пускаме по един траде на ден ливе да те видим

ISIN CH0235683627

@0.36 селк @0.41

Коментар

Working...
                                X