Кучетата си лаят кервана си върви. Надин комерс не е фирмата от схемата, просто една от другите търговски фирми ги е правила схемите. През това време Надин си реже скраб и си продава. Не бърката търговските фирми с истиското производство. Tам са парите, тия са въшкари.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТурИ си депозита на висока лихва в Кремиковци а си вЪрни вторичните суровини в ПИБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеама в кремиковци мога ли да си туря депозита с висока лихва?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЕ то според мен между Надин, Кремиковци и ПИБ няма особена разлика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеТия Варнаджиеви са навсякъде - в Надин, в Кремиковци...The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
How are you,злета палави?Минев и Мутафчийски продължават да Ви дълбаят със "свредела"! Душа не ви оставиха-споко само още 145 стотинки и мъката Ви ще свърши! Първо ще се "изравните" с ЦКБ някъде около 30-35 стотинки,но докато при ЦКБ има шансове за възходяща корекция в зоната около 25-30 стотинки,при ПИБ ситуацията е категорично "падащ кинжал" за 0 лева! Срам голям за ХАКционерите тука- ЦЕКОС И СИЕ ЯКО ВИ ХАКНАХА!Last edited by X_Y; 20.06.2012, 18:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеможе би адекватният инвеститор не би писал тук, аз затова пиша
адекватният инвеститор does not invest in Bulgaria
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеВсъщност адекватният инвеститор не би купувал нито една от тези две тояги. Просто казвам, че ако трябва са се избира в коя от двете да се инвестира, поне според мен ЦКБ е по-добрата инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеЛично аз предпочитам ПИБ пред ЦКБ.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеПИБ ще тръгне нагоре в някой момент в това няма съмнения. Но няма да е толкова много, колкото всички в темата се надяват.
Просто в моментното състояние на банката е такова, че адекватния инвеститор би купувал ЦКБ и то не сега.
Според мен в даден момент банките ще тръгнат нагоре. В дългосрочен план са добре. Грубата сметка е, че активите има ще се удвоят в рамките на 6-7 години. Лично аз предпочитам ПИБ пред ЦКБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение.... Гледам си хим-а и знам че това ще е българския Енрон - ама ще гръмне яко!!! И много хора с дялове в ПФ-тата им ще плачат!
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЩо палиш сега!
От ортаклъка с чичо Оги лошо още не съм видял(абе аз съм малка мишка и от началото на годината си гризкам по малко фарми да не мислиш че имам стотици хиляди)?
Ако не друго обяснява човека какво и защо го прави, пък дава и по некой дивидентец(исторически гледам - още не съм взимал от Фармата).
А я кажи за ЦКБ-то(тях ли защитаваш) - увеличиха капитала и лапнаха по-голям дял, никаква подкрепа, дивидент и прозрачност. Гледам си хим-а и знам че това ще е българския Енрон - ама ще гръмне яко!!! И много хора с дялове в ПФ-тата им ще плачат!
Успех!
Запорираха медийните акции на Донев и Павлов
18:07 | 14 юни 2012 / Редактор reoprи бpaндийckи / обновено преди 1 час
Виж 1 снимка Засега няма поискан запор на личните сметки на Любомир Павлов и Огнян Донев
Сн.: БГНЕС
Софийска градска прокуратура (СГП) поиска запор на дружествените дялове на Любомир Павлов и Огнян Донев в "Медийна група България Холдинг", заяви за Румяна Арнаудова, говорител на СГП, цитирана от БГНЕС.
Тя отказа да коментира дали ще бъде поискан запор и на личните сметки на двамата. Така искането на прокуратурата засега явно се ограничава в запориране само на тази собственост на двамата издатели на "Труд" и "24 часа".
Преди два дни Любомир Павлов и Огнян Донев станаха официално клиенти на прокуратурата, след като им бяха повдигнати общо 4 обвинения. Павлов има три обвинения - за пране на пари, документна измама и документи с невярно съдържание. На Огнян Донев е повдигнато обвинение за пране на пари. Двамата имат мерки за неотклонение парична гаранция по 50 000 лева. Според прокуратурата има достатъчно доказателства, че чрез 4 документа с невярно съдържание Любомир Павлов съзнателно е дал, възможност на Огнян Донев да получи чуждо имущество - 44% от акциите медийната група. Освен това прокуратурата проверява и запис с участието ня Любомир Павлов, в който той се хвали, че може да въздейства на съдебната власт.
Румяна Арнаудова обясни, че прокуратурата и разследващите имат задължения да обезпечат събирането на евентуална глоба или конфискация. "Това е наше задължение по закон, тъй като прокуратурата има за задължение да осигури събирането на глоби и конфискация, ако такива са предвидени като наказания", каза Арнаудова. За обвиненията на Донев и Павлов има предвидени такива наказания. Тогава тя посочи, че е уведомена и Комисията за установяване на имуществото придобито от престъпна дейност (КУИППД).
Още вчера Арнаудова обясни, че може да се запорират акции, но не и сметките на дружеството, а заплатите и осигуровките се плащат оттам – следователно журналистите, които работят в двата вестника не би трябвало да има проблем да получават парите си.
Вчера от ТВ7 обявиха, че Павлов притежава 2 луксозни вили в Кан и на Лазурния бряг на стойност 40 млн. евро.
http://dnes.dir.bg/news/zapor-aktzii...11361162?nt=10
Коментар
Коментар