If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
я дай цитат кога съм казал че не е вярно??
пич, аз не се влюбвам в акции като теб
винаги гледам да съм обективен на мах
а ако се появи някой който ми даде различна гледна точка и ми покаже слабости на моя инвестиция, само бих го приветствал..
за справка, последно така се случи при Гагарин, можеш да провериш
както и да е
успех ви желая... вероятно това което постнах вече и в цената на акцията.. мнението ми все още е че акциите търгувани на БФБ в масата си са евтини!
Стой си в хима ) времето ще покаже кой крив и кой прав.
Събуди се Коя е тази медия като пишат за авиокомпанията там не е вярно
я дай цитат кога съм казал че не е вярно??
пич, аз не се влюбвам в акции като теб
винаги гледам да съм обективен на мах
а ако се появи някой който ми даде различна гледна точка и ми покаже слабости на моя инвестиция, само бих го приветствал..
за справка, последно така се случи при Гагарин, можеш да провериш
както и да е
успех ви желая... вероятно това което постнах вече и в цената на акцията.. мнението ми все още е че акциите търгувани на БФБ в масата си са евтини!
А никой не коментира , как традициите не са това което бяха !!!- ПИБа тръгна към кота 2,70/2,90 , а Флагмана със шесте си витла кърши снага и немое се отлепи от под двата лева , да не споменаваме принцесата ,че и тя далеч е от 1,35 поне
А никой не коментира , как традициите не са това което бяха !!!- ПИБа тръгна към кота 2,70/2,90 , а Флагмана със шесте си витла кърши снага и немое се отлепи от под двата лева , да не споменаваме принцесата ,че и тя далеч е от 1,35 поне
Около 3 лв си е справедливо в настоящата среда, но централните банки по света помпат яко и нещата ще започнат да се отразяват скоро и по нашите географски ширини.
Базел 3 също ще отпуши част от капитала, което е добре за акционерите в банката в средносрочен план
Около 3 лв си е справедливо в настоящата среда, но централните банки по света помпат яко и нещата ще започнат да се отразяват скоро и по нашите географски ширини.
Базел 3 също ще отпуши част от капитала, което е добре за акционерите в банката в средносрочен план
EМЧООО, то хубаво, ама точно преди годинка бе на 50% прИмоция бая време де бяхте ? - ти и за ЕРХлда тъЙ май тичаш , ха сполай Ви -няма лошо , пускам по малко на куражлиите дето сами посягат... без препоръки
Не пускам нищо пиччове преди 2.8-3 лева кота .....една мома близка до банката навремето си бе купила на 3 лева 6 цифрено пакетче ....и тя чака влака ... а и аз също
EМЧООО, то хубаво, ама точно преди годинка бе на 50% прИмоция бая време де бяхте ? - ти и за ЕРХлда тъЙ май тичаш , ха сполай Ви -няма лошо , пускам по малко на куражлиите дето сами посягат... без препоръки
Коментар