Първоначално изпратено от Benz Mafia 4
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнениеА може би се чакат изборите за кмет на Варна?!
Всички са техни или ще станат такива.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение+1
То е ясно, че играта е тази...
Всички подскоци досега се дължат на нервни и нетърпеливи инвеститори...
Коментар
-
Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнениеТози юнак дето натиска акцията може и да не е просто спекулант.Може би се пазари за пакетите и затова да натиска.Дори да продаде някоя акция по-евтино,ще избие ако успее да купи пакет около тези цени.Нормално е пазарлъка да върви около цената в момента.
То е ясно, че играта е тази...
Всички подскоци досега се дължат на нервни и нетърпеливи инвеститори...
Коментар
-
Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнениеЧух, че се пазари за пакети
Коментар
-
Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнениеТози юнак дето натиска акцията може и да не е просто спекулант.Може би се пазари за пакетите и затова да натиска.Дори да продаде някоя акция по-евтино,ще избие ако успее да купи пакет около тези цени.Нормално е пазарлъка да върви около цената в момента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеА двете заедно може ли?
А да се мези с вечерята си е алкохолизъм
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеАбе кеф ти обикновена, кеф ти привилегирована, който иска да мези, който иска да вечера бе!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Абе кеф ти обикновена, кеф ти привилегирована, който иска да мези, който иска да вечера бе!
Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеТи разбира се не отчиташ факта, че прив. акции изплащат дивидент, който също им влиза в цената, а след известно време те просто ще станат обикновени За дългосрочна инвестиция прив. са по-евтини в момента. За краткосрочна - може би си прав. Само че е достатъчно да получиш 2 дивидента и прив. ти акция става по-скъпа от обикновена
разбира се че ги отчитам, но май ти пропускаш че за да вземеш 2 дивидента ще чакаш 2 години, а за толкова време много вода ще изчете и залагам на това че цената съвсем няма да е константа
Абе кеф ти обикновена, кеф ти привилегирована, който иска да мези, който иска да вечера бе!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДа, точно тук е скрит ключа от палатката
При ръст в цените и запазване на разликата между двете акции сравнително константна (40-50 ст.), обикновената акция би дала значително по-добра доходност, заради по-ниската базова стойност.
И понеже аз съм болен оптимист и вярвам в бъдещия сериозен ръст на цените съм инвестирал в обикновените акции.The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДа, точно тук е скрит ключа от палатката
При ръст в цените и запазване на разликата между двете акции сравнително константна (40-50 ст.), обикновената акция би дала значително по-добра доходност, заради по-ниската базова стойност.
И понеже аз съм болен оптимист и вярвам в бъдещия сериозен ръст на цените съм инвестирал в обикновените акции.
Коментар
Коментар