If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кобусче, ако знаеш кой продаде 40 000 хартии днес, да му кажеш да ми се обади, оти и аз искам да си купя от същия продавач, ако не ги е свършил де. Не е препоръка за нищо друго освен да ми се обадите, ако продавате.
Следите ли корелацията по тази позиция с тази на Хима.
Мине ли Хима 1.40, тук ще цепи номинала - помнете ми думата!
Не е препоръка!
То и другата седмица без тази корелация тука сме над номинала ...
Не е препоръка ...само предположение ...като гледам предлагането до левче кво е "богато" има няма 5 бона ...освен ако не са пирамидни босове предлагащите
Ааа да не си рапродал та обърна палачинката ?! Беше яростен защитник тук ..а сег абил си го погледнал ....надъхваще всички докато продадеш а сега това онова ....айде скоро ще ти изкара някой от старите постинги за потвърждение ..че явно имаш плитка памет
Аз гледам да не пиша в тази тема. Разгледах го дружеството, разгледах търговията, не ме кефи нищо и го зарязах. Но сега като се обръща кобосчето към мен, реших да кажа какво мисля.
Ааа да не си рапродал та обърна палачинката ?! Беше яростен защитник тук ..а сег абил си го погледнал ....надъхваще всички докато продадеш а сега това онова ....айде скоро ще ти изкара някой от старите постинги за потвърждение ..че явно имаш плитка памет
Искрено се забавлявам на мненията на Никола в темата за CCB. Моля ви не гонете колегата "равновесие" от темата - нека и ние тук си имаме един Николчо, който да ни развеселява с неподправеното си невежество от време на време
Не пиши постинги, от които след време може да те е срам, като ти ги цитират!
Аз гледам да не пиша в тази тема. Разгледах го дружеството, разгледах търговията, не ме кефи нищо и го зарязах. Но сега като се обръща кобосчето към мен, реших да кажа какво мисля.
хахаха, продължавате ли да търсите гадулки да си продавате боклука
пет спекуланта на кръст въртите все едни и същи акции с надежда някой да се закачи. Ама като гледам няма много желаещи. Всяко помпане нагоре просто означава, че някой от помпащите бива прекаран от някой от другите.
Точно казано, поздравления !
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
пет спекуланта на кръст въртите все едни и същи акции с надежда някой да се закачи. Ама като гледам няма много желаещи. Всяко помпане нагоре просто означава, че някой от помпащите бива прекаран от някой от другите.
раЗновесен, един приятелски съвет:
Не пиши постинги, от които след време може да те е срам, като ти ги цитират!
За тва лека по леко баба Мецо да не се подплащи много "рязко" бичето
Не е препоръка за ПК на ЦК
P,S. тука имаше дин равновесен фен на акцията ама е минал в небитието сигурно ...след толкоз чакане ...ако ли не да си мръдне явото уше
какво те учудва... в Европа днес точно този номер го правят с акции които са размазани подобно на Синергон ...амо че първо издуват нагоре а после продават и накрая цената без промяна.. Ако тръгнат да купуват бързо нищо не могат да накупят
За тва лека по леко баба Мецо да не се подплащи много "рязко" бичето
Не е препоръка за ПК на ЦК
P,S. тука имаше дин равновесен фен на акцията ама е минал в небитието сигурно ...след толкоз чакане ...ако ли не да си мръдне явото уше
Коментар