Ако купи и веднага ще каже , че акцията е много хубава, ами има и доста шитове защо да няма и тук
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енергони АД (2EL/2EL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБатя, да не напълни и ти торбата с Енергони
Честно казано в случая ми се струва по-добре да не е той.
Коментар
-
Уважаеми Батя, няма никаква злоба , а голяма загриженост и предупреждение.И аз нямам акции при Бедо и съм обективен и много предпазлив с него..Не само това лъган съм на няколко пъти и съм понесъл загуби от номерата му..Ти спомняш ли си преди години как всички инвеститори и ИП разпродадоха и го проклеха..Друг въпрос е , ако се надяваш да е забравено, но нали твърдиш че си добронамерен..Да не би да си го превъзпитал, а даноЩо се отнася до цените, които ми цитираш само ще ти припомня, че Химко беше и на 30 и на 40 лева.Чугунолеене и Дядото- Капитан дядо Никола помниш ли на колко бяха..
За мен Енергони е по малко рисково и по изгодно от Бедовия шит, а и тези са по умели.Нали съм писал кои са за мене топ лошите мажоритари БББ- Банев,Божков,Бедо..Дано да си късметлия да не те изработи Бедо,че ще ти отиде имиджа на топ инвеститор.., а Енергонито си е рискова акция , но колко много е по- евтина от не по малко рисковия шит на БЕДОLast edited by Kiro; 05.03.2014, 00:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБатя, а какво ще стане ако твоя Бедо измамника, дето през годините източи милиони от Синергон го източи напълно.
Колкото до Бедо - и на 17 лв. за акция и на 50 ст. все го имаше тоя риск дето го пишеш Кире, така че помисли малко - не се ли крие някъде другаде ключа от палатката
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеЧак 0 не мисля, че ще го докара, но пак мисля оценката би могла да подлежи на оспорване, еле че ти набиват точно тоя ще е оценителя и никой друг.
Така, че според теб докога ще се проточи?
Както и с вливането дали ще отпаднат някои необходимости?
Гледам и засега отъня до 2 ст., рутене а у, пък засега закрепи.
Няма какво да коментираме обемите, винаги са били такива.
Нямам препоръки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеИнтересно ако новия оценител каже че този "вятърен" патент спрува 0 лв. , вместо 550 млн...
Кой според вас ще е по-близо до истината!?
Така, че според теб докога ще се проточи?
Както и с вливането дали ще отпаднат някои необходимости?
Гледам и засега отъня до 2 ст., рутене а у, пък засега закрепи.
Няма какво да коментираме обемите, винаги са били такива.
Нямам препоръки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеДа видим усещането дали е правилно или ще ни е "вътрешно" усещането.
Коментар
Коментар