IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енергони АД (2EL/2EL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
    Привет проф. Каро,
    Благодаря Ви от сърце за Вашата-"Теория за чистата акция",която бе 100%-во доказана от действителността на БФБ!!!!!
    Ами при нас е така. Едно е действителността, друго е пазара, а цените се съвсем различно нещо. Докато не се подобри ликвидността и наистина да тръгне търговията, друго не може и да се очаква.
    Днес точно по въпроса с оборота се бях замислил. При нас общия оборот днес е грубо към 200 хил.лв. Общата пазарна капитализация е грубо 8 млрд.лв., което прави обръщаемост от около 0,025 промила на ден, или пълен оборот за 40 000 дни/грубо 100г., ако не съм объркал сметките.
    Някой може ли да сметне колко е подобната стойност на развитите пазари?

Коментар

• Първоначално изпратено от Karo Разгледай мнение
      Защо така грубо? Избушеняк?
      Има хора които оценяват акцията и купуват, като искаш продавай и ти, никой не те кара да купуваш. Тук дори следва да е по-добре положението от KREM, защото поне няма предприятие да виси с някакви огромни заеми, а има нематериални активи, патенти и т.н., това пари струва, нормално е.
      Привет проф. Каро,
      Благодаря Ви от сърце за Вашата-"Теория за чистата акция",която бе 100%-во доказана от действителността на БФБ!!!!!

Коментар

• АБЕ ЗАРЕДИХ ЕДНИ ДЖОБНИ НА 0.003 АМА ДА ВИДИМ

НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА НИЩО, А РИСК И БЕЗУМИЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
          БРАВО- ГОЛЯМА ГРЪЦКА ИЗМАМА- АМА ДА НЕ ВЛЕЗЕ В ИНДЕКСИТЕ И ПАК ДА СЕ НАДУЕ ДО 1-3 ЛЕВА..абе Максим Димов не беше ли и в ХДПАТ
          а дано, ама надали

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Максим Димов и Миро Севлиевски в никакъв случай не са за пренебрегване във всякакви схеми. Бива си ги и двамата. Пичове че дрънкат Определено и от борси разбират......, колко и какво общо имат с Енергони, даже и не ми се чете.
            Секретарката им пък е една от най-успешните членове на КФН поне според мен Ралица Агайн.
            Браво на Максимчо!!Купи ми Агополихим за 17!!Бях ги купил за 0,60!!!

Коментар

• Максим Димов и Миро Севлиевски в никакъв случай не са за пренебрегване във всякакви схеми. Бива си ги и двамата. Пичове че дрънкат Определено и от борси разбират......, колко и какво общо имат с Енергони, даже и не ми се чете.
              Секретарката им пък е една от най-успешните членове на КФН поне според мен Ралица Агайн.

Коментар

• БРАВО- ГОЛЯМА ГРЪЦКА ИЗМАМА- АМА ДА НЕ ВЛЕЗЕ В ИНДЕКСИТЕ И ПАК ДА СЕ НАДУЕ ДО 1-3 ЛЕВА..абе Максим Димов не беше ли и в ХДПАТ

Коментар

• орсов код Емитент Обем (лотове) Цена Оборот (лв.)
                  2EL Енергони АД-София 34 257 697 0.00 34 257.70

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Karo Разгледай мнение
                      Има хора които оценяват акцията и купуват, като искаш продавай и ти, никой не те кара да купуваш. Тук дори следва да е по-добре положението от KREM, защото поне няма предприятие да виси с някакви огромни заеми, а има нематериални активи, патенти и т.н., това пари струва, нормално е.
                      Чиста акция

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                        егати избушеняка не мога да разбера защо го купуват . шведски тройки ще ми правят

Коментар

• Малко отговори,

http://www.investor.bg/novini-i-anal...ergoni,157465/

Ма не ми харесва, че са подписали декларация за плащането.
                          Цените на придобиване на отделните пакети бяха значително по-високи от пазарната, що така?
                          Last edited by polax; 10.09.2013, 16:44.

Коментар

• егати избушеняка не мога да разбера защо го купуват . шведски тройки ще ми правят

Коментар

• Голяма измама-Големи измамници

Коментар

• http://www.capital.bg/biznes/finansi...aktivno_akcii/

Коментар

Working...
                                X