Днес ми звъннаха 5 човека да ми кажат....Този път трябва да има висящи хора по дърветата. Сган мръсна.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнениеНещо няма достъп до електронното банкиране"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Срам, не срам ( страх , не страх) си признавам....
Преди година ми откраднаха 100 акции на Бороспорт....
Запалих им свещичка на профаните и лапачите....И пак хвана декиш....
пп Даже не знам на майтап или на сериозно ги пиша тези глупости....Но определено съм гневно доволен.....БНБ да им взема банката и да го духат.....
пп БНБ и банките трябва спешно да ограничат тегленето на кеш до 400 лв на ден !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение+1
Но освен това трябва да извадят голямата тояга и бой по главата! Сайта Биволъ например с неговата теория за "гнилите ябълки". Бой, бой, бой до посиняване!
За Биволъ - 200% за!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеРавновесие, ама той Кутев е художник бе! Един партиен устатко. Него ли слушат инвеститорите? Я по-сериозно. На калпавия... такова.. кво му пречи.
Просто беше време пазарът да се разчисти от големите оптимисти.
Съвсем сериозен съм. Когато висш политик ти казва ей така от нищото че ще фалират банки и има заплаха за борда, това може да се приеме само по един единсствен начин. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЕРИОЗНО.
Няма значение той с какво се занимава, какво знае или какво не знае. Въпроса е че показва вектора на властта. Нищо не пречи тази власт да е корумпирана, крадлива некадърна и така нат. Това не означава че не трябва да му се приемат на сериозно думите.
Точно обратното - защото и моралните им задръжки са точно никакви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениенапротив в момента духа е излязъл от бутилката затова трябват 3 неща да се направят мигновено
- осигуряване на ликвидност ( БНБ и МС) имат механизми
- точни и ясни изказвания
- арести на разпространители на слухова.
Положението нямаше да е толкова сериозно ако не бяха организирали сапунката с КТБ - там прокуратурата беше на грешната страна, а също така и бордовете на държавните с кадри назначени от ДС мафията.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнениеТакива съобщения не съм сигурен, че действат успокоително! По добре е да действат тихо и бързо, като през 2008-ма година.
- осигуряване на ликвидност ( БНБ и МС) имат механизми
- точни и ясни изказвания
- арести на разпространители на слухове.
Положението нямаше да е толкова сериозно ако не бяха организирали сапунката с КТБ - там прокуратурата беше на грешната страна, а също така и бордовете на държавните с кадри назначени от ДС мафията.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеКредтитните милионери с левови кредити без опция за превалутиране ако борда падне.
Крайно време е ДАНС да си заработят големите заплати.
Освен на подставени лица.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМа какво да резследват - той Кутев го заяви по телевизията и почна паниката. Извършителя е напълно явен. Малко уотърбординг и ще каже и кой му го е поръчал.
Просто беше време пазарът да се разчисти от големите оптимисти.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнениеТакива съобщения не съм сигурен, че действат успокоително! По добре е да действат тихо и бързо, като през 2008-ма година.
Но освен това трябва да извадят голямата тояга и бой по главата! Сайта Биволъ например с неговата теория за "гнилите ябълки". Бой, бой, бой до посиняване!He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mick Разгледай мнениеБНБ трябва да забрани тегления които не са на падеж за всички банки на територията на България. За период от 1 месец да речем. Като начало. Докато се успокоят страстите.
Тъй, тъй...
Все повече се доближаваме до точка 10.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеПРЕССЪОБЩЕНИЕ
27 юни 2014 г.
Уважаеми дами и господа,
БНБ неведнъж е подчертавала, че българската банкова система има добри показатели и функционира гладко и безпроблемно. Въпреки това в последните дни се прави опит за дестабилизация на държавата чрез организирана атака срещу български банки, без каквито и да е основания. От вчера, насочена към една от най-големите от тях – Първа инвестиционна банка, тази атака се провежда чрез епидемия от слухове и злонамерени публични изказвания. Подобни криминални действия са пряко насочени срещу спестяванията на всеки български гражданин и срещу финансовата стабилност като основен елемент от националната сигурност на страната.
Българската народна банка заявява категорично, че ще използва всички свои средства и ресурси, за да гарантира спестяванията на хората.
Обръщаме се към парламента, правителството и президента на страната за подкрепа на нашите действия в защита на финансовата и банковата стабилност за доброто на България и нейните граждани.
Настояваме компетентните органи, в това число прокуратура, МВР и ДАНС да приложат цялата строгост на закона срещу разпространителите на неверни и злонамерени слухове и спекулации.
http://www.bnb.bg/PressOffice/POPres...PR_20140627_BG
Коментар
-
Самопоявил се процес, с маймунско обяснение, че олигарсите не искали да връщат кредити и искали да бутат несъборяемото!
Ма олиго-таковата, нямат интерестинг да бутат нищо, щото кредитите им стават Х'автоматише необезпечени поради срифф на обезпеченията по тях и следователно с малко закъснение ЛОШИ!
и следователно олиго-таковата ще стане освен без кредити, основно без обезпеченията по тях, а те са всичко РЕАЛНО което имат ТЕ!
та от тук не следва че олиго-таковата са по-глупави от олигофрени, а че музиката я "печата" друг!
и този другия иска да направи олиго-таковата по-Фрости от олигофрени!
Следователно кой е единствения , който печели и получава на безценица в собствена валута /за разлика от олиго-таковата които ползват чужда!/ обезпеченията по лошите кредити, като ги КУПИ ефффтино?
Кой, Кой, Кой? - основния маймункси въпрос с елементарен отговор!Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
Коментар