IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
    Дзаката е изключителен в своята непоколебима вяра.Днес обаче буксуваме и "теоретиците" са притихнали.Дали пък няма да има изсипване от "рога на избилието" в края на сесията??
    Дано да те огрее генерале , да направиш някой леф за киселото мляко на генералчетата

Коментар

• Дзаката със сигурност не е единственият, който очаква по-висока цена и си допълва може би тихичко като мен
      Успех на продалите
      не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Дзаката е изключителен в своята непоколебима вяра.Днес обаче буксуваме и "теоретиците" са притихнали.Дали пък няма да има изсипване от "рога на избилието" в края на сесията??

Коментар

• Пак ли пощата сипва?

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
            През последните два месеца търговията тук се доминираше от разпродажбите на Пощенска банка.Всички се ослушвахме като гърмяни зайци кога ще излязят с кофата и с леки почивки те не закъсняваха.Всички чакаха Пощата да им сипе.Но не са биле само те.Ето малко цифри-от 17.01 когато пощата започнаха с разпродажбите до вчера включително търговията възлиза на 6 613 468 акции.Както писахме по долу пощата имаха около 2 800 000 акции.Колко точно са им останали знаят само те,но може да се предположи.Ако те са формирали 30% от оборота им остават още около 600 000 акции и то при условие,че всичките са на един клиент-продаващия.Дори в този случай им давам до края на следващата седмица.И още нещо прави впечатление-за последните три месеца при цени над 2 лева с малки изключения са минали над 8 000 000 акции или 27 % от фри флота.При качващ се пазар психологията е да се продава на печалба,което ме навежда на мисълта,че писанията тук за средни цени на придобиване на 1,2-1,5 са в миналото.В заключение искам да кажа,че нивото от 2 лева е абсолютно затвърдено и ако не бяха пощата с този неразбираем за мен стил на разпродажби вече можехме да сме на 3 те лева.С тази ликвидност ни чакат само хубави неща.
            Интересни данни, да видим

Коментар

• Да, Пощата малко аграрно изиграха тези продажби, можеше по културно.

Ама пък знае ли човек, може да имат зор.
              Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• През последните два месеца търговията тук се доминираше от разпродажбите на Пощенска банка.Всички се ослушвахме като гърмяни зайци кога ще излязят с кофата и с леки почивки те не закъсняваха.Всички чакаха Пощата да им сипе.Но не са биле само те.Ето малко цифри-от 17.01 когато пощата започнаха с разпродажбите до вчера включително търговията възлиза на 6 613 468 акции.Както писахме по долу пощата имаха около 2 800 000 акции.Колко точно са им останали знаят само те,но може да се предположи.Ако те са формирали 30% от оборота им остават още около 600 000 акции и то при условие,че всичките са на един клиент-продаващия.Дори в този случай им давам до края на следващата седмица.И още нещо прави впечатление-за последните три месеца при цени над 2 лева с малки изключения са минали над 8 000 000 акции или 27 % от фри флота.При качващ се пазар психологията е да се продава на печалба,което ме навежда на мисълта,че писанията тук за средни цени на придобиване на 1,2-1,5 са в миналото.В заключение искам да кажа,че нивото от 2 лева е абсолютно затвърдено и ако не бяха пощата с този неразбираем за мен стил на разпродажби вече можехме да сме на 3 те лева.С тази ликвидност ни чакат само хубави неща.

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
                  Нали това ми бе мисълта-лесно пада,трудно се вдига.Приказките на Пепи"Падките ъп,ъп вече не помагат".Може и да стане 30лв. след 10г.,ама трябва да придобият бизнеса на чичо Оги,Петрол и още 2,3 банки,минимум.И аз я искам тази цена.
                  ама моята мисъл не е това а обратната - винаги ти се струва невероятно да стигне някаква далечна цел и двете посоки, а няма невъзможни неща

Коментар

• Пичове, кво става тука????
                    Малко качи акцийката и много оживено станало
                    По спокойно качвайте хартията, ако и другата седмица направите такъв ъп-
                    няма да мога се стърпя и вчеръшните и ондешни хартии дето купих ще ви ги върна

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
                      а преди 5 години казваха че не можело да стане 1лв, а като стане 30лв след 10 години какво ли ще се казва
                      Нали това ми бе мисълта-лесно пада,трудно се вдига.Приказките на Пепи"Падките ъп,ъп вече не помагат".Може и да стане 30лв. след 10г.,ама трябва да придобият бизнеса на чичо Оги,Петрол и още 2,3 банки,минимум.И аз я искам тази цена.

Коментар

• Днес е петък, в понеделник ще наваксваме. Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                          Както може за две години да падне от 17 лв. на 1 лв., така може и обратното
                          Без да съм технически анализатор съм сигурен че нивото 10 лв трудно ще се премине. Не знам дали ще е "съпротива" или "подкрепа", ама ще е трудно.

Лично аз сигурно няма да изтрая над 5 лв.

Майтап бе Уили.
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
                            Когато се качваш,ползваш стълбите,когато слизаш си с асансьора.Няма как да върне 17лв-пазарът и участниците вече са по зрели.
                            а преди 5 години казваха че не можело да стане 1лв, а като стане 30лв след 10 години какво ли ще се казва

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                              Както може за две години да падне от 17 лв. на 1 лв., така може и обратното
                              Когато се качваш,ползваш стълбите,когато слизаш си с асансьора.Няма как да върне 17лв-пазарът и участниците вече са по зрели.
                              Last edited by 000; 21.03.2014, 14:21.

Коментар

• Смятах, смятах, мислих, писах тук и прогнозирах, че вчера ще тръгнат нещата.... То не стана вчера, но днес е факт - успех на всички и най-вече на продалите вчера....Аз съм доволен, че само в рамките на една нощ разлика ми се сбъднаха нещата....

Коментар

Working...
                                X