IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Кюфтетата" взеха да запълват дъното на паницата...

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
      А може да ги е купил на 1,25 и продал на 1,50 в края на миналата година и сега да чака нова врътка
      OOOOOOOOOOOOOOO , къде отиваш ......... може би

те тук всички са я направили тази врътка

който не я е направил врътката го гледат пренебрежително и му се подиграват, а мисирката дори им забранява да пишат в съответната тема на тези без врътка

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
        прав си както винаги -> к'во ли разбирам аз от цени на арпаджик ли беше, на артийки ли беше

ако таргета му е 1.40-1.45 или 10% то донякъде мога да съм съгласен да чака цена от 1.30, но ако ще продава на 2 лв. то тези 5 стинки едва ли ще му платят времето което ще блее пред компа вместо да вземе лопатата и да рине сняг през магазините срещу 5 лв.

а за таргет от 3 лева не си заслужава дори и да пиша
        А може да ги е купил на 1,25 и продал на 1,50 в края на миналата година и сега да чака нова врътка

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Кво разбираш ти от акции.....
          Колкото по - високо , толкова по-добре...
          прав си както винаги -> к'во ли разбирам аз от цени на арпаджик ли беше, на артийки ли беше

ако таргета му е 1.40-1.45 или 10% то донякъде мога да съм съгласен да чака цена от 1.30, но ако ще продава на 2 лв. то тези 5 стинки едва ли ще му платят времето което ще блее пред компа вместо да вземе лопатата и да рине сняг през магазините срещу 5 лв.

а за таргет от 3 лева не си заслужава дори и да пиша

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
            а защо не купи на 1.25 предния месец???

или за теб 1.30 е по-добра цена от 1.25
            Кво разбираш ти от акции.....
            Колкото по - високо , толкова по-добре...

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
              Когато имам идея - не обичам да чакам

1.30 е добра цена за мен
              а защо не купи на 1.25 предния месец???

или за теб 1.30 е по-добра цена от 1.25

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                нали 1.10 беше... добре де , 20 стинки няма да ги правим на въпрос..
                Когато имам идея - не обичам да чакам

1.30 е добра цена за мен
                There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

Това е интересен въпрос
                  Единствено това ме притеснява, че тук направиха увеличения на капитал - без да има реална нужда - на цени под предишни емисионни стойности - това е гадно. Не може да увеличаваш капитал на емисионна под цената на предишна

Така мисля

Нищо, де все пак така Хима, а и ЦКБ са станали все по-големи - рабирайте конкуретноспособни

1.30 е моята цена
                  нали 1.10 беше... добре де , 20 стинки няма да ги правим на въпрос..

Коментар

Това е интересен въпрос
                    Единствено това ме притеснява, че тук направиха увеличения на капитал - без да има реална нужда - на цени под предишни емисионни стойности - това е гадно. Не може да увеличаваш капитал на емисионна под цената на предишна

...
                    ще се сетиш, ама май като изядеш попарата Тези неща може да повлияят с дисконтиращи коеф. върху твоята цена. Така, че не се заричай много
                    Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
                      какво е това собствен капитал бе Геко ? И като го имат, защо постоянно се размиваше капитала с нови артии ?
                      Това е интересен въпрос

Така мисля

Нищо, де все пак така Хима, а и ЦКБ са станали все по-големи - рабирайте конкуретноспособни

1.30 е моята цена
                      There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

Тук мисля, че някои пропускат факта, че Хима има вече 1 млрд лв. собствен капитал
                        Освен БТК (не съм сигурен за тях) май няма друга таква компания на БФБ

Направете цената малко по-неустоима - примерно 1.30 и влизам в отбора
                        какво е това собствен капитал бе Геко ? И като го имат, защо постоянно се размиваше капитала с нови артии ?
                        Не е препоръка

Коментар

• Тук мисля, че някои пропускат факта, че Хима има вече 1 млрд лв. собствен капитал
                          Освен БТК (не съм сигурен за тях) май няма друга таква компания на БФБ

Направете цената малко по-неустоима - примерно 1.30 и влизам в отбора

Коментар

• п.с. няма от къде да чака тлъсти лихви...неговите "депозити" бяха пропиляни още миналата година Април месец, когато купуваше СРЕБРО на 47-48$ и очакваше да стане 70-100-150 $. Т.ч. от депозитите най-вероятно вече няма и спомен, но най-трагично ще е ако е минал на заеми.

Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            Да не чака и от Хима тлъсти лихви
                            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Да не чака и от Хима тлъсти лихви

Коментар

• Колегата Forex "master" почна да лудува и в тази тема.
                                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Working...
                                X