Първоначално изпратено от Gaki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеЗа последно СОФИКС беше на настоящите нива през октомври'2008 г. Тогава Хим-а беше около 4 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАдмирали не съм бил. И то ще стане.
Въпреки че "морските" са имали доста време да се усъвършенстват. На плаване кво може да се прави?
Поздрави генерале. Да сме живи и здрави и борсичката да налее някое питие!
Време е Хима да скочи към тройката. На това ниво на Софикса трябваше да е там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеСлед срещата,ако имате време,ще отскочим до "Лагуната",на самия пясък,малко след "Зл.пясъци".Сега играя в двойка с контраадмирал К.Богданов.Добър е.Освен подготовка,ще ви трябва и късмет.
Вечерята ще е за сметка на борсата...
Въпреки че "морските" са имали доста време да се усъвършенстват. На плаване кво може да се прави?
Поздрави генерале. Да сме живи и здрави и борсичката да налее някое питие!
Време е Хима да скочи към тройката. На това ниво на Софикса трябваше да е там.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЗа мястото имам опция на прекрасно място на морския бряг. А не съм забравил, че имам да си връщам. Ще се подготвя по-добре.
Пък ако е рекъл Господ и борсичката да налее нещо по-така...
Вечерята ще е за сметка на борсата...Last edited by Gaki; 03.04.2014, 13:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКой ви пише маншовете и робертите....
Ама без заплата. Само шотландска ракия с черен етикет и много лед. Мезето се подразбира.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМонтита и гакита, държите ли се за масата!?
Батя,докато ти се наслаждаваш на движенията,наблюдавайки виртуалността,аз си позволявам да прибирам по някой и друг кинт.Виртуалността става истина.Описано е във "Вълкът от Уолстрийт".
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЗа мястото имам опция на прекрасно място на морския бряг. А не съм забравил, че имам да си връщам. Ще се подготвя по-добре.
Пък ако е рекъл Господ и борсичката да налее нещо по-така...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеМайоре,само кажи.За борсата не знам,но 13-те карти ще ги разиграем...на същото място.
Пък ако е рекъл Господ и борсичката да налее нещо по-така...Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТука много им разбираш, ама средата на май ще те пробвам можеш ли да държиш 13 карти!
Като се постопли водата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеМного рядко се появяваш,обикновено когато цените тръгнат нагоре.Няма с кого да се пошегува човек,пък и не всеки има чувство за хумор,особено ако хуморът е черен.
Във Варна съм си,пред мен е морето.Чакам лятото,а плажа чака мен.
Хайде,със здраве.
Като се постопли водата.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар