IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Индустриален Холдинг България (IHB / IHLBL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Продавача беше КВС. Взех си още 10Т на 65 ст.
    Браво,Батя...очевидно ти си богат човек,можеш да си позволиш лукса да купуваш на 65 ст.Пък и малко пропаганда не е излишна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
      Хубаво си сторил, а мен ме нямаше пред екрана...
      кофти
      аз гледам да съм редовно на линия, все пак това ми е професията

Даже знаеш ли каква зависимост открих.
      Когато БФБ е неликвидна, като последните няколко години, се налага повече да дебна пред екрана. Защото добрите сделки са по-рядко и не става ако пропусна нещо, да си наваксам веднага с друго. Поне аз така ги виждам нещата.
      Ще намериш нещо добро за кеша... пък може и още някой продавач да се появи тук.
      Успех!

Коментар

Да, обратното не е почнало официално. Трябва съобщение до БФБ.
        Но не пречи да има схема: "наши хора" да си купят добре щом има кой да си харизва акциите на тая цена, пък после можем да им ги вземем при обратното с премийка
        А тоя къдрав пакет дето мина последно ми прилича на свършек
        Хубаво си сторил, а мен ме нямаше пред екрана...

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
          Малко ме притеснява, че поемат такава голяма загуба, но може и да има някакво друго обяснение
          голямата загуба може да се поеме от институц инвеститор

Коментар

Но не пречи да има схема: "наши хора" да си купят добре щом има кой да си харизва акциите на тая цена, пък после можем да им ги вземем при обратното с премийка
            Малко ме притеснява, че поемат такава голяма загуба, но може и да има някакво друго обяснение

Коментар

Сега като се разрових, не видях да е започнало обратното, така че това беше някаква прелюдия. Кой е продавача?

Коментар

• Може би просто обичат борсовата търговия и си търгуват с група приятели за кеф.
                Custodite sortem vestram

Коментар

• Сега като се разрових, не видях да е започнало обратното, така че това беше някаква прелюдия. Кой е продавача?

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                    а, не са, не са - 3% на година и до 10% за 4 г.
                    едно е обявени намерения за пред хората, реалността може да е друга.

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                      тея от холдинга явно целят с обратното изкупуване за свалят цената, хаха. Взеха пакета на който трябваше и приключиха с обратното изкупуване
                      а, не са, не са - 3% на година и до 10% за 4 г.
                      Не-заслужил инвеститор

Коментар

Да не е почнало обратното изкупуване? Кое ще е ИП-то, което ще го прави?
                        тея от холдинга явно целят с обратното изкупуване за свалят цената, хаха. Взеха пакета на който трябваше и приключиха с обратното изкупуване

Коментар

Нали няма съобщение за старт на обратното, по разговора ни по-долу?

Май пазара ще изпревари шефовете и ще качи цената на по-реални нива... може би и над горната граница на обратното
                          И в тази връзка да благодарим още веднъж на готините клиенти на Булбанк
                          Да не е почнало обратното изкупуване? Кое ще е ИП-то, което ще го прави?

Коментар

• Нали няма съобщение за старт на обратното, по разговора ни по-долу?

Май пазара ще изпревари шефовете и ще качи цената на по-реални нива... може би и над горната граница на обратното
                            И в тази връзка да благодарим още веднъж на готините клиенти на Булбанк

Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                            Да бе, ама де не стане като при Трейс. Започват обратно и цената се сурка с 30% надолу

Споко, и аз се надявам на добро развитие. Понакупих доволно на 60 ст. Тука си имат стабилен гръб

Коментар

• Тук определено ще има голямо изстрелване .

Алианс накупих доста миналото лято на цени между 60 и 74 стотинки. .

Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                              Някой знае ли защо е толкова ниска цената тук. Не препоръка за нищо.
                              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Някой знае ли защо е толкова ниска цената тук. Не препоръка за нищо.

Коментар

Working...
                                X