If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тук и аз като мажоритаря, купувам,разбира се, не в тези количества, но мисля, че акцията е подценена.
Иначе, това не е акция суперзвезда, но и може би и не е необходимо да е суперзвезда.
Никакво левче В момента се пазаруват акции за старини. От мен да знаете повече такива нива няма да видим ако не сменим монетарната система, а скоро няма изгледи за това... инфлацията ще свърши останалото. Такова пиленце каца 1, 2 пъти в живота на човек
Като цяло съм съгласен. В америка пилето кацна 2009, у нас се позадържа защото сме малко бавни, но май започва миграцията.
Това е реалността Както навремето СП500 е бил 100, както и нашия Софикс тръгна от толкова. Погледни кризата падна до 250 (а тръгна от 100) ... но тази криза беше от по-голямия порядък, от циклите на Кондратиеф, които са през 30 години някъде и след нея борсите катерят ЯКО и като дойде следващата криза от по-малък порядък ще върне едни 20%-30% най-много.
Много хора го виждат това и затова катери така нашата борса... за чакащите корекция не вярвам да я дочакат, но времето ще покаже Аз лично купувам като за последно и си нося рисковете от това... риск печели, риск губи
Никакво левче В момента се пазаруват акции за старини. От мен да знаете повече такива нива няма да видим ако не сменим монетарната система, а скоро няма изгледи за това... инфлацията ще свърши останалото. Такова пиленце каца 1, 2 пъти в живота на човек
Коментар