еми то и спада до 2,05 беше анемичен, следователно и възстановяването е нормално да е такова, нали?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bondinio Разгледай мнениетвърде нищожни са обемите все още за да предизвикат радост...
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеСега хвърлих един поглед на графиката и обемите за месец назад. От 2,02 до 2,40 си е ръст с близо 19% и обем 500хил.бр. почтиVanitas vanitatum...
Коментар
-
Konsultant
Правилно!
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеСега хвърлих един поглед на графиката и обемите за месец назад. От 2,02 до 2,40 си е ръст с близо 19% и обем 500хил.бр. почти
Коментар
-
Първоначално изпратено от bondinio Разгледай мнениетвърде нищожни са обемите все още за да предизвикат радост...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНе е като да не предупредих
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеВиждат се някакви бройки до 2,20 на аска, но следващите отиват вече на +10% нагоре
Струва ми се че ще има гонка скоро
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеKупи си бетоММ вместо у баММка да ги тургаш
Цените им летят всеки час нагоре ЯКО
Явно нещо грандиозно предстои в скоро времеMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеА някой знае ли офис на първите няколко, който да работи след 19:00. Лихвите не ме интересуват, когато започват с 0...
Цените им летят всеки час нагоре ЯКО
Явно нещо грандиозно предстои в скоро време
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеА някой знае ли офис на първите няколко, който да работи след 19:00. Лихвите не ме интересуват, когато започват с 0...! След седем отиваш в някой мол където имат офис или в съботен ден пак работят.
Коментар
-
А някой знае ли офис на първите няколко, който да работи след 19:00. Лихвите не ме интересуват, когато започват с 0...
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЕми грешиш и според мен. Редно е да се смята спрямо моментна цена и моментен наем. В противен случай, ако цената се е вдигнала много, а наема е останал същия ти може да продадеш инвестицията си при много по-добри параметри и да инвестираш парите в следваща - както правят най-големите между другото.
А иначе капиталовата ми печалба, при условие че реша да продам в момента би била супер, доста над очакваното от мен през 2012-2013 г.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеМен статистиката не ме интересува, пак казвам, смятам доходност спрямо цена на закупуване, плюс ремонти и други разходи, данъци и прочие. Нето.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеколега то се смята доход към момента към цена на момента.средно статистиката дава 4.66% бруто.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеМоята ДА, зависи на каква цена е закупуван имота! От луксозните може да се изкарва и над 6%.
Коментар
Коментар