If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Да, с другаря Путин всеки ден обсъждаме ситуацията. Аз мисля едно, той друго. Утре ще го питам кога мисли да нахлува в Украйна и колко време смята да стои там.
За който не е схванал - изразявам мнение, че политическо-военният конфликт между Русия, Украйн и Крим може да има сериозен отзвук на нашата борса, ако ситуацията се задълбочи. Сега половината инвеститори купуват, а другата половина продават, но при по-директни военни действия продавачите като нищо ще станат повече от купувачите.
Абе то не виждам има ли някой, който да не е схванал.. И прогнозата ти не е крайно изненадваща и новаторска... На мен ми е крайно озадачаващо, как се дъвчат варианти за военни нахлувания ей така, като семки.. Странно ми е някак си, не на място...
Да, с другаря Путин всеки ден обсъждаме ситуацията. Аз мисля едно, той друго. Утре ще го питам кога мисли да нахлува в Украйна и колко време смята да стои там.
За който не е схванал - изразявам мнение, че политическо-военният конфликт между Русия, Украйн и Крим може да има сериозен отзвук на нашата борса, ако ситуацията се задълбочи. Сега половината инвеститори купуват, а другата половина продават, но при по-директни военни действия продавачите като нищо ще станат повече от купувачите.
И двете страни на барикадата се ослушват. Едните чакат да има падне евтин гювеч на ниското, а другите чакат някой да си купи от по-скъпите пържоли нагоре по пътя.
Като почнат ефективните военни действия в Крим и Украйна ще има яка търговия. В посока надолу.
И двете страни на барикадата се ослушват. Едните чакат да има падне евтин гювеч на ниското, а другите чакат някой да си купи от по-скъпите пържоли нагоре по пътя.
Като почнат ефективните военни действия в Крим и Украйна ще има яка търговия. В посока надолу.
Да, всеки ден свършват и на другия или след ден-два изкарат нови от ръкава
Но безкрайни неща няма. Както писахме с дзаката по-долу, от конс. отчет за 2012-та се вижда че са имали 2,8 млн. броя. А имаше дни с доста високи обороти... нямат още много.
Коментар