Би трябвало щом Софка момента се набира.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТук май ще има скок ала Стефка Костадинова над 2,4.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеНедей така,де...Говорим за мечти,изразявам се почти поетично.Брутално става като се появи ген.Али Киртик.Сега не е неговото време...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеГаки,много брутално бе пич,онава с магаретата,хипопотамите и козлите беше
по естетически издържано.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнениемладежо, 2009 софикса удари към 250
п.п Благодаря за "младежа". Само ако си над 80 мога да ти се виждам младеж.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеДобри пожелания,Монти.Батя ще ти се зарадва....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениерадвам ви се.....и ви благославям Стегнете се и купувайте...
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеСигурно си прав. Аз не съм бил тогава на борсата, ама през есента на 2009та софикса беше към 500 и нещо, а Хима на сегашното ниво. После Софикса падна, пък Хима се вдигна през 2011та.
Тоест няма пълна корелация между двете. За сега едно ниво на три лева до 3.50 ще е постижимо. Така ми се струва. Ама знае ли човек. Аз ако знаех, щях да въртя милиони на борсата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМонти, как е?
Вчера си купих 5К ССВ ..... на около 1,45......и гледам някой ги купил днес на около 1,60 лв...
така ,че ви се радвам......
Имам малко и ГАЗ на 10,1 но нещо не кълвете нагоре....за сега...
Стегнете се и купувайте...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеЗа последно СОФИКС беше на настоящите нива през октомври'2008 г. Тогава Хим-а беше около 4 лв.
Тоест няма пълна корелация между двете. За сега едно ниво на три лева до 3.50 ще е постижимо. Така ми се струва. Ама знае ли човек. Аз ако знаех, щях да въртя милиони на борсата.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеТака си е,inta.Веско е един от собствениците.Чардаклиев не ми е познат.А Лагуната е невероятно място,където природата не е пипната.
И поздрави за най добрият ....КУК
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеАбе каквото и да си предем тука по голямата част от групата ( без 1 артия) си остава единственото валю местенце на бфб дето и след дабъл от сегашните нива пак ще изглежда неодоценено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеХер генерал , Шарков е там някъде , а и Чардаклиев се подвизаваше тамо ?
Коментар
Коментар