Първоначално изпратено от Sashko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Индустриален Холдинг България (IHB / IHLBL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеВалери Симеонов започва атака срещу братя Домусчиеви за приватизацията и управлението на БМФ.
http://www.mediapool.bg/valeri-simeo...ews266183.html
А поне в този случай Валери Симеонов е прав и дано държавата съумее да защити интересите си спрямо измамниците Домусчиеви !
- 3 Харесвания
Коментар
-
Валери Симеонов започва атака срещу братя Домусчиеви за приватизацията и управлението на БМФ.
http://www.mediapool.bg/valeri-simeo...ews266183.htmlLast edited by Grosss; 12.07.2017, 08:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
Не е невъзможно, но само Господ...., т.е. Борсата знае. По капитализация на ФФ стои доста силно, но видяхме, какво се случи последния път, а ако влязат новите правила, неизвестните стават много. А има много вода да изтече до септември.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
Ами викам СОФИКС и после продавамеМненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
благодаря за инфото, наистина цифрите изглеждат добре. не съм чел в детайли, но явно има актуализиране на добрата работа. поздрави!
заинтересуван съм, имам
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЯвно и този холдинг се подобрява и готви за влизане в СОФИКС
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеТук ме изненадаха приятно Драстично подобрение на резултати и то от основна дейност...
заинтересуван съм, имам
Коментар
-
Тук ме изненадаха приятно Драстично подобрение на резултати и то от основна дейност...
Показатели
/на консолидирана основа/
хил. лв.31 март 2017 31 март 2016 Приходи от дейността 21,548 18,925 Разходи за дейността (18,511) (19,552) Печалба (загуба ) от оперативна дейност 3,037 (627) Нетни финансови приходи/разходи (1,456) (1,323) Печалба ( загуба ) преди данъчно облагане 1,581 (1,950) Разходи за данъци (254) (201) Печалба ( загуба )след данъчно облагане 1,327 (2,151) в т. ч. за мажоритарните собственици 1,225 (2,168)
Коментар
Коментар