If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Има някаква сериозна подкрепа последните 2 дни, но за съжаление не при всички компании. Засега я забелязвам при 3-4. Може би това ще накара и всички нас /по-дребните/ да поразвържем торбичките и да не падаме още, но кой знае??
Инфосток данните показват, all time low ниво от февруари 2009, 1.14 лв.
на 1.30 сме си доста близко до това ниво, 1.10-1.30 лв., според мен е макс дъно за Хима
Не е препоръка
После ще стане 1.00 - 0.90.... Евентуално, като стигне 0,60-0,65 ще се се заговори за бъдеще увеличение на номинал и така....
Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Инфосток данните показват, all time low ниво от февруари 2009, 1.14 лв.
на 1.30 сме си доста близко до това ниво, 1.10-1.30 лв., според мен е макс дъно за Хима
Не е препоръка
There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Къде го видя на загуба 101904к за 09.2011г и 101137к за 09.2010г. и това е без мал. участие (Консолидиран).
Така че тук е почти равно. но винаги с +.
На мен по ми харесва обаче да гледам Оперативната.
Това е CHIM за CCB е друга бира.
Mерси за инф. Пончо. В предните дни все те ли ликвидират тук?
2012 да слабост са ми ТИМ акции и имам доста от CCB oсобено но съм се зарекъл че няма да ги барам. Просто при тях понеже са ликвидни дънце не мога да уцеля но пък и не спекулирам от дадена цена надолу!
Това че някой иска да продава на загуба си е негов проблем би станал и мои ако видя нещо лошо в отчетите им (не че няма стъкмистика примерно в графа Други и Кур-сови разлики "страхотия оборот"). Има и още едно което не ми харесва ама иначе са винаги за всеки отчет +3%-+5%, сигурно това е някакво изискване на Мажо (само как ги докарват ).
последния отчет на ЦКБ (където имаш доста акции) беше на загуба само заради това за да ти се харесат още повече и да не пишеш, че винаги са на печалба с "+3%-+5%"
Коментар