Първоначално изпратено от Gaki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеЗа последно СОФИКС беше на настоящите нива през октомври'2008 г. Тогава Хим-а беше около 4 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАдмирали не съм бил.И то ще стане.
Въпреки че "морските" са имали доста време да се усъвършенстват. На плаване кво може да се прави?
Поздрави генерале. Да сме живи и здрави и борсичката да налее някое питие!
Време е Хима да скочи към тройката. На това ниво на Софикса трябваше да е там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеСлед срещата,ако имате време,ще отскочим до "Лагуната",на самия пясък,малко след "Зл.пясъци".Сега играя в двойка с контраадмирал К.Богданов.Добър е.Освен подготовка,ще ви трябва и късмет.
Вечерята ще е за сметка на борсата...И то ще стане.
Въпреки че "морските" са имали доста време да се усъвършенстват. На плаване кво може да се прави?
Поздрави генерале. Да сме живи и здрави и борсичката да налее някое питие!
Време е Хима да скочи към тройката. На това ниво на Софикса трябваше да е там.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЗа мястото имам опция на прекрасно място на морския бряг. А не съм забравил, че имам да си връщам.Ще се подготвя по-добре.
Пък ако е рекъл Господ и борсичката да налее нещо по-така...
Вечерята ще е за сметка на борсата...Last edited by Gaki; 03.04.2014, 12:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКой ви пише маншовете и робертите....
Ама без заплата. Само шотландска ракия с черен етикет и много лед.Мезето се подразбира.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМонтита и гакита, държите ли се за масата!?
Батя,докато ти се наслаждаваш на движенията,наблюдавайки виртуалността,аз си позволявам да прибирам по някой и друг кинт.Виртуалността става истина.Описано е във "Вълкът от Уолстрийт".
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЗа мястото имам опция на прекрасно място на морския бряг. А не съм забравил, че имам да си връщам.Ще се подготвя по-добре.
Пък ако е рекъл Господ и борсичката да налее нещо по-така...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеМайоре,само кажи.За борсата не знам,но 13-те карти ще ги разиграем...на същото място.Ще се подготвя по-добре.
Пък ако е рекъл Господ и борсичката да налее нещо по-така...Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТука много им разбираш, ама средата на май ще те пробвам можеш ли да държиш 13 карти!
Като се постопли водата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеМного рядко се появяваш,обикновено когато цените тръгнат нагоре.Няма с кого да се пошегува човек,пък и не всеки има чувство за хумор,особено ако хуморът е черен.
Във Варна съм си,пред мен е морето.Чакам лятото,а плажа чака мен.
Хайде,със здраве.
Като се постопли водата.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар