До април 2017 Георгиус ще намери пари. Предписанията и на другите публични банки са интересни.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеA дали ще изкара дотогава - как мислиш
Дори и при прилагане на цялото преизчисление за
AQR, капиталовата адекватност остава силна със
съотношението за капиталова адекватност (TCR) от
8.7% спрямо минимално необходимото регулаторно
изискване от 8%
• Допълнително 135М лева от полугодишния резултат
за 2016г. допринасят за увеличение на капиталовата
адекватност след AQR до ниво от 10.3%Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеЕто резултатите на всички банки.
http://www.bnb.bg/bnbweb/groups/publ...ults_a2_bg.pdf
В ПИБ ще се увеличава капитала до април 2017 съгласно препоръките.
Коментар
-
Ето резултатите на всички банки.
http://www.bnb.bg/bnbweb/groups/publ...ults_a2_bg.pdf
В ПИБ ще се увеличава капитала до април 2017 съгласно препоръките.Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
ПЛАНИРАНИ ОТ БАНКАТА ДЕЙСТВИЯ И МЕРКИ
С цел отразяване на резултатите от ПКА, ПИБ ще изгради подходящо ниво на своя капиталов буфер.
Конкретните мерки за подобрение и за достигане на препоръчания капиталов излишък са официално съгласувани с
Българската народна банка.
Мерките се състоят от четири ключови дейности:
1. Запазване на печалбата
- Банката ще използва печалбата си, генерирана от обичайната й дейност
2. Намаляване на рисковите експозиции
- Банката ще продължи да диверсифицира и намалява риска в своя портфейл
3. Продажба на придобити активи
- Банката ще интензифицира процеса по продажба на активите, придобити като обезпечение.
4. Увеличение на капитала от външни източници
- Банката ще увеличи капитала си до Април 2017 г.
Банката работи по въвеждането на МСФО 9, който влиза в сила от 1 Януари 2018 г.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеТи наистина ли мислиш че проблема беше в подготовката на кадрите на БНБ.Всичко се знае в нашата малка кочина
Както и да е вече е пито платено няма какво да го мислим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеВчера попаднах на интересен анализ в БиволЪ точно по темата, какво казва БНБ и дали се крие нещо...
Реших да не го поствам, за да не изглежда като заяждане....
Да съм ясен... не казвам, че това е вярно, а по-скоро че човек може да се замисли доколко информацията от БНБ е достоверна.... все още не мога да повярвам как изтърваха от надзор КТБ, където всичко на всичко имаше 150 кредита.... Лично аз наистина съм потресен от аналитичния капацитет на БНБ....Всичко се знае в нашата малка кочина
Както и да е вече е пито платено няма какво да го мислим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнениеАз имам малко опит тук. Влязох на тази позиция когато за пръв път се появи на мисля 10 лв.... и от тогава само надолу, надолу с плахи подскоци за да се радват държателите на акцията. Излязох на 6,5 лв. и повече не съм събрал кураж да се кача. Не знам доколко и какви перспективи има пред ПИБ АД но докато тези двамата са мажоритари аз съм пас. За толкоз години след публичното предлагане все едно са сами и над всички. Може да греша но това е моето скромно мнение за управлението и отношението на собствениците на тая компания към дребните дето им събраха парите. Късмет на пътниците на ПИБ АД
Не е препоръка за покупка на акции а лично мнение!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеа те какво друго могат да кажат?????
Реших да не го поствам, за да не изглежда като заяждане....
Да съм ясен... не казвам, че това е вярно, а по-скоро че човек може да се замисли доколко информацията от БНБ е достоверна.... все още не мога да повярвам как изтърваха от надзор КТБ, където всичко на всичко имаше 150 кредита.... Лично аз наистина съм потресен от аналитичния капацитет на БНБ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДа изчакаме конкретните данни от тестовете утре, но това което казват Радев и Горанов вчера просто разбива на пух и прах фантазиите на куп "доброжелатели"
Коментар
-
Аз имам малко опит тук. Влязох на тази позиция когато за пръв път се появи на мисля 10 лв.... и от тогава само надолу, надолу с плахи подскоци за да се радват държателите на акцията. Излязох на 6,5 лв. и повече не съм събрал кураж да се кача. Не знам доколко и какви перспективи има пред ПИБ АД но докато тези двамата са мажоритари аз съм пас. За толкоз години след публичното предлагане все едно са сами и над всички. Може да греша но това е моето скромно мнение за управлението и отношението на собствениците на тая компания към дребните дето им събраха парите. Късмет на пътниците на ПИБ АД
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМале колко черногледци! Смърди си на дъно, та се не трае!
Коментар
Коментар