IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    ААА, вече няма бълбукане...Сега сме на перископска дълбочина....
    Перископна иди доди.

Само да не тръгнем към марианската падина

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
      Кой ще бълбука?
      ААА, вече няма бълбукане...Сега сме на перископска дълбочина....

Коментар

• Кой ще бълбука?

Коментар

• Защо съм останал с впечатление че преди месец беше ex.divident датата?

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
            От днес ли сме без дивидент или от утре?
            от утре

Коментар

• От днес ли сме без дивидент или от утре?
              Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                вече имат опит и знаят, че бързат ли да излезнат от позицията ще закарат цената пак на 65 стинки и затова очевидно си продават без да задушават съвсем пазара

но да видим в следващия отчет на екс-артио, каква стратегия са избрали шотландските бойци .................. навярно същата ..................... продават точно толкова колкото пазара може да поеме без да бързат за излизане от позицията...

п.п. така ще си излизат с години
                И аз мисля, че най-точно ще е да видим какви са им стратегиите. Иначе така можем да се плашим до безкрай от всеки, който има големи пакети Явно е, че за някой ръста не е изгоден и натиска. Мажо наистина може да натрупа малко точки и някой лев ако се включи и по-отпуши ситуацията

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                  Мдааа, начи и тия ще продължават по същия начин кат артио, само че са по стиснати, нале са скотиш..
                  Мисля единствения начин е да им събуем гащите е като се дръпнем вкупом на номиналче. И бойкот / некупуване за известно време.
                  Само така биха се изнервили и предприели нещо по радикално...инак - отиди коня у ряката пак..има се влачим бол време.
                  Добре че основната ми част са при прив-те.
                  Е, ако ти разбрах нещо ела ме гръмни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                    А видяхте ли и другото интересно в протокола от ОСА.
                    Мажо е имал пакет с 2,8 млн. бр. по-голям от миналото ОСА и в сравнение с бройките му в годишния отчет за 2012-та. Бройките на сегашното ОСА отговарят на тези в отчета за 1-во тримес.
                    Т.е. излиза че тези 2,8 млн. бр. са придобити през първото тримесечие.
                    Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                    Първо, тия 3М минаха преди НГ (11 Дек.), но пък може да са били попечителски и след това да са минали при мажо.
                    А за 0,2 млн. профитно.. ами както писах по-долу към 31 Март мажо има същата бройка като сега на ОСА, значи от тогава поне продажбите не са негови.
                    +1912

мисля, че е редно г-н Керезов да се включи и да внесе малко яснота...
                    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                      Те не бяха ли точно 3млн тогава дето ги лапна от артио...

Дали вече не ни е кихнал 0.2млн профитно (за него си де)
                      Първо, тия 3М минаха преди НГ (11 Дек.), но пък може да са били попечителски и след това да са минали при мажо.
                      А за 0,2 млн. профитно.. ами както писах по-долу към 31 Март мажо има същата бройка като сега на ОСА, значи от тогава поне продажбите не са негови.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        А видяхте ли и другото интересно в протокола от ОСА.
                        Мажо е имал пакет с 2,8 млн. бр. по-голям от миналото ОСА и в сравнение с бройките му в годишния отчет за 2012-та. Бройките на сегашното ОСА отговарят на тези в отчета за 1-во тримес.
                        Те не бяха ли точно 3млн тогава дето ги лапна от артио...

Дали вече не ни е кихнал 0.2млн профитно (за него си де)

Коментар

• А видяхте ли и другото интересно в протокола от ОСА.

Коментар

• 1-07-2013 Free Float - 15.20
                            2-07-2013 Free Float - 15.21
                            3-07.2013 Free Float - 15.22
                            The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                            не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
                              Именно, и аз това имах предвид, т.е. продажбите са от новия мениджър на фонда.
                              Прави сте, грешката е моя.

Коментар

• Мдааа, начи и тия ще продължават по същия начин кат артио, само че са по стиснати, нале са скотиш..
                                Мисля единствения начин е да им събуем гащите е като се дръпнем вкупом на номиналче. И бойкот / некупуване за известно време.
                                Само така биха се изнервили и предприели нещо по радикално...инак - отиди коня у ряката пак..има се влачим бол време.
                                Добре че основната ми част са при прив-те.

Коментар

Working...
                                X