Първоначално изпратено от PIMP
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Индустриален Холдинг България (IHB / IHLBL)
Collapse
X
-
Отчета ми изглежда нормален.
Притеснява ме обаче отчета на ODES - голям спад в приходите и сочна загуба. Според мен това е признак, че морският транспорт все още е далече от възстановяване. Възможно е разбира се повечето кораби да са били заети с работа и затова да е спаднал ремонта, което сочи обратното - силен фрахтов пазар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеПриемам! Нямам хартия, признавам, съответно спирам!
Разбира се кирето има и той да си решава.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнениеМоля да спрете - пишете само в теми където имате акции.Не сме длъжни да ви търпим.
Разбира се кирето има и той да си решава. Като има хартията има си и правото, да си списва. Чудя се дали да не взема една хартия, колкото да имам право и аз да пописвам, но - соломоновско решение - да видим, как ще се представи първо за отчетаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от KiroЕто каза си какво търсиш на борсата- по голяма омбрела.Разбрах те , че си кифла и не разбираш от инвестиции.Тъпа си щом говориш за диплене на пари..но на село е така.Кажи сега къде имаш покупки и по колко, за да не лъжеш така селски след една година.Също кажи защо прогнозата ти мизерна селтачке днес за ИХЛБЛ не се сбъдна за шуса.За омбрелата не мога да ти помогна- рядко има мъже , които искат да са със тъпи и прости, завистливи жениНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеТова е на Кирето пакета, който цял ден го размахва пред носа на Прецаканото, ама тя нещо не му връзва
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнениеЩо ми се стори, че някакъв пакет ми се мярна.Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Искаш ли да направим едно басче- да си сравним сделките , портфеилите и парите- да те видя ти каква овча глава си.Знам, че не искаш- такива жалки кифли са по приказките, ако си намериш мъж и на него все кусури ще му намираш и все ще си недоволна..Ех тези комплекси и тази претенциозна простотия..И за какви поръчки работиш- да чистиш апартаменти ли или да гледаш баби в Гърция.Аз тук направих досега 50%, а ти пак хвана на марко омбрелата- налиLast edited by Kiro; 16.04.2014, 17:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЗа пореден път доказа глупоста си.Само хартии , където има обратно изкупуване спадат по - малко на шуса.Тук е имало няколко пъти.., но ти си слабоумна и нито мислиш, нито помниш, нито искаш да се учиш.Да повтаряш умни мисли не те прави умна- намери друга област за изява- тук само губиш или това ти доставя удоволствие.
Кажи сега какво чакаш още от инвестициите си в ОЦК и МостаLast edited by precakanoto; 16.04.2014, 17:49.Не е препоръка... !!!
Коментар
Коментар