Пазарната капитализация на Синергон в момента е по-ниска от тази на Инвестор ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Синергон Холдинг АД (SNRG / PETHL)
Collapse
X
-
Електропотреблението пак се свива. Най-вероятно това също показва, че кризата е шамаросала и енергоемките производства на строителни материали, като цимент например, сиреч, производството на матрялите е спаднало. Тухли, керемиди, лакове, бои и прочее кирпичи остават на повикване да се търкалят из складовете. Съобразно меката зима у народа е останал по някой друг недоизползван кубик въглища и дърва, съответно не само, че не е имало ръст в зимните продажби, но не очаквам такъв и в летните, поради наличните излишества. Ниско звездните хотелчета по морето са разход през зимата. Всичко ми подсказва, че очаквания отчет на великия холдинг май ще е минусов и надежда не се види отнийде.Очаквам постепенно изсулване с 10-20 стинки на първа стъпка, а после и летен спад до 40 стинки
Не е препоръка
Коментар
-
Черен Лебед
И друго, много малко от участниците на БФБ разбират и отчитат това, което се нарича в инвестирането като феномен - Черен Лебед - събитие, което тотално променя картината - което може да е промяна както за добро, така и за по-лошо. Тук поне в Синергон цената е такава, че според мен отчита всякакво възмобно лошо събитие, което може да се случи в компанията или извън нея
Пример за черен лебед на БФБ е новината за ПОК Доверие.
Който разбира няма нужда повече от обяснение.Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
Коментар
-
Едно от интересните неща във форума е, че акциите зад които има фунадамент, когато са евтини винаги се намират 3-4 редовни които пишат небивалици (справка Синергон), същото е и когато такава акция е надута - пак се намират 3-4 редовни, които почват да се хвалят как вече са взели репа за да купуват
Интересно какъв им е проблем на падре, макарена, Монти, равновесие - не знам кой ощеРъстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
Коментар
-
Първоначално изпратено от макарена Разгледай мнениеТук имате ли някакъв тайминг или хвърлянето на боб е факторът?
Кажете ми само едно. Има ли шанс човек който никога не ви е давал нищо, изведнъж да почне да споделя и то при положение, че вие също искате да взимате, а не да давате (примерно да ви събере паричките с увеличение на капитала).
Само ако има начин да ви издои, ще действа да се вдигне цената и тогава шат на патката главата.
в добрите години, преди кризата, Синергон даваше дивидент.
Освен това мажо не е спрял да я купува тази акция, вкл. записване на всичко полагащо му се, че и отгоре при увеличения на капитала... та горната ти теза отива у канало
Коментар
-
макарена
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеНе знам на тебе ама понакупих на левче ...пък да видим ...
Не е препоръка за ПК на ЦК
Кажете ми само едно. Има ли шанс човек който никога не ви е давал нищо, изведнъж да почне да споделя и то при положение, че вие също искате да взимате, а не да давате (примерно да ви събере паричките с увеличение на капитала).
Само ако има начин да ви издои, ще действа да се вдигне цената и тогава шат на патката главата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеПривет балонери!Да видим сега, кой от вас е кандидат да вземе на Батката картоните !?
пък да видим ...
Коментар
-
Строителството става все по-забатачено. Задлъжнялостта в сектора продължава да трови нервите на компанийките, и бамките, съответно търговията със строителни материали май продължава да върви към спад. Топливо по-добре да си дава сградите под наем - повече ще печели... Горивата също не са цвете за мирисане. + твърде съмнителния собственик... какво може да последва - Очаквам плавно спускане на 40 стинки като първи етапНе е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеНа база ....."предусещашата кума лисанка" ...и ТА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеНа каква база стигна до извода?
Имам някоя бройка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеЧе какво е 1.20 за тая акция?
Акцията с свръхпродадена - това е причината да е недолюбвана. Бедо няма нищо общо - фундемента си е налице. Пътят е ясен. Не е препоръка.
Изплащането на ликвидационните дялове да бъде направено на 15.05.2013 г. съгласно действащите законови разпоредби
А Бенцов - готов милионер.
Трябва да почерпи
Коментар
-
Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнение1.20 ДО СЕДМИЦА
Имам някоя бройка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнение1.20 ДО СЕДМИЦА
Акцията с свръхпродадена - това е причината да е недолюбвана. Бедо няма нищо общо - фундемента си е налице. Пътят е ясен. Не е препоръка.Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
Коментар
Коментар