IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• По лошо от това не може да става казал песимистът от Столипиново, ,.може ,може казал оптимиста да ти спрат и детските и да скочиш от моста трезвен.....
    Специално за щастливите кокошки на ТИМ.....

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
      прав сте, ястребовски ........................ по-лошо не може да става ....................... от тук насетне само напред и нагоре
      Ама кога и къде, щото тука сте джънк.А това го има в историята ви както и няколко публични частни проекта в които сте на загуба и това с години.
      А тръгнали да строят чак в Русия, ахахха

Да видим новият флагман ЗХБГ след тази издънка да струва 800млн.лв до сега 39млн.лв. сега след като наляха още един холдинг вътре, дали ще струва поне номинал. ахахах

Тази разлика не са 760 млн. лв изпарени няма ги в реални активи.
      Как ще се оправят, а и доста хора гризват дръвце.И няма да е напред и нагоре.Скоро както беше последните 4 години.
      Да видим Българския Енрон.

Коментар

• Първоначално изпратено от СоколовВвВ Разгледай мнение
        Всъщност такава корпоративна култура има на ефективните борси.И понятия.
        Тука са забатачени боклуци -джънк.И няма връщане назад от това. ахахаха

ПКБ СТРУВАТ ВЕЧЕ КОЛКОТО ТЯХ.АХАХАХАХХА
        прав сте, ястребовски ........................ по-лошо не може да става ....................... от тук насетне само напред и нагоре

Коментар

• UBS Financial Services, Inc. chose companies that have at least four of the six following characteristics to be considered a blue chip:

rated Buy by the Sponsor (See "UBS Investment Research Ratings System" in the prospectus);
          market capitalization in excess of $5 billion;
          financial strength, a record of profit growth and reputation for skilled management;
          established, well-known company considered to be stable and mature with a reputation for providing high quality goods and services; and
          leader in its market niche.
          In addition, companies are analyzed for their record of earnings over a relatively long period of time and future potential. Dividend payments, while not required, are considered

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
            Соколов, дефинирай син чип
            Всъщност такава корпоративна култура има на ефективните борси.И понятия.
            Тука са забатачени боклуци -джънк.И няма връщане назад от това. ахахаха

ПКБ СТРУВАТ ВЕЧЕ КОЛКОТО ТЯХ.АХАХАХАХХА
            Last edited by СоколовВвВ; 21.09.2012, 13:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от СоколовВвВ Разгледай мнение
              По нелепо е един син чип да струва стотинки, няма значение заради какво.
              И да не си задържа номинала.Та то кога ще станем ефективна борса, след някои друга година ли или просто отговорностите на мажоритарите не са това което са. аххаха
              Пълна пародия на борса и сини чипове.След този момент, има ли връщане назад?
              Соколов, дефинирай син чип

Коментар

• По нелепо е един син чип да струва стотинки, няма значение заради какво.
                И да не си задържа номинала.Та то кога ще станем ефективна борса, след някои друга година ли или просто отговорностите на мажоритарите не са това което са. аххаха
                Пълна пародия на борса и сини чипове.След този момент, има ли връщане назад?

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                  Още по-нелепо е, че тая дискусия се е заформила в темата за Химимпорт.
                  Хахахахаааа абсолютно си прав!!!

Коментар

• Няма как пазара да е ефективен, когато голяма част от големите участници на него (с подкрепата на контролиращите органи) го използват единствено за източване на пенсионни фондове. Още по-нелепо е, че тая дискусия се е заформила в темата за Химимпорт.

Коментар

• Колега VINS,

кой акции на БФБ си купили и са паднали чак толкова много, че си толкова притеснен и изнервен

Разбира се, че на всичките ни пука за БФБ, т.к. имаме акции. Какво можем да направим? единственото е да не си продаваме акциите

