Първоначално изпратено от Scottie Pippen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Индустриален Холдинг България (IHB / IHLBL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cyberdude Разгледай мнение
Хора, не знам какво четете, но на заглавната страница на ТП пише, че предложителя притежава 75.528% от гласовете в ОСА. Оттук следващ праг за задължително няма - последния е при 67%. Има доброволно ТП при придобиване на над 90%, но в случая не мисля, че предложителя ще има желание за такова.
Нямам акции и не е препоръка за нищо, освен за по-внимателно четене.
Може и да се бъркам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕдва ли ще го делистнат. Тънкия момент, е че няма да минат 75% със сделка е чрез обезсилване на акции.
Нямам акции и не е препоръка.
Нямам акции и не е препоръка за нищо, освен за по-внимателно четене.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеТова беше моето мнение. Без да мога да бъда сигурен, че е така.
Моля те дай текст от закона/наредбата за това.
НЕ претендирам, колко е достоверно. тези текстове на места са ми много объркващи по начина по който са съставени
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеBB50 беше писал в темата на ЧЕЗ, че при нетна стойност на активите повече от 1.5 пъти справедливата цена се изисква ликвидационна оценка. Тук попадаме ли в тази хипотеза?
[ATTACH=CONFIG]n3792589[/ATTACH]
- 1 like
Коментар
-
Това беше моето мнение. Без да мога да бъда сигурен, че е така.
Първоначално изпратено от itest Разгледай мнениее защо и на двата. ако преминат 75% границата, ще са длъжни да отправят ново търгово.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеАз и на двата въпроса си мисля, че отговора е НЕ, ама да видим
мисля, че това не значи че ще го делистнат. Ако го делистнат, ще е поредната много неприятна далавера на бфб от страна на мажоритарите.
в проспекта никъде не пише, че имат намерение да го делистват. предполагам, че ако имат такова намерение, то то трябва да се оповести публично.
пс: пак ли бъркам някъде в разсъжденията?
Коментар
-
Мен определено ме изненадаха с цената на това търгово, определено очаквах нещо по-ниско да е. Няма как да не бъдем доволни. Не се мъчат да ни лъжат, че справедливата цена на акцията е левче. По различните методи 2,46 - 3,28лв на акция, ниската пазарна е единствената причина да бъде търговото на тези нива, а не по-високо.
А конюнктурата е толкова силна, много силен попътен вятър
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
а пенсионните защо продадоха, не можеха ли да купят, вместо продадат ??? Нали са експерти или ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lars Разгледай мнение
Тия са точно такива,като врътнаха пенсионните измамиха всички по малко.
Коментар
Коментар