IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от repo na repoto Разгледай мнение
    Внимавай с тия репа, че не е 2007ма
    Да, сега е по-подходящо!
    2007-ма беше края на възхода, а сега сме в началото
    Тънка, но съществена разлика!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Аз пък вадих ежемесечно по малко кеш, че с това си храня семейството и си позволявам глезотийки като екскурзийки, автомобилчета и пр.
      А с чичо Бъфет не бих се мерил, щото той може да не е правил 32 000% за 6 г., но и след това не е падал от високото по гъз като мен
      Така че просто приемам че сме от различни планети

Е, сега се надявам че съм си научил урока, ама ще видим... че пак се поувъртях в едни репа... уж си вярвам че ще ги погася навреме....
      Ама иначе как се правят 119% доход за 2013-та, при Софикс "едва" 42% .... агресивна игра в точния момент си требе
      Внимавай с тия репа, че не е 2007ма

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
        Батя, шапка ти свалям! Излиза, че си по-успешен трейдър и от Уорън Бъфет! Аз за периода 2006-2007 успях да направя скромните 20-тина пъти увеличение на капитала. Само че това е като броим и добавянето на кеш към сметката ми за търговия на няколко пъти и то тръгвайки от сравнително ниска базова стойност.
        Аз пък вадих ежемесечно по малко кеш, че с това си храня семейството и си позволявам глезотийки като екскурзийки, автомобилчета и пр.
        А с чичо Бъфет не бих се мерил, щото той може да не е правил 32 000% за 6 г., но и след това не е падал от високото по гъз като мен
        Така че просто приемам че сме от различни планети

Е, сега се надявам че съм си научил урока, ама ще видим... че пак се поувъртях в едни репа... уж си вярвам че ще ги погася навреме....
        Ама иначе как се правят 119% доход за 2013-та, при Софикс "едва" 42% .... агресивна игра в точния момент си требе

Коментар

Ако при предишния бичи тренд между 2001 и 2007-ма си махах добрите инвестиции при 60-70% горница, надали щях да направя 320 пъти увеличение на капитала за периода.
          Батя, шапка ти свалям! Излиза, че си по-успешен трейдър и от Уорън Бъфет! Аз за периода 2006-2007 успях да направя скромните 20-тина пъти увеличение на капитала. Само че това е като броим и добавянето на кеш към сметката ми за търговия на няколко пъти и то тръгвайки от сравнително ниска базова стойност.
          Last edited by ivandavidov; 04.01.2014, 12:31.

Коментар

Какви гаранции даваш, че цената някога ще се вдигне над 2 лева? И какво да правят междувременно хората, които са инвестирали на цена под левче и вече имат 60-70 процента счетоводна печалба?
            Да давам гаранция ли!? Човече, нещо си объркал форума!

А това че дадена акция ми е донесла 60-70% никога не ми е било мотив да я продам.
            И сега имам акции които са ми на +100-120% от покупната, но ще си стоят още в портфейла ми... просто защото считам че имат още доста какво да ми донесат.
            Имало е глупаци или зорлии, които да ми я подарят евтино, ок... но след това забравям входната цена и гледам само потенциала и съответните алтернативи за кеша, ако реша да я продам. Е, в момента не виждам много читави алтернативи на Хим, като включим в уравнението и по-високата ликвидност тук, за стандартите на БФБ.
            Ако при предишния бичи тренд между 2001 и 2007-ма си махах добрите инвестиции при 60-70% горница, надали щях да направя 320 пъти увеличение на капитала за периода.
            Та това с таргет на такива %-ти е пълна глупост. Мога да продам и на загуба, мога и с 1 000% печалба, всяко решение според ситуацията!

Коментар

• тук като че ли се очертава доста силен ръст..... или да

Коментар

Какви гаранции даваш, че цената някога ще се вдигне над 2 лева? И какво да правят междувременно хората, които са инвестирали на цена под левче и вече имат 60-70 процента счетоводна печалба?
                а ти какви гаранции даваш че цената няма да се качи над 2 лева? И какво да правят междувременно хората, които са инвестирали на цена над 1.7 и от доста време имат натрупана счетоводна загуба ?
                The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                не е препоръка

Коментар

Странно че се намират още продавачи под 2 лв.
                  Явно още не могат да стоплят какво става и на къде отива...

Коментар

Странно че се намират още продавачи под 2 лв.
                    Май трябва да им се обясни като на 4 годишен!
                    Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Странно че се намират още продавачи под 2 лв.

Коментар

• Абе холдингът си е евала така или иначе
                        не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                          http://www.youtube.com/watch?v=ZEHHJZB3mK4

Жега, Жега в центъра на София,
                          Оооооо,
                          Евала на холдинга,
                          Евала бе Химимпорт!

Дай да направим първо някакъв обем над 1.6 пък после музикалните поздрави и наздравиците

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                            За много години!!! Май сме много близо до минаване на 1.60. Тази година ще е годината на Хима Не е препоръка!
                            Тя и миналата, май пак беше негова. Не е препоръка!

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=ZEHHJZB3mK4

Жега, Жега в центъра на София,
                              Оооооо,
                              Евала на холдинга,
                              Евала бе Химимпорт!

Last edited by LuckyYou; 03.01.2014, 13:32.
                              не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                яж сега, че като наближи великден и дойдат постите, кифтаци може и да няма

Коментар

Working...
                                X