IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енергони АД (2EL/2EL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Добре, аз лаика ще гледам кротко отстрани. А вие майсторите на дрибъла правете пачка!
    Само се оглеждайте за ЧСИ-то... че накрая да не му налапате.... ръкава на потника
    Еййййй много ви е страх от това ЧСИ бре.....тц..тц..тц!Нали и той е човек бе ,и той иска пачки да прави,най вероятно идеята беше просто да падне под 5 процента и за това се спря на 4.99 ли беше не помня точно!А какво се случи с онези 15 мил акции дето ги бяха дали на Енемона?
    Аз лично не издържах и днеска допълних малко,че тази пуста алчност не ме оставя на мира ,а иначе ни най-малко препоръчвам нищо на никого!

Коментар

• Батя , благодаря за пожеланиетоНо и много внимаваи с Бедо , че при хитрия арменец може да се налапа не само ръкава на потника

Коментар

• абе, не знам за вас, ама мен лично тази новина за събранието на акционерите много ме радва, поне нещо се случва напук на теорията за чистите акции не е препоръка

Коментар

• Гърците са го измислили.
          Не е препоръка.
          Custodite sortem vestram

Коментар

Само се оглеждайте за ЧСИ-то... че накрая да не му налапате.... ръкава на потника
            Спор няма, там е дебела работата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              На тебе няма да ти обеснявам- ти се изживяваш за голям играч- досега съм по 4 и винаги мога да ги продам на печалба..Тук таксата за търговия е платена.Моля да ми посочиш , кои акции на БФБ се търгуват на 0.Интересно ми е защо смяташ измамника Бедо за по надежден от тези или там кражбите му и прецакването на миноритарите бяха по- малки..Тук не е за лаици иска се инстинкт , бързина и здрави топки

НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА НИЩО
              Добре, аз лаика ще гледам кротко отстрани. А вие майсторите на дрибъла правете пачка!

Коментар

Може да е продал и сега да чака да са надоло за да купи пак

Контраста е умопомрачителен, рекох си да не е минато нивото му за продан, ама явно не.Само и Цецко 0202002 ли беше да не се извърти, че ептен излизам бърже!

Енергони АД (2EL/2EL)
                писа в тема | 26 февруари 2014, 11.37 ч.
                Коментарите основно се въртят около въпроси без някакво особенно значеие към последните ръстове, та : 1.ЧСИ -да,(общодостъпна информация) 2.от ИП МакКАП (дълник) към взискателя (общодостъпна информация е кой е) който направи всичко възможно да се отърве на всяка цена от пакета. 3.купуваха балъчетата вчера и днес (цената расте с помоща на смешни обеми - в парична стойност), голям играч липсваше и както гледам е/са hold и чакат по разумни нива за евентуален buy - ако изобщо влязат, след създалата се суматоха и 20 % систематичен дневен ръст. Не е препоръка за абсолююютно нищо !
                Енергони АД (2EL/2EL)
                писа в тема | 20 февруари 2014, 18.18 ч.
                Цитат: Знае ли човек , хех ) ..аз при тези рехави обеми нагоре до 0,028-0,30 го виждам и то преди Пощенска да започнат с номерата от предния Март .. Е?! То и на графиката се вижда ясно ... волатилност, обеми, спред...няма случайни неща на нашата борса ...)
                Енергони АД (2EL/2EL)
                писа в тема | 20 февруари 2014, 11.54 ч.
                Знае ли човек , хех ) ..аз при тези рехави обеми нагоре до 0,028-0,30 го виждам и то преди Пощенска да започнат с номерата от предния Март ..
                Енергони АД (2EL/2EL)
                писа в тема | 19 февруари 2014, 09.22 ч.
                ...повече са "товарачите-милионери", иначе за другото сте прави момчета .... няма кой да продава на тези нива и т.н., вероятно до средата на другия месец ще е в рейнч акцията и после ще влезе купувач на пазара...предполагам

Коментар

• Може да е продал и сега да чака да са надоло за да купи пак

Коментар

• Първоначално изпратено от Expanzi Разгледай мнение
                    Коментарите основно се въртят около въпроси без някакво особенно значеие към последните ръстове, та :

1.ЧСИ -да,(общодостъпна информация)
                    2.от ИП МакКАП (дълник) към взискателя (общодостъпна информация е кой е) който направи всичко възможно да се отърве на всяка цена от пакета.
                    3.купуваха балъчетата вчера и днес (цената расте с помоща на смешни обеми - в парична стойност), голям играч липсваше и както гледам е/са hold и чакат по разумни нива за евентуален buy - ако изобщо влязат, след създалата се суматоха и 20 % систематичен дневен ръст.

Не е препоръка за абсолююютно нищо !
                    Следващо ниво - по каква линия се е наложило Маккап да се раздели с тях и защо се продаваше едва ли не на всяка цена. Целия пакет ли замина или артисаха 27 млн. и евентуално кога да ги чакаме ако ще се сипват?
                    По въпроса за купувача - ако не се лъжа скоро изказваше мнение за нагоре, сега за надолу, не мога да хвана спатиите.
                    Нямам препоръка!

Коментар

Последните ще операт пешкира.. ще има мълниеносно зануляване... примерно от утре не се търгува....
                      Е, те на 7 или 10 беше ОСА за вливане, ти чак от утре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                        За тоя емитент - толкоз можах.

Вие накрая 100 пъти една шега истина ще я докарате, къде аджеба идва това за дивидент? Аз лично не съм срещнал нивга такова инфо.
                        Още веднъж - ако допуснем отново, че ЧСИ е шиткал, от кой ги е взел и по каква линия?
                        Кой купува вчера?
                        Нямам препоръки!
                        Коментарите основно се въртят около въпроси без някакво особенно значеие към последните ръстове, та :

1.ЧСИ -да,(общодостъпна информация)
                        2.от ИП МакКАП (дълник) към взискателя (общодостъпна информация е кой е) който направи всичко възможно да се отърве на всяка цена от пакета.
                        3.купуваха балъчетата вчера и днес (цената расте с помоща на смешни обеми - в парична стойност), голям играч липсваше и както гледам е/са hold и чакат по разумни нива за евентуален buy - ако изобщо влязат, след създалата се суматоха и 20 % систематичен дневен ръст.

Не е препоръка за абсолююютно нищо !

Коментар

• На тебе няма да ти обеснявам- ти се изживяваш за голям играч- досега съм по 4 и винаги мога да ги продам на печалба..Тук таксата за търговия е платена.Моля да ми посочиш , кои акции на БФБ се търгуват на 0.Интересно ми е защо смяташ измамника Бедо за по надежден от тези или там кражбите му и прецакването на миноритарите бяха по- малки..Тук не е за лаици иска се инстинкт , бързина и здрави топки

НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА НИЩО

Коментар

...Никога не съм го играл, но сега просто е ултраевтино даже да джънк...
                            Ултра викаш!?
                            А осъзнаваш ли че зад това реално стои отрицателна стойност?
                            Едно нищо оценено за стотици милиони и към него прибави реалните загуби от издръжката на тая пирамида до сега!
                            Не искам да ви преча на купона, само изразявам мнение.... Последните ще операт пешкира.. ще има мълниеносно зануляване... примерно от утре не се търгува....

Коментар

• Ще удари ли психологическата граница?
                              Не е препоръка за нищо
                              Last edited by djingibi007; 26.02.2014, 12:05.

Коментар

• Да от 6 е тръгнало, но наи- дълго е било на 4лв..Никога не съм го играл, но сега просто е ултраевтино даже да джънк
                                НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА НИЩО

Коментар

Working...
                                X