Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Индустриален Холдинг България (IHB / IHLBL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеХубаво си сторил, а мен ме нямаше пред екрана...
аз гледам да съм редовно на линия, все пак това ми е професията
Даже знаеш ли каква зависимост открих.
Когато БФБ е неликвидна, като последните няколко години, се налага повече да дебна пред екрана. Защото добрите сделки са по-рядко и не става ако пропусна нещо, да си наваксам веднага с друго. Поне аз така ги виждам нещата.
Ще намериш нещо добро за кеша... пък може и още някой продавач да се появи тук.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДа, обратното не е почнало официално. Трябва съобщение до БФБ.
Но не пречи да има схема: "наши хора" да си купят добре щом има кой да си харизва акциите на тая цена, пък после можем да им ги вземем при обратното с премийка
Продавача беше КВС. Взех си още 10Т на 65 ст.
А тоя къдрав пакет дето мина последно ми прилича на свършек
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеМалко ме притеснява, че поемат такава голяма загуба, но може и да има някакво друго обяснение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДа, обратното не е почнало официално. Трябва съобщение до БФБ.
Но не пречи да има схема: "наши хора" да си купят добре щом има кой да си харизва акциите на тая цена, пък после можем да им ги вземем при обратното с премийка
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеСега като се разрових, не видях да е започнало обратното, така че това беше някаква прелюдия. Кой е продавача?
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеа, не са, не са - 3% на година и до 10% за 4 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениетея от холдинга явно целят с обратното изкупуване за свалят цената, хаха. Взеха пакета на който трябваше и приключиха с обратното изкупуванеНе-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеДа не е почнало обратното изкупуване? Кое ще е ИП-то, което ще го прави?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНали няма съобщение за старт на обратното, по разговора ни по-долу?
Май пазара ще изпревари шефовете и ще качи цената на по-реални нива... може би и над горната граница на обратното
И в тази връзка да благодарим още веднъж на готините клиенти на Булбанк
Коментар
-
Нали няма съобщение за старт на обратното, по разговора ни по-долу?
Май пазара ще изпревари шефовете и ще качи цената на по-реални нива... може би и над горната граница на обратното
И в тази връзка да благодарим още веднъж на готините клиенти на Булбанк
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДа бе, ама де не стане като при Трейс. Започват обратно и цената се сурка с 30% надолу
Споко, и аз се надявам на добро развитие. Понакупих доволно на 60 ст. Тука си имат стабилен гръб
Коментар
-
Тук определено ще има голямо изстрелване .
Алианс накупих доста миналото лято на цени между 60 и 74 стотинки. .
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнениеНякой знае ли защо е толкова ниска цената тук. Не препоръка за нищо.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Коментар