IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
    Така..аз тук си накупих .

Успех!

п.с. който иска да купува, който иска да продава... в следващите 1-2-3 години не смятам да пипам въобще...*с малки изключения
    Колега утивам да се гмуркам , мисля малко подводен риболов днес, ма ти поддържаи позицията докат ме няма дан падне
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Така..аз тук си накупих .

Успех!

п.с. който иска да купува, който иска да продава... в следващите 1-2-3 години не смятам да пипам въобще...*с малки изключения
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
        Откога атера стана флагмана?!?
        Откакто флага на Хим оклюма.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
          То днес и при флагмана Атера е само 53 хиляди лева оборота, та какво остава за тук.
          Откога атера стана флагмана?!?

Коментар

• То днес и при флагмана Атера е само 53 хиляди лева оборота, та какво остава за тук.

Коментар

• Егати оборота

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1
                Никой не казва нищо за отчета...

Между другото ..все още...на тази дата ,синът ми .малкият прави 3 годинки....Първият тук ,който ме падрави на лично съобщение ,ще му пратя бутилка черно Джони......искам обаче и място на доставка...НаздравеЛ(,,,,,,За здравето на синтт ми
                Наздраве Боби, ей те набори с мойта - да ти е жив и здрав!

Коментар

• Тримесечен консолидиран отчет за Второ тримесечие на 2012г

Нетен доход на акция на намалена стойност - 0.31 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
                    Вчера може и те да бяха с айсберга от 6000 броя,но не съм купил и не зная Елана ли продаваха.То даже и да са Елана не значи,че Артио продават,но вероятността е голяма.Хрумна ми да стана клиент на Елана и до поразпродам малко по техния начин,че да подплашим тълпата и после да си купя по долу,но забелязах че винаги при появата на голямо количество за продан някой застава с малко бройки под него и големия не може да продаде освен ако не рути по пазара от ляво.Заплетена ситуация и сега само ще чакам нещо да стане,че да ми се поизясни още.
                    Много търпеливи ще излязат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                      И аз ги чакам, ама нещо не пускат.
                      Вчера може и те да бяха с айсберга от 6000 броя,но не съм купил и не зная Елана ли продаваха.То даже и да са Елана не значи,че Артио продават,но вероятността е голяма.Хрумна ми да стана клиент на Елана и до поразпродам малко по техния начин,че да подплашим тълпата и после да си купя по долу,но забелязах че винаги при появата на голямо количество за продан някой застава с малко бройки под него и големия не може да продаде освен ако не рути по пазара от ляво.Заплетена ситуация и сега само ще чакам нещо да стане,че да ми се поизясни още.

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
                        Чакаме Атрио да избухне ама не щат.Може би разбраха,че така сами си го набиват.Пазарлъка за пакета започва от пазарната цена в момента.Иначе парите от последните милион два ще им стигнат за въже и церемония по погребението на мениджъра взел това велико решение.
                        И аз ги чакам, ама нещо не пускат.

Коментар

• Чакаме Атрио да избухне ама не щат.Може би разбраха,че така сами си го набиват.Пазарлъка за пакета започва от пазарната цена в момента.Иначе парите от последните милион два ще им стигнат за въже и церемония по погребението на мениджъра взел това велико решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                            Ти като отиде да протест за алея първа видя ли камионите и третото тримесечие или пък четвъртото какво предвещават.ахахха

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              Това не го разбрах.....

След седмица ще разберем , че започва да се изпълнява едно стръмно "V" ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                                Днес ли беше последната дата с право на дивидент при привилегированите?
                                да

Коментар

Working...
                                X