Първоначално изпратено от Бате Пешо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНема да пишеш така.Тука няма загубили тука всички печелят.И ми се подиграват като им казвам че лъжатМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от space-man Разгледай мнениеДа разсеем мечтите с малко спомени:
Загуба от 238,4 млн. лв., или 46,3% от вложените суми, отчитат инвеститорите участвали в 23-те IPO-та, организирани до момента на БФБ-София, показва проучване на Investor.bg.
С най-голям спад спрямо емисионната цена са акциите на Каолин, ТБ Първа инвестиционна банка и Трейс груп холд, които реализират спад с над 70%.
Коментар
-
Да разсеем мечтите с малко спомени:
Загуба от 238,4 млн. лв., или 46,3% от вложените суми, отчитат инвеститорите участвали в 23-те IPO-та, организирани до момента на БФБ-София, показва проучване на Investor.bg.
С най-голям спад спрямо емисионната цена са акциите на Каолин, ТБ Първа инвестиционна банка и Трейс груп холд, които реализират спад с над 70%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеOт търговото не очаквам много, но за времето след него съм умерен оптимист ... .
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеНема да се яде баница, а дедовия ....
-------------------------------------------------------------
Имам акции, но не чакам търговото
)
Коментар
-
Konsultant
Oт търговото не очаквам много, но за времето след него съм умерен оптимист ... .
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от space-man Разгледай мнениеНакой май знае каква ще е баницата която ще се яде и си продаде акциите за да си накупи друго.
.............
-------------------------------------------------------------
Имам акции, но не чакам търговото
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Хвала на таквизи банки!
Първоначално изпратено от space-man Разгледай мнениеНакой май знае каква ще е баницата която ще се яде и си продаде акциите за да си накупи друго.
Но пък всички акционери могат да бъдат горди:
http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...ojenie,165776/Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеИ по много
Но пък всички акционери могат да бъдат горди:
http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...ojenie,165776/
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеКакво да става, хората си купуват просто...
Коментар
Коментар