Първоначално изпратено от SoHo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Синергон Холдинг АД (SNRG / PETHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеПодържат стабилен резултатконсолидираният отчет!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6i60 Разгледай мнениеWTF !? Дано не изгори репото
http://www.karollbroker.bg/fileadmin...C_20170803.xlsKeep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнението това хубаво че не е хес, ами само дано не стане накрая "от играчка - плачка" ))))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Прав си, сплита беше 6:1, също так съм забравил да приспадна взетите дивиденти през периода от началната инвестиция. А ти колко дивиденти взе откакто си тук? Не се хваля, просто ти давам съпоставка с алтернативна инвестиция. Ти започна да се биеш в гърдите на колко си влязал. Пак повтарям, дано направите много пари тук, 20 лв да стигне акцията дано!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение"
Ех, Джони, Джони... И сега как да намеря оправдание за покупките ми около 50 стотинки? Моля помогни ми да се оправдая
Когато ти си купувал на 50 стотинки тук, аз купувах Хес на 3 лв преди сплита 7:1, тоест на 45 стотинки. Сметни сам представянето на двете акции за периода."
Браво, Джони, Браво. Шапка ти свалям. Най-великия си!!!!
И понеже не сравняваме картофи с домати, не разбрах пак за оправданието за моята инвестиция, не за твоята.
P.S. И не че нещо, ама Хес не даде ли 5 безплатни на една стара?
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
съгласен съм с теб, явно бг инвеститорската психология е, че ако караш готина кола, значи си мошеник
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
Важното е да опиташ, успех!Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
Няма как да съм напълно сигурен при положение, че никога не съм опитвал. Ти явно ги разбираш тези работи по-добре от мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнение
Инта, Ако тези са екзотики какво е Синергията? Нормална акция?
От поста ти излиза че ходингЪТ го туряш редом с ЦЕНХЛ, СФАРМ, ИХЛБЛ, МБАТ ... . това по какви критерии - по очакван ръст на цената може би ? Щото по П/БВ ги бие а по всичко друго изоства..... Не знам озадачен съм . не съм писъл домашно тук от много време
За това е и "ПИРОНЪТ" - да се види кой крив , кой прав !
Да се премерят момците , кой колко е порасълдо Година до амина !
Препоръки не турям !!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
Не, не подозираш, а си напълно сигурен, че няма да искат да те чуят, просто се правиш на наивен в момента!Keep going ...
Коментар
Коментар