IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Mерси за инф. Пончо. В предните дни все те ли ликвидират тук?
    2012 да слабост са ми ТИМ акции и имам доста от CCB oсобено но съм се зарекъл че няма да ги барам. Просто при тях понеже са ликвидни дънце не мога да уцеля но пък и не спекулирам от дадена цена надолу!
    Това че някой иска да продава на загуба си е негов проблем би станал и мои ако видя нещо лошо в отчетите им (не че няма стъкмистика примерно в графа Други и Кур-сови разлики "страхотия оборот"). Има и още едно което не ми харесва ама иначе са винаги за всеки отчет +3%-+5%, сигурно това е някакво изискване на Мажо (само как ги докарват ).
    Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Ако някой се интересува на обикновените продават KBC SECURITIES, а на привилегированите с дребните бройки цената се държи от Реал финанс.

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнение
        Може и да греша но при ТИМ всичко е възможно и то в техен интерес и в наш ущтърп.
        ти периодично изпадаш в подобни състояния ........................... но през останалото време яко залагаш на акциите на ТИМаджии

след като това е в твой ущърб -> защо все при тях се връщаш

Коментар

• Може и да греша но при ТИМ всичко е възможно и то в техен интерес и в наш ущтърп.
          Не се бъзи-кай !!!

Коментар

Само че сега ще го направи обратно на ситуацията с CCB текуща 1.3лв. той прави увеличение на 1лв. за да избие минавката си в CCB.
            Вярваите нещо пак с прецакване на минотарите се готви за догодина!
            струва ми, че грешиш и бих заложил на долното твърдение

Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнение
            Който и да е продавача той видимо е решил да излиза на всяка цена и то пак му е трудно.
            .
            сигурен съм, че ще се намерят добри хора да прилапат акцийките на продавача на минимална цена

Коментар

• Само че сега ще го направи обратно на ситуацията с CCB текуща 1.3лв. той прави увеличение на 1лв. за да избие минавката си в CCB.
              Вярваите нещо пак с прецакване на минотарите се готви за догодина!
              Не се бъзи-кай !!!

Коментар

Тук да не се очаква ново увеличение на капитала на 1.3лв. или пък на номинал за да е така натискана.
                Че кой ще им даде толкова много пари за тези акции? Пак ще трябва мажо да си го запише цялото....

Коментар

Тук да не се очаква ново увеличение на капитала на 1.3лв. или пък на номинал за да е така натискана.
                  Тук според мен проблема е точно в това че ВСИЧКО МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА.............

Коментар

• Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнение
                    Има някаква аналогия но това книжле под която и компания в нашта родина да го сложиш все няма да е грешка.
                    И все пак на някои повече им приляга от други...

Коментар

• Тук да не се очаква ново увеличение на капитала на 1.3лв. или пък на номинал за да е така натискана.
                      Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                        А какво ще кажеш за тази:

Има някаква аналогия но това книжле под която и компания в нашта родина да го сложиш все няма да е грешка.

Коментар

• Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнение
                          Генерале тази картинка ми се струва ще има много малка давност.Който и да е продавача той видимо е решил да излиза на всяка цена и то пак му е трудно.
                          Така че не е лошо да потърсиш снимка където и платната да са под вода.
                          А какво ще кажеш за тази:

Коментар

• Генерале тази картинка ми се струва ще има много малка давност.Който и да е продавача той видимо е решил да излиза на всяка цена и то пак му е трудно.
                            Така че не е лошо да потърсиш снимка където и платната да са под вода.

Коментар

• Good voayage

Коментар

• Естествено....Обаче никъде не съм казал ,колко бройки акции се предлагат.....просто коментирах ценовия диапазон......Тук когато спре продавачът ще е интересно.Интересно мие защо обаче я натиснаха до толкова...Соред мен сспокойно можеха да излязят и на по-високи нива.Има нещо гнило в Дания

Н е е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа

Коментар

Working...
                                X