IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• преди година и половина някои тука пророкуваха, че след 2 години цената все ще си седи на 70 стинки колкото струваше тогава акцията

за година и половина цената от 70 стинки стана 2,20 , а някои никове от "мече-цвете93" се прекръстиха на "монти", но все същите неразбираеми глупости си пишат...

няма друга акция като ХИМ-а която да е поскъпнала над 200% за година и половина, но някои от форума все искат да ни убедят, че това е най-лошата акция която нищо не струва, и все искат да ни убедят, че други акции са поскъпнали повече от ХИМ-а

интересно ми след година и половина цената като е над 6-7 лв. как ли ще са се прекръстили същите никове

Коментар

• Гаки какво стана с ония магарета,много ме бяха разсмели?

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
        Шампион на шампионите!
        Здравей,Козльо...Ама и ти ли си тука???
        Attached Files

Коментар

• "Набуко - Хор на обречените..... "

Коментар

• Първоначално изпратено от D.J. Bogger Разгледай мнение
            Хора, има ли значение кой на колко е купил и кой на колко е продал? Понякога имам чувството, че в този форум пишат деца в детската градина!

Страхотно откритие за тази тема..... сега ли разбра...

Коментар

• Хора, има ли значение кой на колко е купил и кой на колко е продал? Понякога имам чувството, че в този форум пишат деца в детската градина!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                Само Монти Шампион!
                Шампион на шампионите!

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                  Защо да съм нервен много съм си спокоен даже.

Само 2,2 ти е в устата... откъде пък предположи, че съм купувал на 2,2 ?
                  Ами на колко продаде...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    не ти си нервен...
                    Я кажи пак ,как си направил тази многохилядна печалба ,като акцията 4 пъти пробва 2,2 и не може да го направи от нова година...
                    Другите направиха по 70,80 % .... даже и Петрол...
                    Защо да съм нервен много съм си спокоен даже.

Само 2,2 ти е в устата... откъде пък предположи, че съм купувал на 2,2 ?
                    Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                      Много съм добре, заради това, че те послушах и направих наобратно в момента съм на многохилядна печалба.

Благодаря ти.

Не разбирам защо си ядосан?
                      не ти си нервен...
                      Я кажи пак ,как си направил тази многохилядна печалба ,като акцията 4 пъти пробва 2,2 и не може да го направи от нова година...
                      Другите направиха по 70,80 % .... даже и Петрол...

Коментар

• Първоначално изпратено от stani Разгледай мнение
                        Печалбата мисля се формираше след като продадеш купеното.Но дано да ти е в пъти повече от тези 5 процента. успехи на всички
                        Е, сега да ги продам, за да отговарям на формулировката и после пак ли да си ги купувам... Прав си, трябваше да използвам израза "цената се вдигна с над 5%"... успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Ти така ли правиш...... вече три месеца....
                          на 10 януари е била на 2,2.....
                          то за тези три стотинки който се качихте е хубаво и банкет да давате....

ЕОН ти добре ли си...
                          Много съм добре, заради това, че те послушах и направих наобратно в момента съм на многохилядна печалба.

Благодаря ти.

Не разбирам защо си ядосан?
                          Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Печалбата мисля се формираше след като продадеш купеното.Но дано да ти е в пъти повече от тези 5 процента. успехи на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                              От 3 дни съм 92% в Химимпорт. Вече с над 5% печалба. Това е едногодишната лихва по депозит в българска банка. За три дни. Едно време имаше едно момче тук... Форекс нещо си, къде ли е да даде мнение..
                              Браво! Пожелавам ти все така да върви позицията ти, а с това и моята да върви!

Коментар

• От 3 дни съм 92% в Химимпорт. Вече с над 5% печалба. Това е едногодишната лихва по депозит в българска банка. За три дни. Едно време имаше едно момче тук... Форекс нещо си, къде ли е да даде мнение..

Коментар

Working...
                                X