IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
    След срещата,ако имате време,ще отскочим до "Лагуната",на самия пясък,малко след "Зл.пясъци".Сега играя в двойка с контраадмирал К.Богданов.Добър е.Освен подготовка,ще ви трябва и късмет.
    Вечерята ще е за сметка на борсата...
    Хер генерал , Шарков е там някъде , а и Чардаклиев се подвизаваше тамо ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
      За последно СОФИКС беше на настоящите нива през октомври'2008 г. Тогава Хим-а беше около 4 лв.
      Абе каквото и да си предем тука по голямата част от групата ( без 1 артия) си остава единственото валю местенце на бфб дето и след дабъл от сегашните нива пак ще изглежда неодоценено.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Адмирали не съм бил. И то ще стане.

Въпреки че "морските" са имали доста време да се усъвършенстват. На плаване кво може да се прави?

Поздрави генерале. Да сме живи и здрави и борсичката да налее някое питие!

Време е Хима да скочи към тройката. На това ниво на Софикса трябваше да е там.
        За последно СОФИКС беше на настоящите нива през октомври'2008 г. Тогава Хим-а беше около 4 лв.

Коментар

След срещата,ако имате време,ще отскочим до "Лагуната",на самия пясък,малко след "Зл.пясъци".Сега играя в двойка с контраадмирал К.Богданов.Добър е.Освен подготовка,ще ви трябва и късмет.
          Адмирали не съм бил. И то ще стане.

Въпреки че "морските" са имали доста време да се усъвършенстват. На плаване кво може да се прави?

Поздрави генерале. Да сме живи и здрави и борсичката да налее някое питие!

Време е Хима да скочи към тройката. На това ниво на Софикса трябваше да е там.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

За мястото имам опция на прекрасно място на морския бряг. А не съм забравил, че имам да си връщам. Ще се подготвя по-добре.

Пък ако е рекъл Господ и борсичката да налее нещо по-така...
            Last edited by Gaki; 03.04.2014, 13:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Кой ви пише маншовете и робертите....
              Има място и за писар.
              Ама без заплата. Само шотландска ракия с черен етикет и много лед. Мезето се подразбира.

Коментар

• Монти, как е?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  Монтита и гакита, държите ли се за масата!?

Батя,докато ти се наслаждаваш на движенията,наблюдавайки виртуалността,аз си позволявам да прибирам по някой и друг кинт.Виртуалността става истина.Описано е във "Вълкът от Уолстрийт".

Коментар

• продадох на 2.388 и пак си купих на 2.350.... за тръпката

Коментар

• Тънко предлагане на това ниво .
                      Но как ми продаваха на 2 лева не е истина

Коментар

За мястото имам опция на прекрасно място на морския бряг. А не съм забравил, че имам да си връщам. Ще се подготвя по-добре.

Кой ви пише маншовете и робертите....

Коментар

Майоре,само кажи.За борсата не знам,но 13-те карти ще ги разиграем...на същото място.

Коментар

• много явно че пробиваме, нали гърчуля няма вече

Коментар

Тука много им разбираш, ама средата на май ще те пробвам можеш ли да държиш 13 карти!
                              Като се постопли водата.
                              Майоре,само кажи.За борсата не знам,но 13-те карти ще ги разиграем...на същото място.

Коментар

Много рядко се появяваш,обикновено когато цените тръгнат нагоре.Няма с кого да се пошегува човек,пък и не всеки има чувство за хумор,особено ако хуморът е черен.
                                Във Варна съм си,пред мен е морето.Чакам лятото,а плажа чака мен.
                                Хайде,със здраве.
                                Тука много им разбираш, ама средата на май ще те пробвам можеш ли да държиш 13 карти!
                                Като се постопли водата.

Коментар

Working...
                                X