IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• После да не забравиш да пейстнеш..

Коментар

• Не берете грижа за тази работа.При първият позитивен сигнал фондовете ще
      влезнат.

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
        Трябват големи копувачи, без тях няма да стане.
        Да, и аз тъй като съм голям кОпувач мисля да кОпя.
        Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Трябват големи копувачи, без тях няма да стане.

Коментар

• Днес преминаха 110 000 акции и цената почти не мръдна.Вчера ситуацията
            беше същата,вероятно това е дъното.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
              Крайно време е Хима да покаже кой командва парада.
              Без да пренебрегвам някого,давам предимството на Батя като лидер на оптимистите.Не се съмнявам,че акцията ще има ръст.Но коя ще е изходната точка???

Коментар

• Крайно време е Хима да покаже кой командва парада.

Коментар

• Гледам си разцъквате прогнози за тая акция
                  Да дам и аз моята, макар че на редовните е ясна...
                  Ще се помотаме още малко на тия нива и после доста бързо и рязко движение нагоре, към друга равновестна точка... може би в подножието на 3-те лева.
                  Доста мераклии ще си останат само с надеждата да им сипят ниско. Пощите захитряха вече, може би щото им остават малко и не натискат.. дават си пакетно по 50-ки в спреда. Свършват им и .... пружината ще отскочи рязко

Коментар

• Преди Великден подозирам,че ще има промоция.Все пак пари трябват.

Коментар

Ако не ни изненадат с някой шок ала Украйна другата седмица сме на горе.
                      Тая седмица приключи,докато с Украйна и Крим едва сега ще набира скорост.Не си единствен,който очаква растеж.До месец май тенденцията ще се очертае.

Коментар

• Ако не ни изненадат с някой шок ала Украйна другата седмица сме на горе.

Коментар

Гаки как да падне Хима под 2 лв ,ти не виждаш ли ,че две дузини позиции начело
                          с Фармите се подготвят за скок.Нима мислиш ,че Хима ще се цепи от колектива.
                          Може и да си прав,какво ли не съм виждал на борсата.Такива са очакванията ми в момента.

Коментар

• Гаки как да падне Хима под 2 лв ,ти не виждаш ли ,че две дузини позиции начело
                            с Фармите се подготвят за скок.Нима мислиш ,че Хима ще се цепи от колектива.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                              Всъщност званието е SS-Gruppenführer....за протокола.
                              Колкото до цената на акцията....започвам с щедрата ставка от 2,00 и надолу.Нали не бързаме за никъде??
                              За малко да ви разжалвам майн групенфюрер - простете

А тая представка групен за благозвучие ли е сложена ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                                Оберщурмбанфюрера чака в ниското .

Всъщност званието е SS-Gruppenführer....за протокола.
                                Колкото до цената на акцията....започвам с щедрата ставка от 2,00 и надолу.Нали не бързаме за никъде??
                                Last edited by Gaki; 28.03.2014, 15:30.

Коментар

Working...
                                X