If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Батя, още има време да се качиш на влака. Какво те притеснява? Скелетите в гардероба ли?
На този етап нямам амбиция да се качвам пич.
Е, втроник и сряда направих една бърза врътка с 3Т, купени на 2,65 и шитнати бързичко на средна 2,90. Но това си е просто за гъдела. За по дългосрочно държане си имам други фаворити, вече всички са наясно кои.
Иначе съм силно заинтересован ПИБ да катери, защото така вдига летвата и дърпа нагоре таргета и за ССВ
Ама разбира се .
Даже трябва да те таксуват, още на влизане в клона, защото им цапаш мраморните плочки и после чистачката трябва да бърше.
Ейй това БГ бамките, като им секна кредитирането и от дишането на въздуха близо до клоновете ще те дерат деааа.
Нищо не забравям!
Двете акции бяха на 3,50-3,60 последно през април-май 2011-та, а емисията привилегировани започва да се търгува още от лятото на 2009-та.
Прави си добри проверки, преди да поправяш Батя си
Батя, още има време да се качиш на влака. Какво те притеснява? Скелетите в гардероба ли?
Нищо не забравям!
Двете акции бяха на 3,50-3,60 последно през април-май 2011-та, а емисията привилегировани започва да се търгува още от лятото на 2009-та.
Не забравяй, че този пакет може да ви застане на пътя във всеки един момент
Забравяш че хима си удвои акциите а банката не е .
Нищо не забравям!
Помня през 2009 г. как тази акция и Хим стигнаха почти едно и също дъно - малко над 1 лв. и след това заедно качиха до към 3,50-3,60. След това Хим беше намачкан зверски от Артио и връзката се разкъса. Е, мисля че е време Флагмана пак да настигне като цена ПИБ!
Една от причините, макар и не основна, да заложа зверски на него при средна цена 1,15 е иманно това недоразумение, което разчитам че постепенно ще се изглади
Коментар