Днес ли беше последната дата с право на дивидент при привилегированите?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Е ... само на аукцион.
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеКъде може да се види пълния обем на айсберг (освен на аукцион)?Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеНе знам, но явно е голям продавач.
Коментар
-
Не знам, но явно е голям продавач.
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеПак ли са Елана?Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеОхоооо... Продавача пак се появаи с по 6000 - айсберг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bobo67 Разгледай мнениеКАПУТИТЕ ОТ КАРОЛ СЕ НАСИРАТ ЯКО ТУК
След седмица ще разберем , че започва да се изпълнява едно стръмно "V" ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеШегуваш (ебаваш), се нали ?Само не ни насочвай като Forex мастъра към златото
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitraki_123 Разгледай мнениеАми осветли ни тогава къде да инвестираме)))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitraki_123 Разгледай мнениеАми осветли ни тогава къде да инвестираме
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеОтдавна в България гледам само отдалече. Не се задълбавам - няма смисъл. Тане мога да кажа.
Но врърни се назад година-две и виж какво се случи с други подобни компании, и специално с бъдещия хост така да се каже на рапанаджиите... та 15-20 стинки няма да е невъзможно.
Бе само ако знаеш колко жалко и смешно изглежда всичко отстрани. ..
Коментар
Коментар