IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Тръгваме ли?
    Време беше!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      за мен продължаващото придобиване и ангажиране с БГ - активи говори достатъчно. ........
      Като изключим покупката на медия (модерно напоследък) и създаването на собствена такава, не мога да се сетя какво точно "придобиват" Химимпорт през последните седем-осем години. Надявам се, нямаш предвид връткането на едни пари от една пощенска кутия в друга.

Коментар

• Тръгваме ли?

Коментар

• [QUOTE=Hris0 Hrist0v;1059442863]
          Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          за мен продължаващото придобиване и ангажиране с БГ - активи говори достатъчно. Все пак имам доста акции и не мога да бъда съвсем обективен. Така че всеки сам да преценя за себе си...

Ам не е ли малко странно това наливане на пари точно преди изборите. Аз лично си мислих, че ще се чака развръзката от тях преди да се инвестира. А и за момента не се вижда ясен изход за управлението на страната. Разбира се отчитаме и факта, че каквото и да става си имаме работещо служебно правителство и политическите боричкания няма да имат пряк ефект върху икономиката, но все пак.

* не е препоръка.
          Ами то в България е по-добре май да няма правителство.Така е по-добре за мафиотските структури които са собственици на повече от търгуваните на БФБ ценни книги. Очакванията са, скоро да няма правителство, значи НАГОРЕ

Коментар

• [QUOTE=stat counter;1059443487]
            Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение

Ами не е парите от Еларга се пропиват по позициите вече. Мисля че другата седмица това ще се засили
            Тепърва ще се налива кеш! Освен това много инвеститори чакат резултати от изборите.

Коментар

за мен продължаващото придобиване и ангажиране с БГ - активи говори достатъчно. Все пак имам доста акции и не мога да бъда съвсем обективен. Така че всеки сам да преценя за себе си...

Ам не е ли малко странно това наливане на пари точно преди изборите. Аз лично си мислих, че ще се чака развръзката от тях преди да се инвестира. А и за момента не се вижда ясен изход за управлението на страната. Разбира се отчитаме и факта, че каквото и да става си имаме работещо служебно правителство и политическите боричкания няма да имат пряк ефект върху икономиката, но все пак.

* не е препоръка.
              Ами не е парите от Еларга се пропиват по позициите вече. Мисля че другата седмица това ще се засили

Коментар

• Патова ситуация
                Last edited by SOFIX; 09.05.2013, 12:42.

Коментар

* не е препоръка.
                  Ама ХИМ-а си е бил тук и при тройната и при Костов и при ГЕРБ. Кво толкова кога се налива?

Коментар

• [QUOTE=Батя;1059442851]за мен продължаващото придобиване и ангажиране с БГ - активи говори достатъчно. Все пак имам доста акции и не мога да бъда съвсем обективен. Така че всеки сам да преценя за себе си...

* не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

al4en, и банката бате, и банката...
                      А бе, банката манката и там подобни блянове, ще се случат чак след като видим зхбг на номинал.А и би трябвало да е така.Иначе ще е пак пълната пародия.Вече коя година?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                        Тази акция с всеки изминал ден ме прави по-богат
                        Само теб ли
                        Мен всичко от групата
                        Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Тази акция с всеки изминал ден ме прави по-богат

Коментар

• Първоначално изпратено от zaRko Разгледай мнение
                            а ти как го разчиташ...само ако искаш да споделиш....ще бъде полезно за мен?

al4en, и банката бате, и банката...

Коментар

• Дее*а и айсберга, край няма

Коментар

• Кво става -"Нагорееее-надолу
                                Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
                                Ами ако няма достатъчно инвеститори, (пък били те интелигентни) а има основно само спекуланти, какво става?.

Коментар

Working...
                                X