IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Би трябвало щом Софка момента се набира.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
      Тук май ще има скок ала Стефка Костадинова над 2,4.
      Не ми се вярва да е скоро - вече няколко пъти виждаме нареждане на оферти 'продава' през 0.1 стотинка, което означава, че има още много за продажба. Ама наистина много.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
        Недей така,де...Говорим за мечти,изразявам се почти поетично.Брутално става като се появи ген.Али Киртик.Сега не е неговото време...
        Генерале, какво показва ползвания от вас психологически метод - ще почива ли ген. Али или ще разпасва потурите ? ))

Коментар

• Тук май ще има скок ала Стефка Костадинова над 2,4.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
            Гаки,много брутално бе пич,онава с магаретата,хипопотамите и козлите беше
            по естетически издържано.
            Недей така,де...Говорим за мечти,изразявам се почти поетично.Брутално става като се появи ген.Али Киртик.Сега не е неговото време...

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
              младежо, 2009 софикса удари към 250
              Ама януари ли на 2009та? Щото септември мина 500. После пак тръгна надолу. Вечно щастие няма.

п.п Благодаря за "младежа". Само ако си над 80 мога да ти се виждам младеж.
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Гаки,много брутално бе пич,онава с магаретата,хипопотамите и козлите беше
                по естетически издържано.

Коментар

Добри пожелания,Монти.Батя ще ти се зарадва....

Якооооооооооо

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    радвам ви се.....и ви благославям Стегнете се и купувайте...
                    Добри пожелания,Монти.Батя ще ти се зарадва....

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                      Сигурно си прав. Аз не съм бил тогава на борсата, ама през есента на 2009та софикса беше към 500 и нещо, а Хима на сегашното ниво. После Софикса падна, пък Хима се вдигна през 2011та.
                      Тоест няма пълна корелация между двете. За сега едно ниво на три лева до 3.50 ще е постижимо. Така ми се струва. Ама знае ли човек. Аз ако знаех, щях да въртя милиони на борсата.
                      младежо, 2009 софикса удари към 250

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                        Монти, как е?
                        радвам ви се.....и ви благославям а ще пия довечера едно голямо ..за всички ТИМ фенове...
                        Вчера си купих 5К ССВ ..... на около 1,45......и гледам някой ги купил днес на около 1,60 лв...
                        така ,че ви се радвам......
                        Имам малко и ГАЗ на 10,1 но нещо не кълвете нагоре....за сега...
                        Стегнете се и купувайте...

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                          За последно СОФИКС беше на настоящите нива през октомври'2008 г. Тогава Хим-а беше около 4 лв.
                          Сигурно си прав. Аз не съм бил тогава на борсата, ама през есента на 2009та софикса беше към 500 и нещо, а Хима на сегашното ниво. После Софикса падна, пък Хима се вдигна през 2011та.
                          Тоест няма пълна корелация между двете. За сега едно ниво на три лева до 3.50 ще е постижимо. Така ми се струва. Ама знае ли човек. Аз ако знаех, щях да въртя милиони на борсата.
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Така си е,inta.Веско е един от собствениците.Чардаклиев не ми е познат.А Лагуната е невероятно място,където природата не е пипната.
                            6+ ,А Чардаклиев е един от лодкарите - "Стела " и "Марина"
                            И поздрави за най добрият ....КУК

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                              Абе каквото и да си предем тука по голямата част от групата ( без 1 артия) си остава единственото валю местенце на бфб дето и след дабъл от сегашните нива пак ще изглежда неодоценено.
                              Една акция като е евтина не се оценява, а се оценява като поскъпне. Психика. На ден по 10 - 15 ст да скача пък да видим. Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                                Хер генерал , Шарков е там някъде , а и Чардаклиев се подвизаваше тамо ?
                                Така си е,inta.Веско е един от собствениците.Чардаклиев не ми е познат.А Лагуната е невероятно място,където природата не е пипната.

Коментар

Working...
                                X