IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Виж какво Благойчо ,
    преиначавай чуждите постове ,лъжи ,обиждай , арогатничи , но резултатите са налице.....
    Тим надолу ,Еларг и комерса нагоре.....
    Самото положение че имаш загубен бас от мен и влизане в мой позиции който с години си оплювал /мен който смяташ за слаб борсов играч и анализатор/е доказателство за твойте инвеститорски способности и анализаторски способности.
    Спри да вървиш след мен...след някой ден ще чуя че си влязъл в ЕЛАРГ и БРЕФ.... Както в София БТ , БТН ,Блабт ,Каолин през 2009 г.... по мой съвет и т.н.

Коментар

• дай да уточним сега нещата

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Пак не си разбрал аз от две години не участвам на къси
      ти никога не си имала къси, а не само от две години

дълги СФД
      какво е това СФД???

навярно си имала в предвид ЦФД .................... CFD

и само с действителни акции платени в брой....
      това, че плащаш в брой е не малко, а доста смешно ....................... не вярвам да носиш на ръка да плащаш акциите които купуваш

те акциите на ХИМ-а и те са действителни -> или си мислиш, че тук акциите са виртуални

А Комерса ги продадох на 2 от 6 евро
      така съм по-съгласен вече

влезнах в Еларг където имам 25 % печалба и Петрол с 20 % а ти ....а ти чакаш ХИМ да ти пусне гьовеч.....Дано ама не ?
      избрала си две акции които са поскъпнали последните няколко седмици и вече си мислиш, че други няма да поскъпват ли

хайде виж къде е цената на ХИМ-а днес и след 6 месеца или след 1 година ........................ и сравнявай тогава с доходността на петрол или на еларг и тогава пиши за "твоя гювеч" и "хайвера на ХИМ-а"

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
        ОК....ще ти отговоря първо на теб....Тази акция и всички ТИМаджиййски са най-ликвидните на БФБ ,за това няма смисъл да спорим ,нали така...Не знам колко пари си затрил ОК тук...ам чвно не можеш да ги преглатнеш(и избиеш)...4и4о.......тези акции падат най-много ....поради същата причина....ликвидност....ако някой иска да излезе,примерно фонд,излиза тук....щот има кой да купи.Вчера гледах портфейла на Аванс инвест,на Карол....ми те имат в първите си компании една фирма...сега не се сещам...а да Саф Магелан.....Ми то кат трябва теглене се излиза от там кадето може...

Монти ....обемите викаш....Аре сега се върни няколко месеца назад и виж броя акции изтъргувани при ХИМ(za 2007) ....и ги умновжи по 14-18лв.....и виж колко ще тие е оборота....

....а за дивидентите думате....кой не си е получил дивидента от превилигированите...

аре кажете като процент колко е изплатил ТИМ ....и колко софарма за тези години....като процент....и колко ще вземат акционерите на Софарма тази година...като процент....и колко на ХИМ....Аре стига....и ние може да смятаме.....Поне за хИм не се тръби ,че играят като Донев ,и продават лекарствата с пъти по-скъпо В бг......и вземат държавни оръчки с измами....вий гледайте да не стане така,че компаниите на Донев да ги съдят....да видим дивидент тогава....

...МоНти....помниш ли кога каза,че ще падат световните индекси....и как ще ги скъсяваш:0....да не търся постове и дати:.......Колко се качиха от тогава,....чЕ НЕ ПОМНЯ...Не си спекулант ,Монти,не си,.....Понякога ти се чудя,как не си фалирал още....не ти го пожелавам...честно.....ама не се изказвай неподготвен....

Аре чао ...и Наздраве
        Пак не си разбрал аз от две години не участвам на къси и дълги СФД и само с действителни акции платени в брой....А Комерса ги продадох на 2 от 1,3 и влезнах в Еларг където имам 25 % печалба и Петрол с 20 % а ти ....а ти чакаш ХИМ да ти пусне гьовеч.....Дано ама не ?

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
          Чужденците избяха не само от Хима и не заради Хима - ами заради техни си проблеми

Те искат компании като Хима - с милиард собтсвен капитал и голям основен капитал и фрее флоат за да могат плуват спокойно

Не съм следил Сун ио знам , че не са опд тяхната шапка

Слядя други под тяхната шапка и съм очаровн от развитието им и резултатите им

Има и разочарования - ЗХБГ, там не ми харесват ресултатите
          Я точно тези ли резултати не ти харесват.....??

