IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енергони АД (2EL/2EL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е как може да е на минус?

Коментар

• ето сега на 10 мин наблюдаваме страхотна чутура с тестване . какво напрежение

Коментар

• Ха дано да допълня още на ниското

Коментар

• все имам чувсвувото че няма да пита никой

Коментар

• страшна е работата

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
              Забравяш международното полужение
              Айде наобратно!

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                0.013 -13.33%, това е заради лошите данни за безработицата и добрите отчети ша знайте
                Забравяш международното полужение

Коментар

• 0.013 -13.33%, това е заради лошите данни за безработицата и добрите отчети ша знайте

Коментар

• как? заешки сърчица ли им викахте ? нямам препоръки

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco261210 Разгледай мнение
                      той изкара кинти за космоса от теца
                      в тази връзка някои знаели колко струва такъв тец

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Забравих да питам Батя- сега като надуха балониера Свилоза Краси ще ;ети ли пак в космоса
                        той изкара кинти за космоса от теца

Коментар

• Забравих да питам Батя- сега като надуха балониера Свилоза Краси ще ;ети ли пак в космоса

Коментар

• Аз все пак съм благодарен , от началото на годината съм прибрал повече дивидент ли да го нарека от колкото при ХЕСа само за днес чисто +125кинта ,- ВАЖНО Е ДА СЕ ТЪРГУВА

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
                              Еййййй много ви е страх от това ЧСИ бре.....тц..тц..тц!Нали и той е човек бе ,и той иска пачки да прави,най вероятно идеята беше просто да падне под 5 процента и за това се спря на 4.99 ли беше не помня точно!А какво се случи с онези 15 мил акции дето ги бяха дали на Енемона?
                              Аз лично не издържах и днеска допълних малко,че тази пуста алчност не ме оставя на мира ,а иначе ни най-малко препоръчвам нищо на никого!
                              Енемона им ги върнаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                                Гърците са го измислили.
                                Не е препоръка.
                                не знам кой и защо дигна артията. най вероятно никой. просто стечение на обстоятелствата както в 50% от случаите на бфб. но знам кои я събаря както се случва в 100% на бфб и това са изпразнените от смисъл брътвежи на няколко алчни и завистливи селски зеленчука ,желанието да върнем цената и времето назад че да си купим на безценица и после да направим ПАЧКИ от жълти стотинки .търсите логика на бфб. алоооо вие добре ли сте .я кажете една логична артия на бфб .нека вземем за пример скока на артията Свилоза .къде са ви причините логиката .що отиде на небето.що не чепкате там .НЯМА КАК ДА Я СВАЛИТЕ на цена че да си купите.Енергона скочи в % защото вашите брътвежи са го свалили до ултраникаква цена .няма фалит - цена -0.005 фирми в фалит 0,05.КАКВААА ЛОООГИКА БЕЕЕЕ. з чешете си езиците на някоя маса в кръчмата.а ако искате да манипулирате артията това е друга карта.но мисля че има ОСНОВАТЕЛНИ причини да не го правите

Коментар

Working...
                                X