"Кюфтетата" взеха да запълват дъното на паницата...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеА може да ги е купил на 1,25 и продал на 1,50 в края на миналата година и сега да чака нова врътка
те тук всички са я направили тази врътка
който не я е направил врътката го гледат пренебрежително и му се подиграват, а мисирката дори им забранява да пишат в съответната тема на тези без врътка
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеправ си както винаги -> к'во ли разбирам аз от цени на арпаджик ли беше, на артийки ли беше
ако таргета му е 1.40-1.45 или 10% то донякъде мога да съм съгласен да чака цена от 1.30, но ако ще продава на 2 лв. то тези 5 стинки едва ли ще му платят времето което ще блее пред компа вместо да вземе лопатата и да рине сняг през магазините срещу 5 лв.
а за таргет от 3 лева не си заслужава дори и да пиша
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКво разбираш ти от акции.....
Колкото по - високо , толкова по-добре...
ако таргета му е 1.40-1.45 или 10% то донякъде мога да съм съгласен да чака цена от 1.30, но ако ще продава на 2 лв. то тези 5 стинки едва ли ще му платят времето което ще блее пред компа вместо да вземе лопатата и да рине сняг през магазините срещу 5 лв.
а за таргет от 3 лева не си заслужава дори и да пиша
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеа защо не купи на 1.25 предния месец???
или за теб 1.30 е по-добра цена от 1.25
Колкото по - високо , толкова по-добре...
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеКогато имам идея - не обичам да чакам
1.30 е добра цена за мен
или за теб 1.30 е по-добра цена от 1.25
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениенали 1.10 беше... добре де , 20 стинки няма да ги правим на въпрос..
1.30 е добра цена за менThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеТова е интересен въпрос
Единствено това ме притеснява, че тук направиха увеличения на капитал - без да има реална нужда - на цени под предишни емисионни стойности - това е гадно. Не може да увеличаваш капитал на емисионна под цената на предишна
Така мисля
Нищо, де все пак така Хима, а и ЦКБ са станали все по-големи - рабирайте конкуретноспособни
1.30 е моята цена
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеТова е интересен въпрос
Единствено това ме притеснява, че тук направиха увеличения на капитал - без да има реална нужда - на цени под предишни емисионни стойности - това е гадно. Не може да увеличаваш капитал на емисионна под цената на предишна
...Тези неща може да повлияят с дисконтиращи коеф. върху твоята цена. Така, че не се заричай много
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениекакво е това собствен капитал бе Геко ? И като го имат, защо постоянно се размиваше капитала с нови артии ?
Така мисля
Нищо, де все пак така Хима, а и ЦКБ са станали все по-големи - рабирайте конкуретноспособни
1.30 е моята ценаThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеТук мисля, че някои пропускат факта, че Хима има вече 1 млрд лв. собствен капитал
Освен БТК (не съм сигурен за тях) май няма друга таква компания на БФБ
Направете цената малко по-неустоима - примерно 1.30 и влизам в отбораНе е препоръка
Коментар
-
Тук мисля, че някои пропускат факта, че Хима има вече 1 млрд лв. собствен капитал
Освен БТК (не съм сигурен за тях) май няма друга таква компания на БФБ
Направете цената малко по-неустоима - примерно 1.30 и влизам в отбораThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
п.с. няма от къде да чака тлъсти лихви...неговите "депозити" бяха пропиляни още миналата година Април месец, когато купуваше СРЕБРО на 47-48$ и очакваше да стане 70-100-150 $. Т.ч. от депозитите най-вероятно вече няма и спомен, но най-трагично ще е ако е минал на заеми.
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДа не чака и от Хима тлъсти лихвиМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Коментар