ами да я подпрем цената обемите не са чак толкова големи ,въпроса е дали не се пробва пазарът от някой по-голям ....То всичко се сурка с изключение на АДСИЦ -ите и някои дивиденто- снасящи компанийки
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнениеясно ли е дали Химимпорт ще се купува срещу непарични средства на търга
http://www.priv.government.bg/projects/-Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение.мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ceco Разгледай мнениеще падне ли под левчетоМнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Тук цената стана комична!!
То бива изтрещяване - ама чак пък толкоз!
макар че гърчолята ги разбирам - на ръба на тотален държавнически и икономически колапс са - нормално може би е да се опитват да трупат петачета... Затова и тяхната борса се опитва да догони нашата по разруха...да ама ние все още водим по сривовщина - нали сме си по насрани...в главите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнениеАми вникнах затова ти и написах, че правиш изводи които са субективни.....
"Кухи Печалби", "Настройване на коефициенти", са доказани с факти от анализа на журналист, които не познава "корпоративната практика" на капиталовия ни пазар: преливане на капитал от едно дружество в друго, поглъщания, сливания и още други.
Възможно е в структурата на холдинг, не случайно България още преди над 15г. има необичайно много холдинги и все с регистрации в офшорни зони.
И повтаряни от теб като нещо отрицателно и незаконно и това е твоята истина, субективна.
Знаеш ли примерно какъв признак за пазара са тези сливания и поглъщания?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеТоя Соколов , ако четеше повече и вникваше в написаното, нямаше да си смени ника на "Вътрещаря", а на "Печалбаря"!
хахаха:
"Кухи Печалби", "Настройване на коефициенти", са доказани с факти от анализа на журналист, които не познава "корпоративната практика" на капиталовия ни пазар: преливане на капитал от едно дружество в друго, поглъщания, сливания и още други.
Възможно е в структурата на холдинг, не случайно България още преди над 15г. има необичайно много холдинги и все с регистрации в офшорни зони.
И повтаряни от теб като нещо отрицателно и незаконно и това е твоята истина, субективна.
Знаеш ли примерно какъв признак за пазара са тези сливания и поглъщания?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение..........Цигарата ..............беше дълга............Себулба .......к'во сме ти напаравили на теб ,че пишеш толкова много против нас.............ама честно.....ако можеш де........Тежко на овцете, които вземат решения единствено на базата на писанията в този форум...
Никога не съм имал нищо лично против някой от участниците във форума, приветствам всяка смислена дискусия в него, и не нападам първи ако някой ме обидиБъди здрав и приятен ден.
Коментар
-
..........Цигарата ..............беше дълга............Себулба .......к'во сме ти напаравили на теб ,че пишеш толкова много против нас.............ама честно.....ако можеш де........
Иначе акцията е паднала МНОГО,,..............ама и като и гледам обемите.................и май някой купува де( видях си платформата........).....
За другите неща......по другите теми.....
Себулба ако иска да ми пише на лични
Коментар
-
Първо да ви кажа,Здравейте:0
Сега съм си на компа ....на питие....доста време ме нянаше......ама сега попрочетох доста от темите
ПЪРВО ИСКАМ ДА ПОЗДРАВЯ МОНТИ.......
За позицията му в Еларга
Адмирации......честно.....Аз еинаги се кефя на победителите,.......и ВДИГАМ ЗНАМЕНАТА ЗА ТЕБ МОНТИ........Както са вдигнали знамената за ген.Вазов в Лондон....когато са минавали победителите от Дойран
Аз лично никога ...защото е много хубаво да се вярва....да стане.......Монти........стана на твойта..............ако дойдеш към Бургас........пиши ,ще пием БУТИЛКА Узо от мен
По темата тук.............Гледам ,че сте я разчекнали........и все пак Хима.......моята акция пада...............Наздраве
...следва цигара
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеЩо бе, не може ли човек да има негативно мнение за дадена компания/група ? Не мислиш ли, че е доста мазохистично да държиш акции, които смяташ, че са надценени и ще падат. Това, че в момента нямам акции, не означава, че не съм имал и никога няма да имам. Примерно могат да сменят мажоритарите, да влезе като минотар Уорън Бъфет или Березовски, или пък да падне с още 50% от текущите цени, та да ми стане атрактивно дори и така, и да поема риск...
В случая обаче, ти работиш за техни конкуренти и постоянно ръсиш овчи мисли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеТоя Соколов , ако четеше повече и вникваше в написаното, нямаше да си смени ника на "Вътрещаря", а на "Печалбаря"!
хахаха:Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнениеВсъщност вижте се какви неща сте написали ти и Гаки в началото на темата на 24 страница. хахаха Тоя СоКоЛоВ още тогава ви е хванал.... хахаха
хахаха:
Коментар
Коментар