Първоначално изпратено от Poncho
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Индустриален Холдинг България (IHB / IHLBL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениеДобре си направил, освен Батя, може би не са много другите, които биха стояли, да им набиват канчетата....
Значи купил съм 20Т на 60 ст. и 10Т на 65, цената и бида вече са по-високо, но аз съм на загуба с набито канче... баси логиката
продължавай да плуваш, няма да ти преча
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеМога да споделя за себе си, че излязох напълно предните дни и затова мислех за покупка - не съм тук с големи обеми.
А относно евентуално увеличение - то няма как да се случи под лев и от това сегашната цена не губи, а печели. Преди години, когато се чуеше "увеличение на капитала" всички се втурваха да купуват, сетне беше обратното - винаги беше "зло". В действителност всяко увеличение си има параметри, които обуславят доколко е добре за сегашните акционер и стойността на компанията, но пазар...
Мерси но без мен... аз гъдулката съм си научил урока вече през 2008 г. когато увелечавах ССВ на 7,2 и Евроинс на 4 лева.... ...Ред е на следващите ....
Аз не съм донор на някой хитреци който купуват в ниското и после търсят на кой да продадат във високото и кой не им купува акциите или има различно мнение са гъдулки ..
Да си търсят ДФ и ПФ да ги купуват...
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениетука направиха преди време, според мен, най-глупавите увеличения на капитала в историята. Първото на 1.4 или ужким под пазарната, а то в последствие се оказа над пазарната, а малко след това ново на малко над левче, което доказа че не са си направили сметката правилно. Друг е въпроса как ги допуснаха за увеличение доста под балансовата стойност? Абе не знам съветва ли ги някой или сами си сглупяватНе е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеМога да споделя за себе си, че излязох напълно предните дни и затова мислех за покупка - не съм тук с големи обеми.
А относно евентуално увеличение - то няма как да се случи под лев и от това сегашната цена не губи, а печели. Преди години, когато се чуеше "увеличение на капитала" всички се втурваха да купуват, сетне беше обратното - винаги беше "зло". В действителност всяко увеличение си има параметри, които обуславят доколко е добре за сегашните акционер и стойността на компанията, но пазар...
Точно така си е - когато пазара расте, всеки иска да вложи кинти в увеличение на капитала, защото новите акции бяха по-евтини от текущите, но когато пазара се избушва вече 5-та година естествено е никой, да не иска да влага кинти.
Попитай Батката, дали ще даде кинт за увеличение на капитала, ако текущата е 65 стинки. Всичко е ясно, нека сега цъка с език,. ако се е накалмучил неадекватно. Не е препоръкаLast edited by shokova terapia; 18.01.2013, 16:21.Не е препоръка
Коментар
-
Коментар
-
Оставяй ги да плуват по течението и да цъкат с език
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениеХубаво надъхвате, явно стискате тук картоните, вероятно по принуда и дългосрочно, но ако ви лепнат поредното увеличение на капитала, ще видите кон боб яде ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениеКажи им го генерале. Между другото, Кашпировски се е появил !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеБраво,Батя...очевидно ти си богат човек,можеш да си позволиш лукса да купуваш на 65 ст.Пък и малко пропаганда не е излишна.
Тези бройки защо се продадоха а не дадоха на обратното а ако е обратното като ИП и после да мине самото прехвърляне след решението..
Не е препоръка..Last edited by Монти; 18.01.2013, 14:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениекофти
аз гледам да съм редовно на линия, все пак това ми е професията
Даже знаеш ли каква зависимост открих.
Когато БФБ е неликвидна, като последните няколко години, се налага повече да дебна пред екрана. Защото добрите сделки са по-рядко и не става ако пропусна нещо, да си наваксам веднага с друго. Поне аз така ги виждам нещата.
Ще намериш нещо добро за кеша... пък може и още някой продавач да се появи тук.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеБраво,Батя...очевидно ти си богат човек,можеш да си позволиш лукса да купуваш на 65 ст.Пък и малко пропаганда не е излишна.Не е препоръка
Коментар
Коментар