Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеза мен продължаващото придобиване и ангажиране с БГ - активи говори достатъчно. ........
Коментар
-
[QUOTE=Hris0 Hrist0v;1059442863]Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеза мен продължаващото придобиване и ангажиране с БГ - активи говори достатъчно. Все пак имам доста акции и не мога да бъда съвсем обективен. Така че всеки сам да преценя за себе си...
Ам не е ли малко странно това наливане на пари точно преди изборите. Аз лично си мислих, че ще се чака развръзката от тях преди да се инвестира. А и за момента не се вижда ясен изход за управлението на страната. Разбира се отчитаме и факта, че каквото и да става си имаме работещо служебно правителство и политическите боричкания няма да имат пряк ефект върху икономиката, но все пак.
* не е препоръка.
Коментар
-
[QUOTE=stat counter;1059443487]Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
Ами не е парите от Еларга се пропиват по позициите вече. Мисля че другата седмица това ще се засили
Коментар
-
[QUOTE=Hris0 Hrist0v;1059442863]Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеза мен продължаващото придобиване и ангажиране с БГ - активи говори достатъчно. Все пак имам доста акции и не мога да бъда съвсем обективен. Така че всеки сам да преценя за себе си...
Ам не е ли малко странно това наливане на пари точно преди изборите. Аз лично си мислих, че ще се чака развръзката от тях преди да се инвестира. А и за момента не се вижда ясен изход за управлението на страната. Разбира се отчитаме и факта, че каквото и да става си имаме работещо служебно правителство и политическите боричкания няма да имат пряк ефект върху икономиката, но все пак.
* не е препоръка.
Коментар
-
* не е препоръка.
Коментар
-
[QUOTE=Батя;1059442851]за мен продължаващото придобиване и ангажиране с БГ - активи говори достатъчно. Все пак имам доста акции и не мога да бъда съвсем обективен. Така че всеки сам да преценя за себе си...
* не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеза мен продължаващото придобиване и ангажиране с БГ - активи говори достатъчно. Все пак имам доста акции и не мога да бъда съвсем обективен. Така че всеки сам да преценя за себе си...
al4en, и банката бате, и банката...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТази акция с всеки изминал ден ме прави по-богат
Мен всичко от групатаМнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от zaRko Разгледай мнениеа ти как го разчиташ...само ако искаш да споделиш....ще бъде полезно за мен?
al4en, и банката бате, и банката...
Коментар
-
Кво става -"Нагорееее-надолу
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеАми ако няма достатъчно инвеститори, (пък били те интелигентни) а има основно само спекуланти, какво става?.
Коментар
Коментар