Първоначално изпратено от znae6t
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от Opiten1 Разгледай мнениеФундаменталният проблем между придобиване и управление на активи. Отдавна не съм фен по тази позиция и тези врътки вече определено ме отблъскат. Не е въпрос на "цена" на акцията, а става въпрос за управление на компанията. Никаква визия, а някакъв животински мерак за "доене" на миноритарите. Живи и здрави! Да си правят бай бек на 0,50 лв.
Освен за мениджмънт без визия за управление на толкова много активи, мениджмънтът според мен има фундаментални празнини в знанието затова, що е то публична компания и как трябва да се държи като такава. Това е проблемът на всички позиции на Химипорт.
Между друго за толкова години някой чувал ли е в тази група да се назначи някой външен професионален мениджър? Иначе в някои дъщерни ми се струва, че хората си разбират бизнеса и го управляват добре, но какво от това
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеОт днес ли е удълженото време на БФБтоМнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Фундаменталният проблем между придобиване и управление на активи. Отдавна не съм фен по тази позиция и тези врътки вече определено ме отблъскат. Не е въпрос на "цена" на акцията, а става въпрос за управление на компанията. Никаква визия, а някакъв животински мерак за "доене" на миноритарите. Живи и здрави! Да си правят бай бек на 0,50 лв.
Коментар
-
ЦКБ поема подчинен срочен дълг от ЦКБ Груп или от Химимпорт
Последна редакция: 02.07.2012, 09:32
Публикуване: 02.07.2012, 09:29
Автор: Money.bg
На годишното общо събрание на Централна кооперативна банка АД е било прието решение за поемане от ЦКБ АД на подчинен срочен дълг от едно от следните лица - ЦКБ Груп ЕАД или Химимпорт АД, става ясно от протокола от събранието, състояло се на 29 юни. Договорът за подчинен срочен дълг ще е при следните параметри:
- Кредитор - "ЦКБ Груп" ЕАД или "Химимпорт" АД
- начин на усвояване - еднократно
- срок - 7 години
- размер на кредита - 45 000 000 лева
- лихва - 4.5% проста годишна лихва
- погасяване на лихвата - ежегодно
- погасяване на главницата - еднократно, в края на срока.
Сред решенията на общото събрание, прието е печалбата на ЦКБ АД за 2011 г. в размер на 12 623 740. 65 лв. да бъде отнесена във фонд “Резервен”.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеОще съм от тях - само констатирам!Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеЕй ти беше от оптимистите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеФлагмана май се превърна в подводница?Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
Коментар