If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз скоро чух че бат Слай ( не е бат Сали) , щял да снима там Expendables 3. Та акционерите в Крем и Фиб ще могат да си гледат активите на големия екран
Аз си мисля, че след продажбата на голяма част от активите на КРЕМ, там е идеалното място за построяването на завод за изгаряне на отпадъци като този в Австрия Аз така бих направил
Мен лично като инвеститор изключително ме вълнува статута на кредита с кремиковци и реалната оценка (ликвидационна) на активите, които служат за обезпечение към момента, но не знам кой ще сподели такава информация
И аз не знам какъв е, но, съдейки по финансовото състояние на кредитополучателите, едва ли е безпроблемен.
Това, съчетано с главоломно нарастване на салдата в определени пера на баланса на ПИБ, може да означава, че банката е придобила активите, закупени с кредита. Друго обяснение за случващото се последните 18 месеца е масово неплащане на ипотеки, но изглежда странна всички да гърмят изведнъж.
Затова и попитах, но явно това не вълнува акционерите.
Ти говориш за перо други активи, бегло обяснено в бележка 22. Напълно е възможно да е това, за което си мислиш
Разликата от последния баланс е 129 662 000 лв. (представено по по-ниската от цена на придобиване и нетна реализируема стойност).
Това ще рече, че ако допуснем че това са активите на КРЕМ, то ги водят за около 120 - 130 милиона .... ама това си е стрелба в тъмното.
Специалистите препоръчват инвеститорите да се насочат към малките развиващи се пазари Виетнам, Казакхстан, Гана, Оман, проблема е че са ниско ликвидни и излизането ще е трудно.
Ами не – не ме вълнува. Там с една продажба на земята само се излиза на плюс. Според мен беше добра идея, колкото и да изглежда странно на някои, или просто се представя странно ...
И защо се връщаме на тази тема, около 100-тен път, след сделката с МКБ. Аз знам и четящите тук също знаят...
Ако искаш да ме откажеш да купувам – едва ли бих послушал теб.
Тук сме само видимо запознати към момента. Ако следиш темата знаеш, че статута на кредита към купувача на кремиковци не е известен поне за мен и за хората, с които обсъждаме.
Ако ти знаеш може да споделиш
И аз не знам какъв е, но, съдейки по финансовото състояние на кредитополучателите, едва ли е безпроблемен.
Това, съчетано с главоломно нарастване на салдата в определени пера на баланса на ПИБ, може да означава, че банката е придобила активите, закупени с кредита. Друго обяснение за случващото се последните 18 месеца е масово неплащане на ипотеки, но изглежда странна всички да гърмят изведнъж.
Затова и попитах, но явно това не вълнува акционерите.
Аз пак ще си позволя да попитам видимо запознатите с дейността и отчетите на ПИБ
Тук сме само видимо запознати към момента. Ако следиш темата знаеш, че статута на кредита към купувача на кремиковци не е известен поне за мен и за хората, с които обсъждаме.
Например най близката, у комшиите - TUR
Също ZSL и SCIF, BRF и т.н. и т.н.
Ако искаш лонг, ако искаш суинг, ако искаш дай трейд даже. Избор бол.
Туканка все по скучно и безинтересно ми се види напоследък
За развиващите се пазари бих почакал първо 10 годишните американски облигации да достигнат 3,5% и да се успокоят там за поне месец два, преди да се влиза за краткосрочна търговия.
..........
Кое е по-вероятното - получателите на ипотечни кредити от ПИБ да са започнали масово да дифолтват или банката вече да е собственик на активите на Кремиковци?
............
Коментар