IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
    Бахти акцията - заради нея 2012 беше погром на БФБ, от нея се създадоха и дивидентни изродщини - Бреф, Атери, сега пак тая акции бави растежа, понеже пак се чакали пакети Мина Еларга, мина Атерата, и тоя пакет ще мине

Не е препоръка
    Бахти работата. Туй нервите лоша работа. Търпение, Бенцов, търпение...

Коментар

• Бахти акцията - заради нея 2012 беше погром на БФБ, от нея се създадоха и дивидентни изродщини - Бреф, Атери, сега пак тая акции бави растежа, понеже пак се чакали пакети Мина Еларга, мина Атерата, и тоя пакет ще мине

Не е препоръка
      Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Вижте как стана при Каолина 40 милиона броики. Така цхе някакви 5.7 милки на Хим-а едва ли ще са такава тапа при интерес естествено

Коментар

• Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнение
          А може би се чакат изборите за кмет на Варна?!
          Това няма значение, според мене.
          Всички са техни или ще станат такива.....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            +1
            То е ясно, че играта е тази...
            Всички подскоци досега се дължат на нервни и нетърпеливи инвеститори...
            А може би се чакат изборите за кмет на Варна?!

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
              Този юнак дето натиска акцията може и да не е просто спекулант.Може би се пазари за пакетите и затова да натиска.Дори да продаде някоя акция по-евтино,ще избие ако успее да купи пакет около тези цени.Нормално е пазарлъка да върви около цената в момента.
              +1
              То е ясно, че играта е тази...
              Всички подскоци досега се дължат на нервни и нетърпеливи инвеститори...

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
                Чух, че се пазари за пакети
                Не че нещо, ама накрая ми се струва, че всички ще го изду...аме тук. И този, дето мъти водата и обикновените инвеститори. Сега има търсене, което се задоволява. Какво като спазари пакетите на по-ниски цени, като докато го направи търсенето ще се задоволи и реално като няма търсене после, няма да има и ръст. Да не споменаваме и че има и други ликвидни позиции, с които няма такива игри и играчите може да се насочат натам. Ако има наистина игра зад кадър, трябва да се сезират компетентните органи и най-сетне да видим сериозен регулаторен ред.

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
                  Този юнак дето натиска акцията може и да не е просто спекулант.Може би се пазари за пакетите и затова да натиска.Дори да продаде някоя акция по-евтино,ще избие ако успее да купи пакет около тези цени.Нормално е пазарлъка да върви около цената в момента.
                  Чух, че се пазари за пакети

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                    А двете заедно може ли?
                    Ако ще се вечеря с мезе ще требе малко да се барне смукача, да не гасне пущината по светофарите

А да се мези с вечерята си е алкохолизъм

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      Абе кеф ти обикновена, кеф ти привилегирована, който иска да мези, който иска да вечера бе!
                      А двете заедно може ли?

Коментар

• Този юнак дето натиска акцията може и да не е просто спекулант.Може би се пазари за пакетите и затова да натиска.Дори да продаде някоя акция по-евтино,ще избие ако успее да купи пакет около тези цени.Нормално е пазарлъка да върви около цената в момента.

Коментар

Абе кеф ти обикновена, кеф ти привилегирована, който иска да мези, който иска да вечера бе!
                          Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                            Ти разбира се не отчиташ факта, че прив. акции изплащат дивидент, който също им влиза в цената, а след известно време те просто ще станат обикновени За дългосрочна инвестиция прив. са по-евтини в момента. За краткосрочна - може би си прав. Само че е достатъчно да получиш 2 дивидента и прив. ти акция става по-скъпа от обикновена
                            хе-хе, за какъв ме взе?
                            разбира се че ги отчитам, но май ти пропускаш че за да вземеш 2 дивидента ще чакаш 2 години, а за толкова време много вода ще изчете и залагам на това че цената съвсем няма да е константа

Коментар

Да, точно тук е скрит ключа от палатката
                              При ръст в цените и запазване на разликата между двете акции сравнително константна (40-50 ст.), обикновената акция би дала значително по-добра доходност, заради по-ниската базова стойност.

И понеже аз съм болен оптимист и вярвам в бъдещия сериозен ръст на цените съм инвестирал в обикновените акции.
                              Ти разбира се не отчиташ факта, че прив. акции изплащат дивидент, който също им влиза в цената, а след известно време те просто ще станат обикновени За дългосрочна инвестиция прив. са по-евтини в момента. За краткосрочна - може би си прав. Само че е достатъчно да получиш 2 дивидента и прив. ти акция става по-скъпа от обикновена
                              The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                              не е препоръка

Коментар

Да, точно тук е скрит ключа от палатката
                                При ръст в цените и запазване на разликата между двете акции сравнително константна (40-50 ст.), обикновената акция би дала значително по-добра доходност, заради по-ниската базова стойност.

И понеже аз съм болен оптимист и вярвам в бъдещия сериозен ръст на цените съм инвестирал в обикновените акции.
                                При мене съотношението цкб+хим спрямо прив-ни е 1 към 3 , ма аз нали съм си неалчен дивидентен маняк...

Коментар

Working...
                                X