Личният ми шаман пак позна.Лошото е че мечетата щом разбраха кой купува ,избегаха.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Синергон Холдинг АД (SNRG / PETHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнениеЛичния ми шаман ми предсказа че другата седмица ще има маалко по-голямо търсене а той под малко обикновено разбира 10 000-15 000 пергамента.Не е препоръка за нищо.Това че аз вярвам на моя шаман не означава че ви препоръчвам да вярвате и вие.Не вервайте.Естествено че имам акции.Който бърза може и днес да продаде-не е препоръка.
Не е препоръка за ПК на артии
Коментар
-
Личния ми шаман ми предсказа че другата седмица ще има маалко по-голямо търсене а той под малко обикновено разбира 10 000-15 000 пергамента.Не е препоръка за нищо.Това че аз вярвам на моя шаман не означава че ви препоръчвам да вярвате и вие.Не вервайте.Естествено че имам акции.Който бърза може и днес да продаде-не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеСинергия, синергия ...не ми прилича това на синергия а на арменски работи ....пак
Не е препоръка за ПК на ЦК
ПО тоя повод се сетих, че имапше преди време и някакъв даскал, дето се удрял по главата, да си налее акъл http://vbox7.com/play:5364f116
Поздрави на даскалите по случай първия учебен ден, Пожелавам да стават истински даскали, които да се помнят !! /Горния линк си е шегичка, разбира се./
Коментар
-
Първоначално изпратено от UDB Разгледай мнениеСупер, ама тази печалба е източена от Топливо, което пък е на 1,2 млн. загуба.
Синергон петролеум още не си е платил напълно бензиностанциите които купи от Топливо, освен това има над 20 млн. дългове към Топливо върху които не плаща никакви лихви.
Ако плащаше пазарна лихва на този "привлечен" ресурс, Синергон петролеум щеше да е на загуба.
Но както беше казал някой, важно е синергия да става.
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеToва е супер, НО е важно и другите "щерки" на холдинга да са в тази посока ...защото ако другите са изхарчили парите в МОЛ а ....ЗЛЕ ! Ще сме на общ минус отново
Синергон петролеум още не си е платил напълно бензиностанциите които купи от Топливо, освен това има над 20 млн. дългове към Топливо върху които не плаща никакви лихви.
Ако плащаше пазарна лихва на този "привлечен" ресурс, Синергон петролеум щеше да е на загуба.
Но както беше казал някой, важно е синергия да става.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнениеСпоред статия на Инвестор от днес Синергон Петролеум ЕООД ( което дружество е 100 процента собственост на Синергон) има за 2010г 121 000 000 лв приходи и 1 120 000лв печалба.
Коментар
-
Като си прав какво може да се каже-ама нека купуват сега -като вземат те да ни продават тогава ще е промоцията.Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеПромоциите по всички позиции тепърва предстоят
Коментар
-
Според статия на Инвестор от днес Синергон Петролеум ЕООД ( което дружество е 100 процента собственост на Синергон) има за 2010г 121 000 000 лв приходи и 1 120 000лв печалба.Last edited by the money-maker; 13.09.2011, 20:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение"Сабахлян май Мечо пак се гъзниса.А бе Мечо ти ша са сабедиш ли накраа.Урини са оттука.Фащай шуштака.Моиняй се.Не петлей ми се в краката.Кво надничаш като суек из дупка.Ща мецна та щи излеат свитки из очите."
За тези които се чудят какво е това -това е от "Монолог на един бик на БФБ"
А ме кефи ентусиаста с 1 бройка в края на сесията СУПЕР БИЧИ настроен
Коментар
-
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнениеАзбучна истина е че кеша на бика никога не свършва иначе той няма да е бик.
Коментар
Коментар