Никъде не е пуликуван, защото се смята, че може да се тъкува като конкурентно предимство пред останалите на пазара. За това само МФ и ЕК могат да дават подробности по него. В интервюто на оня младеж Соареш от Бейн се казваше, че тези планове са еднотипни и е ясно какво се включва. ПИБ мислиш ли, че ако можеха нямаше да си го разпространят, а щяха да гледат как някакви измислени експерти, да ги плюят с измислици и глупости.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от oiling the gears Разгледай мнениеЧакай сега. Хронологията беше, че се емитираха 5 месечни ДЦК-та за 1.2 млрд. лв. Не че са им дали подкрепата за 5 месеца. В последствие назначените от ЕК Бейн им правиха щателна проверка на ПИБ и написаха план за възстановяването на тази подкрепа, в който се уточни крайния срок за връщането, че е 18 месеца. Както вече доста пъти се спомена по-долу ЕК обичайната практика е подобна подкрепа да бъде за време от 3 до 5 години., а ПИБ ще почнат още сега да ги връщат парите.
Някак си не разбирам, защо продължава да се дъвче тази тема. Или някой си коментира без изобщо да се е запознал с фактите или просто умишлено да се намираме на приказка тук.
Каква е причината да не е публично оповестен ?За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Чакай сега. Хронологията беше, че се емитираха 5 месечни ДЦК-та за 1.2 млрд. лв. Не че са им дали подкрепата за 5 месеца. В последствие назначените от ЕК Бейн им правиха щателна проверка на ПИБ и написаха план за възстановяването на тази подкрепа, в който се уточни крайния срок за връщането, че е 18 месеца. Както вече доста пъти се спомена по-долу ЕК обичайната практика е подобна подкрепа да бъде за време от 3 до 5 години., а ПИБ ще почнат още сега да ги връщат парите.
Някак си не разбирам, защо продължава да се дъвче тази тема. Или някой си коментира без изобщо да се е запознал с фактите или просто умишлено да се намираме на приказка тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
Както и не разбрахме защо лихвата по 18-месечния депозит е като за 5 месечен?Last edited by fantasy_gt; 09.11.2014, 11:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеМоята се изчерпа между 3,6 и 3,9
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеТва завинаги верно нерви
Иначе всяко нещо си има край, вкл. моята лИбов към ПИБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнениеЧе 2,40 мина ;-) миналата или по миналата седмица. Тогава не пазарува лиhttp://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от ivasilev1 Разгледай мнениеАко трябва да сме точни за периода юни-септември активите на ПИБ се свиват с близо половин милиард лева. Само за сравнение ще добавя, че през същия период на миналата година банката е реализирала ръст от около 200 млн.лв. Всеки да си прави изводите.
Днес видях билборд на ПИБ, който гласи Ние ще останем завинаги с вас, но картинката ме озадачи - космонавт на Луната - не знам как да го обесня - ще ходят ли някъде, на небето ли, другъде ли?!
Иначе всяко нещо си има край, вкл. моята лИбов към ПИБLast edited by X_Y; 07.11.2014, 16:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнениети активите са се свили с няколко стотин милиона де. Иначе аз все още чакам 2.40 за да пазарувам тук
Днес видях билборд на ПИБ, който гласи Ние ще останем завинаги с вас, но картинката ме озадачи - космонавт на Луната - не знам как да го обесня - ще ходят ли някъде, на небето ли, другъде ли?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнениети активите са се свили с няколко стотин милиона де. Иначе аз все още чакам 2.40 за да пазарувам тукLast edited by Iblis; 07.11.2014, 16:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНе с лошо за феновете
Аз съм фен , но не и сляп и глух
Нямам акции тук за момента.
http://www.investor.bg/companies/FIB/view/
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеНе е проблем ама чака от държаватаhttp://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
Коментар