Ти като имаш толкова "много пари" защо не раздвижиш търговията/оборота

Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
                      Лелеееееееееееееее не мога да повярвам тук не опира въпроса за забогатяване, а опира до това как може на никой да не му пука че е част от такъв смешен пазар наречен БФБ и да не си мърда пръста имам чувството че тук всеки си врътка едни 3-400лв. колкото да не му е скучно на работа, а не да печели пари
                      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• ВИНС, за много от нещата които си писал си прав според мен, съгласен съм и с голяма част от писането на другите участници във форума (с които не знам що толкова разгорещено спорите). Аз лично имам огромно желание пазара да стане по-ликвиден, интересен и с повече възможности (и сега смятам че има много добри възможности - ако инвестираш време и усилие, но много има какво още да се желае). Проблемът тук е че всички искаме ликвидност, но никой не знае как да се постигне. Индивидуалните инвеститори че не знаем не е толкова изненадващо, лошото е че институционалните също нямат идея, както и на самата борса. Затова всички се надяваме май някоя голяма борса да дойде да купи БФБ и си мислим че щом е дала пари за БФБ значи все ще има идея какво да я прави
                        Признавам че и аз сега виждам това като малката светлинка в края на тунела, да дойде голям борсов оператор с ноу хау и да помогне поне малко да зацепят колелата на пазара като цяло.

А че за ситуацията в държава или за ситуацията на борсата самите ние сме си виновни - няма спор Трябва да се сложи край по някакъв начин на сделките с по 1 акция, които ме карат все по-често да се стремя да не съм първи ордер. Не може всички които с това си вадим хляба нон-стоп да плюем пазара и да се чудим защо няма други хора дето да дойдат да си дават парите. Дълга е темата ... Но все пак си мисля като дддд че пазарът става по-ефективен и много повече отсява качествените компании от тези със съмнителни практики (най-меко казано).

Поздрави и успех на вярващите в бъдещето на БФБ

Коментар

• Химимпорт АД иска да строи летище в Русия

"Русия включи "Пермските авиолинии" в плановете за приватизация. Сред кандидатите за инвеститор, заинтересован от процедурата е българският Химимпорт АД, пише вестник Комерсант.

"Пермските авиолинии" ще трябва да привлекат 4 млрд. рубли инвестиции, които да бъдат насочени в строежа на летищен терминал, през който ще преминават 2 млн. пътника годишно. Началото на строителните работи по площадката трябва да бъде дадено през 2013 година.

Претенденти да строят там са четири компании - Ренова, Базел, Химимпорт и компанията, която управлява летищата в Шереметево и Внуково. Очаква се конкурсът по избор на строител да бъде проведен до края на тази година."

КЪДЕ ИСКАТЕ ДА СТРОИТЕ ПИЛЕНЦА, ПРЕДИ ДА СТЕ СИ ПОСТРОИЛИ СТАДИОН ВАРНА И АЛЕЯ ПЪРВА.Нали в оценките на тръжната документация ще има какви проекти са забатачени от вас със години.
                          Кои ще ви даде да строите нещо от тук нататък? Много интересно.

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
                            Лелеееееееееееееее не мога да повярвам тук не опира въпроса за забогатяване, а опира до това как може на никой да не му пука че е част от такъв смешен пазар наречен БФБ и да не си мърда пръста имам чувството че тук всеки си врътка едни 3-400лв. колкото да не му е скучно на работа, а не да печели пари
                            Добре мислиш ли че можеш/имаш право да се бъркаш в работите на другите .
                            Свободна държава сме като искат да си връткат и по 5 лева, техен проблем.

Всеки си преценява плюсовете и минусите за себе си и решава какво прави .. участва или не на БФБ. Слава богу пазари в ерата на интерент колкото искаш, избор има доволно.
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                              Колега VINS,

като не те устройва пазара на БФБ просто или не се занимавай повече с БФБ или се премести на някой друг пазар в Европа, Америка, Азия или т.н.

п.с. като сте нетърпеливи и искате бързо да забогатеете не се занимавайте с БФБ!!!

Коментар

• Колега VINS,

като не те устройва пазара на БФБ просто или не се занимавай повече с БФБ или се премести на някой друг пазар в Европа, Америка, Азия или т.н.

п.с. като сте нетърпеливи и искате бързо да забогатеете не се занимавайте с БФБ!!!

Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
                                Към кое да се адптирам бе приятелю адаптираш се към нещо което има, а пазар на БФБ просто няма сигурно на някой битак на малък провинциален град има по-голям пазар отколкото на БФБ, оборот може да има и на падащ пазар в целият свят това е факт
                                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Working...
                                X