Коментар

Тогава ще му мислим........Извинявай ако съм те засегнал....УСПЕХИ....
            не се засягам - хайде лека и успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              Не разбирам защо ме цъкаш за земите. никога не съм имал ЕЛАРГ от фондовете със земи имам само ЛАНД(ФНИ си ги продадоха) - няма значение де. айде със здраве. че съм новобранка така си е от 2008 съм тук ама ако по-малко ни се карахте и давахте повече акъл - щяхме да учим по-бързо!
              а мислил ли си какво ще стане с Групата ако КФН намерят начин да ограничат инвестирането във свързани? не ми се мисли!

Тогава ще му мислим........Извинявай ако съм те засегнал....УСПЕХИ....

Коментар

Наздраве...Не се паля....Питай не старило....а Патило...И гледай какъв купон МОЖЕ ДА СТАНЕ С ПРОДАЖБИТЕ НА ЗЕМИТЕ......щото едно е да заявиш на колко ще продаваш....дрго е кой ще я купи.....Виж и помисли защо Атера и ФНИБ продават земя от миналат а година....сега Еларг се сетиха и трябва да продават....Тоя филм сме го гледали....Наздраве........и запомни.....Добрата акция е тази от която можеш да изкараш много пари........другото го остави за сттистиката:0
                Не разбирам защо ме цъкаш за земите. никога не съм имал ЕЛАРГ от фондовете със земи имам само ЛАНД(ФНИ си ги продадоха) - няма значение де. айде със здраве. че съм новобранка така си е от 2008 съм тук ама ако по-малко ни се карахте и давахте повече акъл - щяхме да учим по-бързо!
                а мислил ли си какво ще стане с Групата ако КФН намерят начин да ограничат инвестирането във свързани? не ми се мисли!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  Наздраве Боко - много палиш , като става дума за Хим-а
                  Успех!
                  Наздраве...Не се паля....Питай не старило....а Патило...И гледай какъв купон МОЖЕ ДА СТАНЕ С ПРОДАЖБИТЕ НА ЗЕМИТЕ......щото едно е да заявиш на колко ще продаваш....дрго е кой ще я купи.....Виж и помисли защо Атера и ФНИБ продават земя от миналат а година....сега Еларг се сетиха и трябва да продават....Тоя филм сме го гледали....Наздраве........и запомни.....Добрата акция е тази от която можеш да изкараш много пари........другото го остави за сттистиката:0

Коментар

• Наздраве Боко - много палиш , като става дума за Хим-а
                    Успех!

Коментар

• Тони...знам (а и си личи),че си гриинхорн....Да купиш акции на фирми,които ще ликвидират основно земя,...и ще се състезават кой по-евтино да я продаде при положение ,че ако се намеси държавата да продава ще им излязат криви сметките с продажбите....е меко казано.........лаишко...Не говорим за дидвиденти....а за огромни количества земя,която е купувана с години....и сега да се разпродаде за няколко месеца....и то ако Държавния поземлен фонд реши да продава....знаеш ли колко земя има той....Викаш.......никой не говори....Абе ,новобранка....(Тони).аз повече акции,по капитализация има на ХИМа....отколкото ти е сигурно целия ти портфеил......Аре стига....Изкарахте 5лв и се мислите за герои.....Направо не ми се мисли....ако Елана не могат да си продадат порфеила с земи на цени които обещават....а не са само те....ако знаеш колко земи се предлагат сега....и на какви цени.......ще те заболи главата

Аре Наздраве....и Споко

Коментар

ОК....ще ти отговоря първо на теб....Тази акция и всички ТИМаджиййски са най-ликвидните на БФБ ,за това няма смисъл да спорим ,нали така...Не знам колко пари си затрил ОК тук...ам чвно не можеш да ги преглатнеш(и избиеш)...4и4о.......тези акции падат най-много ....поради същата причина....ликвидност....ако някой иска да излезе,примерно фонд,излиза тук....щот има кой да купи.Вчера гледах портфейла на Аванс инвест,на Карол....ми те имат в първите си компании една фирма...сега не се сещам...а да Саф Магелан.....Ми то кат трябва теглене се излиза от там кадето може...

