If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес е последен борсов ден от месеца! Още в началото на седмицата/месеца, обратно до 2 20!
Не препоръчам, а допускам и мисля!
Може и да си прав, но аз си мисля, че това качване днес е заради отчета, дължи се на спекуланти и ще продължи още няколко дни, а след теста божа работа...
Без препоръки!
Брей такова чудо доживях да видя 6 мес печалба и п/е 2.5хаха възвръщаемост на СК 10% а на годишна база 20% нема такова нещо.......няма в света такива банки....има нещо гнило ам незнам какво.....иначе както в предишните постове съм писал очаквах силно напомпан фин резултат ама това ми разказа игратА да знаете........
+1
Който чете отчети е добре, но който мисли е още по-добре....
99 % съм сигурен , че има някаква заигравка със супер актива - Кремиковци.....
Брей такова чудо доживях да видя 6 мес печалба и п/е 2.5хаха възвръщаемост на СК 10% а на годишна база 20% нема такова нещо.......няма в света такива банки....има нещо гнило ам незнам какво.....иначе както в предишните постове съм писал очаквах силно напомпан фин резултат ама това ми разказа игратА да знаете........
хаха тъмна индия, казва ли ти някой? Всички коментират нещо си, което го няма нито в екстри нито в техния сайт нито на бсе. На бсе са написали - че официалната медия за публикуване е екстри. Taка пишеше и за курадото а то се оказало инфосток. тъмна индия а това ми било най-светлата банка,. хаха
Нека си натиска, нали трябва от някой да си купуват хората и да има ликвидност Минат ли и стрес тестовете ще бъде изметен с ряз и ще остане да се чуди, как така цената се удвоила а той вече няма акции
Коментар