Първоначално изпратено от onakilev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Индустриален Холдинг България (IHB / IHLBL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеАко някой си търси голям пакет преди влизането в Софикс, да се обърне към тях. Явно са решили, че обратното е свършило работа и продават...
За периода от 01 юли 2017 г. до 27 юли 2017 г. са продадени 51,000 бр. собствени акции при средна цена 1,01 лв. за брой. Общият брой на притежаваните собствени акции към дата на публикуване на настоящия отчет е 832,985 бр. акции.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Ако някой си търси голям пакет преди влизането в Софикс, да се обърне към тях. Явно са решили, че обратното е свършило работа и продават...
За периода от 01 юли 2017 г. до 27 юли 2017 г. са продадени 51,000 бр. собствени акции при средна цена 1,01 лв. за брой. Общият брой на притежаваните собствени акции към дата на публикуване на настоящия отчет е 832,985 бр. акции.
Коментар
-
Общо всеобхватен доход за периода /6м/, нетно от данъци 14,736 хиляди лева
Отчетени са приходи от дивиденти в размер на 15,665 хил. лв. (30 юни 2016 г.: 4,189 хил. лв.), разпределени от Приват инженеринг ЕАД – 10,788 хил. лв. (30 юни 2016 г.: нула), ЗММ България холдинг АД – 3,154 хил. лв. (30 юни 2016 г.: 2,628 хил. лв.), КРЗ Порт Бургас АД – 1,405 хил. лв. (30 юни 2016 г.: 780 хил. лв.), Меритайм холдинг АД - 203 хил. лв. (30 юни 2016 г.: 192 хил. лв.), ИХБ Шипдизайн АД - 115 хил. лв. (30 юни 2016 г. 87 хил. лв.).Last edited by dex; 28.07.2017, 13:18.
Коментар
-
Пичове, всичко ще се реши на финалната права, разбирайте за седмица-две ще има активизация където трябва, ще се освободи ФФ, ако трябва, брой сделки ще се симулират, ако трябва...така че трябва да се следят потенциалните кандидати. Още нищо не е решено. Аз лично не следя Сирма и Доверие, щото са ми несериозни, дори и да знам, че те ще влязат, не бих купил. Следя ИХЛБЛ и ЗХБГ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Дори да има нулева седмица, няма начин медианата да е нула:
"стойност на променливата величина, която заема средно положение във вариационния ред и го дели на две равни части."
т.е. трябва над половината седмици да няма сделки
Проблем ли е седмица без сделки или не? Други мнения?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Има една точка в новите правила за Софикс: 5.Ако по някой от критериите медианна стойност на седмичния оборот или брой сделки една или повече емисии имат стойност 0, то всички те получават най-ниския ранкинг n.
А тук Трейс има една седмица без сделки та значи ли че я пращат директно на последно място по тези критерии защото това променя мнението ми за компанията. Нулевата седмица започва от 12ти Юни.
"стойност на променливата величина, която заема средно положение във вариационния ред и го дели на две равни части."
т.е. трябва над половината седмици да няма сделкиdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
Да, възможно е. Зависи, как ще се развие търговията до края на август. Аз лично няма нищо против такова развитие.
Между другото, в темата за БФБ бях писал, че съм пропуснал да изтегля данните за спредовете за 4, 5 и 6/07. Като казваш, че имаш детайлна справка, да разбирам, че имаш и тези данни? Нещо против да ги споделиш - говоря за суровите данни за тези три дни, не за анализа - него ще си направя сам?
Та сложна е сметката а има още време но със сегашното инфо така мисля.
Има една точка в новите правила за Софикс: 5.Ако по някой от критериите медианна стойност на седмичния оборот или брой сделки една или повече емисии имат стойност 0, то всички те получават най-ниския ранкинг n.
А тук Трейс има една седмица без сделки та значи ли че я пращат директно на последно място по тези критерии защото това променя мнението ми за компанията. Нулевата седмица започва от 12ти Юни.
Коментар
-
аз имам доста детайлна сметка но всеки сам да си прави сметките за мен Сирма и Доверие са най вероятни пък ще видим има време след тях Трейс срещу Алкомет
за Доверие: по сделки и медиана на седмичният оборот са с огромна преднина пред всички а наваксват със спреда и маркет капа на фф също при положение че фф скочи от Юни.
за Сирма: фф много скочи и с тези сделки и оборот са много вероятни.
Между другото, в темата за БФБ бях писал, че съм пропуснал да изтегля данните за спредовете за 4, 5 и 6/07. Като казваш, че имаш детайлна справка, да разбирам, че имаш и тези данни? Нещо против да ги споделиш - говоря за суровите данни за тези три дни, не за анализа - него ще си направя сам?Last edited by margen; 12.07.2017, 19:10.Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
Честно казано, и на мен ми се искаше Доверие да влезе, а Алкометът излезе (по принцип мисля, че няма място в Софикс) и вярвах, че ще излезе, но след като започнах да гледам и спредовете, вече не съм сигурен. Алкомет, спрямо Доверие (а и не само, а по принцип) е по-напред в класациите на ФФ и спред, а по-назад по седмичен оборот и (предполагам) сделки. Като цяло към момента си гадаем или поне се опитваме да правим някакво образовано предположение, защото общата класация се прави от сбора на класациите по всеки отделен критерий, и преди да има окончателни данни, нещата са много променливи за всички тези, които се споменават, във връзка с предстоящото ребалансиране.
за Доверие: по сделки и медиана на седмичният оборот са с огромна преднина пред всички а наваксват със спреда и маркет капа на фф също при положение че фф скочи от Юни.
за Сирма: фф много скочи и с тези сделки и оборот са много вероятни.
Коментар
-
по мои сметки : влизат Сирма, Доверие, Трейс а излизат Холдинг Варна, Капитал Холдинг и Алкомет.
Доверие и Сирма са много напред по новите критерии.Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
както го смятам за момента, би трябвало да влязат ИХЛБЛ, Трейс и Сирма и да излязат Холдинг Варна, Еврохолд и Индустриален Капитал Холдинг
Доверие и Сирма са много напред по новите критерии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Новината няма връзка с това дружество .
А поне в този случай Валери Симеонов е прав и дано държавата съумее да защити интересите си спрямо измамниците Домусчиеви !
дори и да стане нещо след дъжд качулка.... то вече отдавна е разпродадено БМФто а един отчет гледах 10 Милиона печалба преди да го докопат тия. Общо взето всичките активи бяха разпродадени и кеширани и раздадени кредити на домусчиеви фирми, това по спомен и то в доста сериозен обем. Та тоя хубавец с расипията на БМФто си финансира целия бизнес за без пари... с доста пъти по 55мил. Това по спомени ви го разказвам, всеки тук би трябвало да може да гледа отчети...Last edited by pepe1234; 14.07.2017, 13:07.
Коментар
-
както го смятам за момента, би трябвало да влязат ИХЛБЛ, Трейс и Сирма и да излязат Холдинг Варна, Еврохолд и Индустриален Капитал ХолдингМненията ми не са препоръка за търговия.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеНещо позамря търговията при ИХЛБЛ. Аз кеширах тук на 50%. Май шансовете за СОФИКС намаляват.
Тук никакво усилие не положи да има интерес, за разлика от фаворита ти - концерна от Провадия. И логично имаше и замиране
П.П. Панда, Еврохолд няма мърдане, мачът е ИХЛБЛ вс. Сирма
Шегички + лично мнение, няма препоръки.
Коментар
Коментар