Монти ....обемите викаш....Аре сега се върни няколко месеца назад и виж броя акции изтъргувани при ХИМ(za 2007) ....и ги умновжи по 14-18лв.....и виж колко ще тие е оборота....

....а за дивидентите думате....кой не си е получил дивидента от превилигированите...

аре кажете като процент колко е изплатил ТИМ ....и колко софарма за тези години....като процент....и колко ще вземат акционерите на Софарма тази година...като процент....и колко на ХИМ....Аре стига....и ние може да смятаме.....Поне за хИм не се тръби ,че играят като Донев ,и продават лекарствата с пъти по-скъпо В бг......и вземат държавни оръчки с измами....вий гледайте да не стане така,че компаниите на Донев да ги съдят....да видим дивидент тогава....

...МоНти....помниш ли кога каза,че ще падат световните индекси....и как ще ги скъсяваш:0....да не търся постове и дати:.......Колко се качиха от тогава,....чЕ НЕ ПОМНЯ...Не си спекулант ,Монти,не си,.....Понякога ти се чудя,как не си фалирал още....не ти го пожелавам...честно.....ама не се изказвай неподготвен....

Аре чао ...и Наздраве
                        И аз тия дни гледах, ама едни други фондове дето доста ги разпродадоха напоследък, и те продали почти всичко ликвидно! И сега ако се появи още някой да си тегли парите май ще ги покриват с акции на Капитан дядо Никола, Елма и Фонд Имоти

Коментар

• То за хим-а нищо не се говори, ама не щот няма кво, ами щото тия дето могат да кажат са ги стиснали вече за гушата

Коментар

• ОК....ще ти отговоря първо на теб....Тази акция и всички ТИМаджиййски са най-ликвидните на БФБ ,за това няма смисъл да спорим ,нали така...Не знам колко пари си затрил ОК тук...ам чвно не можеш да ги преглатнеш(и избиеш)...4и4о.......тези акции падат най-много ....поради същата причина....ликвидност....ако някой иска да излезе,примерно фонд,излиза тук....щот има кой да купи.Вчера гледах портфейла на Аванс инвест,на Карол....ми те имат в първите си компании една фирма...сега не се сещам...а да Саф Магелан.....Ми то кат трябва теглене се излиза от там кадето може...

Аре чао ...и Наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              ХА-ХА Ами да за тях дивидент е мръсна дума, а измамата с търговото на СУН с подкрепата на Апостолов - сега е при тях на хранилка. Купи де сега са ниски цените, защото чужденците избягаха
                              Чужденците избяха не само от Хима и не заради Хима - ами заради техни си проблеми

Те искат компании като Хима - с милиард собтсвен капитал и голям основен капитал и фрее флоат за да могат плуват спокойно

Не съм следил Сун ио знам , че не са опд тяхната шапка

Слядя други под тяхната шапка и съм очаровн от развитието им и резултатите им

Има и разочарования - ЗХБГ, там не ми харесват ресултатите
                              There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Ами имах Булстрад и понеже август бях на море ги продадох над 360 лв и влезнах в БТН на 36 и Станишев прие стратегията да не продава холдинга а фабриките една по еднаи едва излезнах на 30 ....После се мъчех да бъда м.мейкър на БСТР до 200 лв и ....се отказах да бъда дългосрочен.
                                знаем те какъв маркет-майкър си

при БТХ слагаш ордер, че купуваш 10 бр. на 22 лв. и друг ордер, че продаваш 10 бр. на 24 лв. ................... и като ти се изпълнят двете поръчки в една седмица обикаляш всички теми на инвестора да се похвалиш какъв голям маркетмейкър си

нищо не си написала как преди два месеца продаде БТХ на 22-23 лв и след десет дни като се качи над 30 лв. , написа, че си голяма майсторка и замина да търгуваш ДАКС-а

...................... яде дебелия на дакса и гледам, че пак си се свърнала

малко по-скромно, че си знаем спатиите ...................... не се правИ на това което не си
                                Last edited by polki; 21.02.2012, 00:17.
                                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Working...
                                X