IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енергони АД (2EL/2EL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако купи и веднага ще каже , че акцията е много хубава, ами има и доста шитове защо да няма и тук

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Батя, да не напълни и ти торбата с Енергони

Честно казано в случая ми се струва по-добре да не е той.

Коментар

• Батя, да не напълни и ти торбата с Енергони

Коментар

• Появи се известна бройка на стинка, да видим занапред как ще е.

Коментар

• Абе пичове Батя така ви уплаши ,че вии развалихте алъшвериша.Закарайте го
            на 5ст и цялото спекулант ще ви се поклони.

Коментар

• Вчера милион до 2 ст., днес май нетърпеливо изчистиха полвин и си остана другия половин. С тоя темп ега отлепи скоро.
              Имам акции и желание за скок, но нямам никакви препоръки!

Коментар

• Бедо Доганян- боса на Синергон холдинг

Коментар

• Кой е бедо

Коментар

• Уважаеми Батя, няма никаква злоба , а голяма загриженост и предупреждение.И аз нямам акции при Бедо и съм обективен и много предпазлив с него..Не само това лъган съм на няколко пъти и съм понесъл загуби от номерата му..Ти спомняш ли си преди години как всички инвеститори и ИП разпродадоха и го проклеха..Друг въпрос е , ако се надяваш да е забравено, но нали твърдиш че си добронамерен..Да не би да си го превъзпитал, а даноЩо се отнася до цените, които ми цитираш само ще ти припомня, че Химко беше и на 30 и на 40 лева.Чугунолеене и Дядото- Капитан дядо Никола помниш ли на колко бяха..
                    За мен Енергони е по малко рисково и по изгодно от Бедовия шит, а и тези са по умели.Нали съм писал кои са за мене топ лошите мажоритари БББ- Банев,Божков,Бедо..Дано да си късметлия да не те изработи Бедо,че ще ти отиде имиджа на топ инвеститор.., а Енергонито си е рискова акция , но колко много е по- евтина от не по малко рисковия шит на БЕДО
                    Last edited by Kiro; 05.03.2014, 00:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Батя, а какво ще стане ако твоя Бедо измамника, дето през годините източи милиони от Синергон го източи напълно.
                      Кире, нещо злобичка усещам в поста ти... Мислиш че преднамерено се заяждам и плюя тук ли!? В грешка си. Просто като нямам акции мога да бъда напълно обективен и да кажа кривичките които виждам, а вече всеки си има глава...
                      Колкото до Бедо - и на 17 лв. за акция и на 50 ст. все го имаше тоя риск дето го пишеш Кире, така че помисли малко - не се ли крие някъде другаде ключа от палатката

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                        Чак 0 не мисля, че ще го докара, но пак мисля оценката би могла да подлежи на оспорване, еле че ти набиват точно тоя ще е оценителя и никой друг.
                        Така, че според теб докога ще се проточи?
                        Както и с вливането дали ще отпаднат някои необходимости?
                        Гледам и засега отъня до 2 ст., рутене а у, пък засега закрепи.
                        Няма какво да коментираме обемите, винаги са били такива.
                        Нямам препоръки!
                        Човек трябва да е готов на движение и в двете посоки, а не само да гледа така ! Като си готов, няма какво да те изненада! А днес нещата се развиват по нормален начин, не съм и мислил, че ще има драми!

Коментар

• Батя, а какво ще стане ако твоя Бедо измамника, дето през годините източи милиони от Синергон го източи напълно.
                          Last edited by Kiro; 04.03.2014, 13:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                            Интересно ако новия оценител каже че този "вятърен" патент спрува 0 лв. , вместо 550 млн...
                            Кой според вас ще е по-близо до истината!?
                            Чак 0 не мисля, че ще го докара, но пак мисля оценката би могла да подлежи на оспорване, еле че ти набиват точно тоя ще е оценителя и никой друг.
                            Така, че според теб докога ще се проточи?
                            Както и с вливането дали ще отпаднат някои необходимости?
                            Гледам и засега отъня до 2 ст., рутене а у, пък засега закрепи.
                            Няма какво да коментираме обемите, винаги са били такива.
                            Нямам препоръки!

Коментар

• Интересно ако новия оценител каже че този "вятърен" патент спрува 0 лв. , вместо 550 млн...
                              Кой според вас ще е по-близо до истината!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                                Да видим усещането дали е правилно или ще ни е "вътрешно" усещането.
                                Днес търговия ще тръгне ли?

Коментар

Working...
                                X