IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Синергон Холдинг АД (SNRG / PETHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
    туй е Бедо бре ..дебне с парите от партито при ЕЛАРГ ...да си купи тънкана
    Аз днеска разкачих малко на 1.01 ...не ми трябват на тъз цена

Не е препоръка за ПК на ЦК
    Кобосче, с тази статегия ще направиш само стинки за семки бате.
    Няма как да нацелиш удар на БФБ който да промени качествено живота ти

Но всеки сам решава играта си де...

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
      Кобусче, според теб тази поръчка купува на 90 стинки за 77 600 акции айсберг ли е или не? Ти какво смяташ?
      туй е Бедо бре ..дебне с парите от партито при ЕЛАРГ ...да си купи тънкана
      Аз днеска разкачих малко на 1.01 ...не ми трябват на тъз цена

Коментар

• Една от хубавите акции на БФБ доказана във времето.
        Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• От скоро и аз съм тук
          Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Кобусче, според теб тази поръчка купува на 90 стинки за 77 600 акции айсберг ли е или не? Ти какво смяташ?

Коментар

• Какво е това търсене тук

Коментар

• това където си описал е черен лебед само в твоята глава
                и инвестора и синергона са били на тези нива за които говориш в голям процент от времето
                “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
                  Сори, ама за инвестиционен форум, се иска някакво ниво на интелигентност.
                  Как да обясня - като на интелигентен човек или на някой кон с капаци?
                  Ами пример: Инвестор.бг. Кой е вярвал в Петък, че днес БГ он Ейр ще ги купи и то на таква дебела цена? Кой я вярвал това преди месец, преди година или преди 3 години? Това е реален пример какво наричаме черен лебед.
                  В случая май трябва да се говори не за черен, а за розов лебед
                  Един ден някой голям купува Синергона и акцията отваря сесията на 10 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                    може ли малко повече да разясниш за не толкова разбиращите този феномен - черен лебед на БФБ в лицето на Синергон
                    тази цена от 2 лв ли ще е значимото, непредвидимо събитие, което ще промени
                    света на българският фондов пазар или може би пускането на химко от ББ
                    тука мисля че вече става въпрос за нов феномен не черен лебед, а ято черни лебеди
                    Сори, ама за инвестиционен форум, се иска някакво ниво на интелигентност.
                    Как да обясня - като на интелигентен човек или на някой кон с капаци?
                    Ами пример: Инвестор.бг. Кой е вярвал в Петък, че днес БГ он Ейр ще ги купи и то на таква дебела цена? Кой я вярвал това преди месец, преди година или преди 3 години? Това е реален пример какво наричаме черен лебед.

Коментар

• Не компютри ,а компоти.
                      Не е черен лебед ,а било черен и дебел.

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
                        И друго, много малко от участниците на БФБ разбират и отчитат това, което се нарича в инвестирането като феномен - Черен Лебед - събитие, което тотално променя картината - което може да е промяна както за добро, така и за по-лошо. Тук поне в Синергон цената е такава, че според мен отчита всякакво възмобно лошо събитие, което може да се случи в компанията или извън нея

Пример за черен лебед на БФБ е новината за ПОК Доверие.

Който разбира няма нужда повече от обяснение.
                        може ли малко повече да разясниш за не толкова разбиращите този феномен - черен лебед на БФБ в лицето на Синергон
                        тази цена от 2 лв ли ще е значимото, непредвидимо събитие, което ще промени
                        света на българският фондов пазар или може би пускането на химко от ББ
                        тука мисля че вече става въпрос за нов феномен не черен лебед, а ято черни лебеди
                        Last edited by ceneto; 22.04.2013, 22:49.
                        “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Също мисля и че много добре вървят продажбите свързани с газ - знам, че на Падре не му харесва тоя факт

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
                            Електропотреблението пак се свива. Най-вероятно това също показва, че кризата е шамаросала и енергоемките производства на строителни материали, като цимент например, сиреч, производството на матрялите е спаднало. Тухли, керемиди, лакове, бои и прочее кирпичи остават на повикване да се търкалят из складовете. Съобразно меката зима у народа е останал по някой друг недоизползван кубик въглища и дърва, съответно не само, че не е имало ръст в зимните продажби, но не очаквам такъв и в летните, поради наличните излишества. Ниско звездните хотелчета по морето са разход през зимата. Всичко ми подсказва, че очаквания отчет на великия холдинг май ще е минусов и надежда не се види отнийде. Очаквам постепенно изсулване с 10-20 стинки на първа стъпка, а после и летен спад до 40 стинки
                            Не е препоръка
                            Според мен пък лятоска тук ще се търси равновестна цена около 2 лв (до Нова Година, ако Дау е вече на 17К, тук може да се търси и 3 лв.). Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
                              Очевидно пазара разбира, че инвестиране в п/б на синергона е бита карта. Освен това, цената на Инвестора е надута, заради днешната сделка. Очаквам и там плавно слизане до равновесно положение. На фона на тази тъжна картина, и въпреки че партито на еларг приключва, хартията пак е нагоре.
                              Не е препоръка
                              Стои си при партито тогава ....

Коментар

• Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнение
                                Пазарната капитализация на Синергон в момента е по-ниска от тази на Инвестор ...
                                Очевидно пазара разбира, че инвестиране в п/б на синергона е бита карта. Освен това, цената на Инвестора е надута, заради днешната сделка. Очаквам и там плавно слизане до равновесно положение. На фона на тази тъжна картина, и въпреки че партито на еларг приключва, хартията пак е нагоре.
                                Не е препоръка

Коментар

Working...
                                X