Тук намерихме подкрепата на ниво 0.005. Който е успял да напазарува евтино днес може да кешира, а може да се чакат и по-добри нива. Имам чувството, че има хора които пълнят тук с цел по-нагоре, може и да са прави. Нали се чу за интерес и от чужбина, може да има хляб тук.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енергони АД (2EL/2EL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнениеКУПИЛИТА НА 0.003 НАПРАВИХА 100%- ГОЛЯМА ИЗМАМА- ГОЛЕМИ ИГРАЧИ
Браво, явно позицията си има бъдеще.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениекой купил купил отлитаме
Коментар
-
Първоначално изпратено от Karo Разгледай мнениеА останалите изобщо някога обръщат ли се?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Karo Разгледай мнениеАми при нас е така. Едно е действителността, друго е пазара, а цените се съвсем различно нещо. Докато не се подобри ликвидността и наистина да тръгне търговията, друго не може и да се очаква.
Днес точно по въпроса с оборота се бях замислил. При нас общия оборот днес е грубо към 200 хил.лв. Общата пазарна капитализация е грубо 8 млрд.лв., което прави обръщаемост от около 0,025 промила на ден, или пълен оборот за 40 000 дни/грубо 100г., ако не съм объркал сметките.
Някой може ли да сметне колко е подобната стойност на развитите пазари?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение100 дни Долу горе при най-ликвидните се обръщат по 1% дневно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Karo Разгледай мнениеАми при нас е така. Едно е действителността, друго е пазара, а цените се съвсем различно нещо. Докато не се подобри ликвидността и наистина да тръгне търговията, друго не може и да се очаква.
Днес точно по въпроса с оборота се бях замислил. При нас общия оборот днес е грубо към 200 хил.лв. Общата пазарна капитализация е грубо 8 млрд.лв., което прави обръщаемост от около 0,025 промила на ден, или пълен оборот за 40 000 дни/грубо 100г., ако не съм объркал сметките.
Някой може ли да сметне колко е подобната стойност на развитите пазари?
Коментар
Коментар