Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеОт кога точно започнаха популистките лаически изказвания да заменят данните от финансовите отчети. Извинявам се много, но тук сме, за да оценяваме конкретни компании, а не кой какъв е от собствениците им. Последното е работа на съда и прокуратурата. Фактите са, че Химимпорт не е избирала сама, кой да я притежава, работниците и фирмата не са виновни за прегрешенията на акционерите си. Та ако някой има някаква лична неприязън към ТИМ да ходи да си ги намери и да им го каже, а не да плюе сериозни фирми, които се справят добре в кризата, плащат данъци на държавата и дават работа на няколко хиляди хора. Тези измислени хетъри, които се крият от светлината и мизерното си съществуване и искат фалити на ляво и на дясно, защото днес са станали от другата страна на леглото, дали после ще отидат да обяснят на останалите без работа хора, своите лични цели и амбиции, довели до това?
Коментар
-
От кога точно започнаха популистките лаически изказвания да заменят данните от финансовите отчети. Извинявам се много, но тук сме, за да оценяваме конкретни компании, а не кой какъв е от собствениците им. Последното е работа на съда и прокуратурата. Фактите са, че Химимпорт не е избирала сама, кой да я притежава, работниците и фирмата не са виновни за прегрешенията на акционерите си. Та ако някой има някаква лична неприязън към ТИМ да ходи да си ги намери и да им го каже, а не да плюе сериозни фирми, които се справят добре в кризата, плащат данъци на държавата и дават работа на няколко хиляди хора. Тези измислени хетъри, които се крият от светлината и мизерното си съществуване и искат фалити на ляво и на дясно, защото днес са станали от другата страна на леглото, дали после ще отидат да обяснят на останалите без работа хора, своите лични цели и амбиции, довели до това?
Коментар
-
Първоначално изпратено от CIA Разгледай мнениеИменно, живей с мутрите и си търгувай жалкото портфейлче на най-смешната борса в света
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеАко за нормална държава се смята такава където има постоянно престрелки дори в училищата Мой близък ми разправяше уникални неща докато е работил като парамедик ... според него Столипиново е като пионерски лагер в сравнение с гетата където е ходил ....и досега се чуди как е оживял като му се е налагало постоянно да прескача дрогирани негроафриканци ...
В тоя ред на мисли ... направо у нас си ок. Истината се познава в сравнение ! а напоследък и БФБ започна да ми харесва
Но щом на вас този начин на живот ви харесва и не виждате проблем, то наистина не съм аз този, който да ви убеждава в противното.
Хубав ден.
Коментар
-
Първоначално изпратено от CIA Разгледай мнениеАз не се правя на възвишен, аз също гледам да съм на +, но не като инвестирам в мутренски фирми, които са част от причината за плачевното състояние на България. Ти обаче не може да видиш по-далеч от носа си и не разбираш ползата да живееш в нормална държава. Ето затова стандарта на живот в нормалните държави е 10 пъти по-висок от този в България, а пък ти се радваш на хилядата кинта, които ще спечелиш от БФБ Айде успех
В тоя ред на мисли ... направо у нас си ок. Истината се познава в сравнение ! а напоследък и БФБ започна да ми харесваЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеВиж как хубаво се разбираме. Айде сега, чао и успех, не забравяй да прегърнеш дърво и да дариш парите си за сираците и децата в Африка... Разликата между мен и теб е само в искреността. Мен не ми пука за нищо освен да съм на +. Ти се правиш на възвишен, но отвътре си същото алчно животно като мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от CIA Разгледай мнениеИменно, живей с мутрите и си търгувай жалкото портфейлче на най-смешната борса в светаCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеБоли ме фара за държавата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от CIA Разгледай мнениеКато гледам така тук повечето писачи избират да си направят някаква смешна печалбичка от покачването на акциите на "групата" и да живеят в мафиотска и мутренска държава, отколкото да живеят в една нормална държава и компании като въпросната "група" да си получат заслуженото. Много жалко наистина.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от CIA Разгледай мнениеТотално си изтрещялCustodite sortem vestram
Коментар
-
Като гледам така тук повечето писачи избират да си направят някаква смешна печалбичка от покачването на акциите на "групата" и да живеят в мафиотска и мутренска държава, отколкото да живеят в една нормална държава и компании като въпросната "група" да си получат заслуженото. Много жалко наистина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеЕвала на Холдинга! Само с Хима напред към победата!
Не е препоръка.
Коментар
-
Актуализацията е, че Роската утре в 16 ще сложи картите на масата. Пък ще го видим. Видно, протестите отслабнаха, водачите се хванаха за гушите, почва да се протестира и че комшията клати посред нощ. А никой не пита в крайна сметка - 13 % скок от юли, не от януари, 30 % по-дълъг отчетен период, сложи го 50 % скок, но до 200-300 % къде е разликата? 6-10 % за ЕРП, останалото НЕК, ЕСО? Подобно и с горивата-високи цени, високи приходи в хазната. Та така, кервана, кучетата, холдинга си е на линия непоклатим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеКервана си върви, кучеата си лаят.
Гетоф, как ги виждаш след днешните протести групата?
Коментар
Коментар